kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 nasıl oluşturabiliriz ? veya oluşturabilir miyiz ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 xp cdsi zaten başlangıç disketi görevi görmüyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 win 98 kurucam makinaya da :) daha önce linux vardı çöktü 98 cd si ile boot ettim ancak kurarken hata verdi o yüzden başlangıç disketi ile açarsam sürücülere format atıcam elle. edit: zaten 98 cdsi de o görevi görüyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 xp cd si ile boot et, sonra formatlarsin surucu secimi sekmesindeyken, sonra reboot :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yaratıcı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yalnız diski fat32 ye çevirmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 98 kurarken ba$langıç disketi kullanan kaldı mı ya? 95 olsa neyse de.. 98 için pek de gerekli değil.. bu arada kingpin, linux ile ilgili topicini de takip ettim.. ba$ına gelenler $anssızlık diye ifade edebileceğimiz türden. üzüldüm doğrusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Disket biçimlendirme kısmının seçeneklerinde mevcut (MS-dos başlangıç disketi) ama yamulmuyorsam cd-rom desteği yoktu velakin sen sadece format istiyorsun işini görecektir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar