SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Flight_29_Down Lost dizisinin çakma versiyonu bugunden itibaren TV8de yayınlanıyor (az önce ilk bölümü bitmek üzereydi ama yarın sabah 09.00da tekrarı var) Orjinal adı FLIGHT 29 olan 2005 yapımı dizi her biri 13 bölümlük 2 sezondan oluşuyor. Fragmanına bakınca bir zamanlar TV8de izlediğim Tatil Adası dizisine benzettim ama birkaç resim inceleyince 12-15 yaş dizisi gibi birşey sanırım dedim. Yaş ortalaması hayli düşüktü zira. Discovery Kids kanalı tarafından yapılmış ve şu ana dek 26 bölümü yayınlanmış. Ayrıca 2008 gibi 3. sezonu ve film versiyonu yayınlanacak. Konusunu anlatmaya gerek yok sanırım :) Yine de LOST yayınlanana kadar çakma LOST izleyebiliriz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 17-18 yapsalarda bari ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bu veletler Disney'in High school musical'da oynuyordu,baya yetenekliler...Adada dans edip,şarkı söylerler artık karın doyurmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 hörli kilo vermiş görmeyeli kafiyeyide oturttugum gibi çıkarım topikten, bi daha ugramamak üzere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 seks var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 kizlar olmus ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 uçak kumsala inmiş(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 her uçaklı dizi "lost" mu olmak zorunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 cicibebe said: seks var mı? ahahahahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Bone said: her uçaklı dizi "lost" mu olmak zorunda :P ıssız ada+ uçak+ plaja yazılan yazılar... uzar gider bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 adanın ekosu walt olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Jack'ı Jackson yapmışlar.eheh kaçırmam bu diziyi artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Kızlar fena değil geleceği düşünürsen 2-3 yıl sonra yaşanır bu adada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ulan cocuklardan bii niyeti bozup kizlardan biriyle halvet olsa o gun kurtarilir herfiler cocukda direk mapsa olmaz olsun bole lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 SturmVogel said: Bone said: her uçaklı dizi "lost" mu olmak zorunda :P ıssız ada+ uçak+ plaja yazılan yazılar... uzar gider bu survivor? o da mı lost oluyor şimdi? bir de Robinson Crusoe vardı taa eskiden. gerçi onda uçak yerine gemi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Survivor demişken... Dizide dikkat ettim, tüm karakterler yanlız kaldı mı yanlarında kameraman varmış gibi bize dönüyo bişeyler sayıyo. (Survivor'un Türk versiyonu olur ya bunlar kamera gördü mü diğerlerini çekiştirir , işte ondan) Ben çok orjinal buldum.Yani kameraman yok ama adam iç ses olarak sana konuşuyo olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 said: ıssız ada+ uçak+ plaja yazılan yazılar... uzar gider bu Öyle zibilyon tane film ve dizi zaten vardı. Lost'un olayı sci-fi fantasy unsurları ve gizemli hikayesi. Bu muhtemelen çocuklar için survival guide tadında bi belgesel dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 haha bu ne ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 SturmVogel said: Survivor demişken... Dizide dikkat ettim, tüm karakterler yanlız kaldı mı yanlarında kameraman varmış gibi bize dönüyo bişeyler sayıyo. (Survivor'un Türk versiyonu olur ya bunlar kamera gördü mü diğerlerini çekiştirir , işte ondan) Ben çok orjinal buldum.Yani kameraman yok ama adam iç ses olarak sana konuşuyo olayı. malcolm yapardı en iyi aklıma o geldi direk bitmeseydi be dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Zheld said: SturmVogel said: Survivor demişken... Dizide dikkat ettim, tüm karakterler yanlız kaldı mı yanlarında kameraman varmış gibi bize dönüyo bişeyler sayıyo. (Survivor'un Türk versiyonu olur ya bunlar kamera gördü mü diğerlerini çekiştirir , işte ondan) Ben çok orjinal buldum.Yani kameraman yok ama adam iç ses olarak sana konuşuyo olayı. malcolm yapardı en iyi aklıma o geldi direk bitmeseydi be dizi anaaa malcolm bitti mi :S ii hatırlattın onun ta tüm sezonları çekiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 adaya dusmus hala converse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 hehe bunu koycaklarına tatil adasını koysunlar daha iyi yada bir film versinler içim dışım dizi oldu tv seğredemiyorum ağız tadıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 pwnbot said: kizlar olmus ya. katılıyorum aga (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Abi orada baya ufak çocuk var eminim adaya düşmeden önce kıçını annesi siliyordur onun. Ufacık lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 büyüyünce lost olmuşlar gibi duruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar