Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 evet efendim yeni bir ayla ebraber seneye girerken 3 dergimizden 2 si rafalrda EGM yi yarin alciagimdan bekleyin yazicam Oyungezeri simdi aldim Guild Wars triology deneme veriyor bunun yaninda bu topigi acmiycaktim bu ay ama DVD arayuzunu sirf grim fandango muzigiyel yapmislar 6 seneden sonra Companeros u dinlemek harbiden bi tuhaf duygu yapiyor bunyede :P bunun yaninda oldukca detayli GTA4 dosyasi yapmislar guzel olmus Level daha yok ortada aciba bu ay hangi oyunu hediye edicek onuda merakla bekliyoruz simdi izninizle dergimide kapip en yakin tuvalette menzileniyorum efendim :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bi oyun dergisi almayalı 5 6 sene oldu rahat. özlüyo insan bazı bazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Diğerlerini bilmem ama Oyungezer yine süper olmuş bu ay. Aradığım hemen herşeyi bulabiliyorum, ilk defa overcloak'a bile girişeceğim sanırım. En uyuz olduğum nokta Mehmet Kentel'in liberal sol kıvamındaki yazılarını iyice abartması oldu; da az faşist okumadık Gameshow'da da. Olsun o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 http://www.level.com.tr/level/ Bu ay Level almayacağım.Boş bir Level var bu ay (ki verdikleri oyun da ahım şahım değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 OHA EUROPA 1400 VERİYOR ADAMLAR Ahım şahımdır kendisi merak etme ^^ The Guild 2'nin 1. si işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Oyungezer alıp OlgaY Ertez okumak varken, Level alıp Burak Akmenek okumaya ne gerek var di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 olgay OGZ de OlgaY olarak yazmiyor artik olGAY dersin diye artik sadece OL takiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 oyun dergisi alana kadar 2 tane k0rsAn oyun alınır bea yaea :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bu ay dergilerde pek birşey yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 levelida aldim tek kelimeyle rezalet hem icnelmis hemde bastansavma olmus Oyunegzer 145 sayfa iken level 154 den 124 e inmis hemde bu ayki gibi oyun yagan bir ayda ki reklam olayina girmiyorum oyunezer in taklidinede verdikleri iso oyunada hatta ve hatta editorden de arsiz arsiz satsi rakamlarini yazip aralitka 17bin satmsi olcaz isallah vs geyiklerinede mafetmisler canim dergiyi koskoca level 5-6 kisinin hap kadar bi ofiste kendi aralarinda saklabanlik yapar gibi yazdiklari birseye donmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 oyun vermesinde bakalım 17000 satabiliyor mu? tek alınabilir dergi şu an oyungezer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ben sıft Europa 1400'ün hatrına alacağım, allah bilir gold edition da değildir şimdi :P Geçen ay da Painkiller hatrına aldım da, gerçekten okunacak hali kalmamıştı. Nisan 98'den beri aksatmadan alıyordum be, güzelim dergi ne hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 birde yıllarca oyunlar şöyle kötü böyle kötü yok efendim oyun oynadı ailesini öldürdü gibi haberler yapan holdingin oyun dergisini bünyesine katıp, aynı gazetede oyun haberleri yapmadı da enteresan.bedava oyunlarla bir yere kadar giderler bakalım nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Okunacak bir yeri kalmamış Level'in harbiden. Her ay daha geriye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 OyunGezer yine çok güzel olmuş, Level'ı daha almadım, alır mıyım ondan da emin değilim zira yukarıda biri demiş, "kendi aralarında yaptıkları şaklabanlıkları yazdıkları bir dergi olmuş" diye, acı ama gerçek malesef. "Eheh, komiğiz biz bakın" tadında ofis maceralarını anlatmaya çalışıyorlar sürekli, ama amaçladıklarının tam aksini başararak itici oluyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Daha lvl da yapılan bir "espiriye" güldümmü hatırlamıyorum. Hele hele GS zamanlarında adamlar resmen "bakın bizde varız, biz de onlar gibi komiğiz" diye yapmadıkları şaklabanlık yoktu. Verdiği beleş oyunlar dışında niye lvl alınır bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 BU AY LEVEL'DE : EARTH 2160 Açıkçası söyliym aldım bu sayıyı o da bilimkurgusal oyunları sevdiğim için. Ama oyuna kapaktan "2005in en iyi stratejilerinden" yazıp da 2005de askerde okurken "yerden yere vurdukları yazıyı" hatırlamadan edemedim. Önce yerden yere vur sonra yılın oyunlarından de. Heyt be. 3-4 yıl önce 2150 oyunun da Blue Jean dergisiyle bundle olarak verdiğini bilirim. Oyunun kalitesi hakkında fikir sahibi oldunuz böylece. edit: bu ayki dergi harbiden boş. Okumak için zaman harcayıp da ömrünüzden 10 dk öldürmeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 o bundle olarak verilen 2150 den önceki değil miydi? 2140 mı ne? 2150 yi bayaa sevmiştim...60 ı pek oynamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bu ayki Oyungezer yine harika. Evet belki oyun vermiyor ama Level'ın sevdiğimiz orjinal kadrosuyla hala kaliteli iş yapıyorlar. Yeni Level'ı ilk sayıdan sonra bıraktım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 SturmVogel said: BU AY LEVEL'DE : EARTH 2160 Açıkçası söyliym aldım bu sayıyı o da bilimkurgusal oyunları sevdiğim için. Ama oyuna kapaktan "2005in en iyi stratejilerinden" yazıp da 2005de askerde okurken "yerden yere vurdukları yazıyı" hatırlamadan edemedim. o "yerden yere vurdukları" dediğin ekip şu anki oyungezer ekibi olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 elif saçını boyatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ulam senelerdir almıyorum ha :) level falan da alırdım da, PcGamer çok iiydi ya... O zamanlarda çok mutlu bi veled idim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Kaede said: Daha lvl da yapılan bir "espiriye" güldümmü hatırlamıyorum. Hele hele GS zamanlarında adamlar resmen "bakın bizde varız, biz de onlar gibi komiğiz" diye yapmadıkları şaklabanlık yoktu. Verdiği beleş oyunlar dışında niye lvl alınır bilemiyorum. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Bu ay Electronic Gaming Monthly dergisi "M3 Challenge" adlı yarış oyununu veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 netten çekilebiliyo o oyun gugıllayın :P oyun zaten beleş yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar