Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

final topici

dory

Öne çıkan mesajlar

irin said:
ayrıca ısrarcıyım benim 1.sınıfımından daha kotu 1.sınıf yok!aptal ytü

pardon? buyrun sabancıya. gerçi bir kaç ders dışında zevkli oluyor bazen ama olsun :D

ytü de oturup mühendislik girişli olmanıza rağmen feminizm ışığında hikaye analizi yapıp final paper veriyorsanız ytü de aynı durumdadır. gerçi sabancının iddiası interdisipliner olmak ya neyse.

edit: patinin smileylerini sevmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

asinanyavuz said:
irin said:
ayrıca ısrarcıyım benim 1.sınıfımından daha kotu 1.sınıf yok!aptal ytü

pardon? buyrun sabancıya. gerçi bir kaç ders dışında zevkli oluyor bazen ama olsun :D

ytü de oturup mühendislik girişli olmanıza rağmen feminizm ışığında hikaye analizi yapıp final paper veriyorsanız ytü de aynı durumdadır. gerçi sabancının iddiası interdisipliner olmak ya neyse.

edit: patinin smileylerini sevmiyorum.
evet işte bi toplumsal kurtarıyor durumu o da hocasına gore hafta da 3 sa uyku dersi olabilior.
Sosyal ağlarda paylaş

irin said:
eheley olur valla miss gibi gsü. de niye öle dedin fransızca mı goruosunuz sadece su an?

keşke görsem : mühendisliğin hazırlığında okumak istiyorum diye dilekçe niye vermediysem, 1 sene oh dinlen mis olacaktı.

matematik fizik kimya hardcore fransızca bizde. ha bir de fransızcanın kendi dersi var , kaale almıyorum onu.

fizban said:
söylemeyen olmamış, şaşarım. her müh. bölümünün 1. sınıfı en kolayıdır.

o zaman kendimi intihar ediyorum , brb.
Sosyal ağlarda paylaş

off 1i gitti 6 kaldı.
biri yarın öğlen gidiyor, 5 kalacak.
perşembe tarih. 4.
cuma accounting. 3.
tourism economics kastıracak final döneminde 15 dkda hastalıktan önümü göremediğimden kağıdı verip çıktığım için.
hukuk aa gelir aksilik olmazsa.
fransızca 61 vize, onda da burnum kanadı sınavdan önce, bembeyaz suratla titreye titreye girdim sınava. ne yaptıysam o. bi şekilde ba gelse 100 falan kassam. bb gelsin bizim olsun, 6 kredi ya ühühü.

bitsin finaller de kafa dinleyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün girilen sınav: diferansiyel denklemler, final.
Soru sayısı: 4 (eşit puan dağılımı)
Cevaplanan soru sayısı: 1+1+0.5+0
Tahmini puan: 30 (doğru+yanlış+saçma+yok)
(:D
Yarın da elektrik devreleri var. Çevre akımlarıydı, süperpozisyondu, Norton-Thevenin'di, alternatif akımdı, doğrusal akımdı, vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten sınavda 4 soru çıkacak. Senelerdir öyle çıktığı için, bu sene de 2 doğru akım, 2 de alternatif akım çıkacak. Derse sene başından beri 2 kere girdiim için, alternatif akımlı olan soruları yapma ihtimalim BAYA düşük.
Direk doğru akım kasacam yani :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...