Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 emule'den de her istediğini çekebiliyorsun mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Apache said: elif saçını boyatmış hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Level'da bu ay : Resident Evil 3 ve Gothic II var. Almayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Level'i hala alan var mı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 earth serisini cok severim ben öncelikle 2140 cok cok guzel bi oyundur bulursaı oynamanızı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Drakkahn said: Level'i hiç alan var mı yav? Fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 lam bi arkadaş bana "olm! level gothic ii veriyor" dedi, çok severim gothic serisini. orj. satan bi yer de bulamamıştım. neyse ben de gothic veriyor diye arkadaşa al dedim.. (it ite it kuyruğuna hesabı..) sandım ki böle güzel kutulu falan veriyor.. ikisi bi arada dvd'de galiba. şekline takıldım bakmadım içine. iştahum kesildi galiba.. dergi ise hmm.. resimlerine baktım ilk 10sf'nin bunların aslında miyadı doldu. internet üzerinde gt gibi siteler ile oyunun reviewlarını izleyerek dinlemek daha makul. dur ben bi gothic'e bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 oyun dergileri can çekişiyor.internet varken işleri çok zor.fakat oyun gezeri alıyorum hala dergi okumak güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar