irin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 eheley olur valla miss gibi gsü. de niye öle dedin fransızca mı goruosunuz sadece su an? bide bölum nekü?ayrıca ısrarcıyım benim 1.sınıfımından daha kotu 1.sınıf yok!aptal ytü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 irin said: ayrıca ısrarcıyım benim 1.sınıfımından daha kotu 1.sınıf yok!aptal ytü pardon? buyrun sabancıya. gerçi bir kaç ders dışında zevkli oluyor bazen ama olsun :D ytü de oturup mühendislik girişli olmanıza rağmen feminizm ışığında hikaye analizi yapıp final paper veriyorsanız ytü de aynı durumdadır. gerçi sabancının iddiası interdisipliner olmak ya neyse. edit: patinin smileylerini sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Hahah benim amerikadan gelen bir arkadaşım var, kız orda iki lablı ders aldığı zaman danışmanı 3. dersi (psikoloji) alma bence çok yük olur sana demiş sdf Ben burda 2 lablı genetik dersi üstüne 2 fizik dersi üstüne 1 bilgisayar falan alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 asinanyavuz said: irin said: ayrıca ısrarcıyım benim 1.sınıfımından daha kotu 1.sınıf yok!aptal ytü pardon? buyrun sabancıya. gerçi bir kaç ders dışında zevkli oluyor bazen ama olsun :D ytü de oturup mühendislik girişli olmanıza rağmen feminizm ışığında hikaye analizi yapıp final paper veriyorsanız ytü de aynı durumdadır. gerçi sabancının iddiası interdisipliner olmak ya neyse. edit: patinin smileylerini sevmiyorum.evet işte bi toplumsal kurtarıyor durumu o da hocasına gore hafta da 3 sa uyku dersi olabilior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 söylemeyen olmamış, şaşarım. her müh. bölümünün 1. sınıfı en kolayıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Reklamcılık 1. Sınıf Reklamcılığa giriş BB Psikolojiye giriş BB şimdilik bunlar belli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Torque'a saygılarımla. Yarın pek yakınlaşacağız gibi görünüyor kendisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 irin said: eheley olur valla miss gibi gsü. de niye öle dedin fransızca mı goruosunuz sadece su an? keşke görsem : mühendisliğin hazırlığında okumak istiyorum diye dilekçe niye vermediysem, 1 sene oh dinlen mis olacaktı. matematik fizik kimya hardcore fransızca bizde. ha bir de fransızcanın kendi dersi var , kaale almıyorum onu. fizban said: söylemeyen olmamış, şaşarım. her müh. bölümünün 1. sınıfı en kolayıdır. o zaman kendimi intihar ediyorum , brb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Pyro said: Torque'a saygılarımla. Yarın pek yakınlaşacağız gibi görünüyor kendisiyle.evt mesela ben samimiyeti ilerlettim ben kendisiylen oyuzden öpüorm torkcum mucakss diyebiliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 sdf pyro lazımsa torque anlatayım sana d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 e oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 off 1i gitti 6 kaldı. biri yarın öğlen gidiyor, 5 kalacak. perşembe tarih. 4. cuma accounting. 3. tourism economics kastıracak final döneminde 15 dkda hastalıktan önümü göremediğimden kağıdı verip çıktığım için. hukuk aa gelir aksilik olmazsa. fransızca 61 vize, onda da burnum kanadı sınavdan önce, bembeyaz suratla titreye titreye girdim sınava. ne yaptıysam o. bi şekilde ba gelse 100 falan kassam. bb gelsin bizim olsun, 6 kredi ya ühühü. bitsin finaller de kafa dinleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 tork 1. sınıfta farklı 4. sınıfta farklı aslında. 4 te arabanın çekişi falan geliyor akla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bugün girilen sınav: diferansiyel denklemler, final. Soru sayısı: 4 (eşit puan dağılımı) Cevaplanan soru sayısı: 1+1+0.5+0 Tahmini puan: 30 (doğru+yanlış+saçma+yok) (:D Yarın da elektrik devreleri var. Çevre akımlarıydı, süperpozisyondu, Norton-Thevenin'di, alternatif akımdı, doğrusal akımdı, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 nortontevenin kesin çıkar. 1 tane daha vardı kuzeni ona da bak. bi de kapalı çevrimdeki toplam V=0, geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ya zaten sınavda 4 soru çıkacak. Senelerdir öyle çıktığı için, bu sene de 2 doğru akım, 2 de alternatif akım çıkacak. Derse sene başından beri 2 kere girdiim için, alternatif akımlı olan soruları yapma ihtimalim BAYA düşük. Direk doğru akım kasacam yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 6 saat sonra mikroekonomi var. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 10 saat sonra mikroekonomi teorisi var. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 AHHAHAAH dün bitti kurtuldum, 15 saat fln uyumuşum galiba. hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 matematikten çıktım az önce şaka gibiydi. dd gelebilir ama, ümitliyim. geriye bilgisayar kaldı onu da saymıyorum sınavdan. 3 hafta sonra bütünlemelerde görüşmek dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 mat da bitti. kaldı 2. matematik garipti yahu. 1 saatte verdim çıktım. ama çıkınca bir korktum ne yaptım ben ya diye. umarım iyi gelir. dikkatsizlik yapmış olma olasılığım yüksek. o yüzden çok yüksek bekleyemiyorum. neyse bitiyor dönem ne güzel :) edit: bu ne biçim yazı yahuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 bitti bitmesine ama matematiğin bi cevap kağıdna baktımda bi fak çektim, körv yerlerde sürünsün inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ardeth said: sdf pyro lazımsa torque anlatayım sana d:pyro anlatsın derim ben.)adam bilior işi,mantığı cozmus atmıs .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 tüm matematikler aynı günde mi? ülke genelinde mat101 ler ya da her neyse anlaşıp aynı gün final mi yapıyorlar şüphe ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 mesela 15:00te linear algebra var. hakkaten anlaşılmış ülke genelinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar