Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

final topici

dory

Öne çıkan mesajlar

Yöntem budur abi, sınav günü çalışacaksın sdf.
Bak mesela, salı günü akşam 8'de sınav, servis 3 buçukta okulda oluyo. Koca dört buçuk saat boyunca sıkılır insan dura dura, hadi yapacak bi şey buldu diyelim, ondan bile sıkılıp arada bi ders çalışır. En güzel çalışma budur.
He tabi şöyle olur, aynı hoca başka bölümden arkadaşların da dersine giriyodur, soru tarzını sorarsın, 2 Laplace, 1 vize öncesi konulardan, bi de başka bi şey çıktığını öğrenirsin, eve gelir Laplace dönüşümü bakarsın biraz, sınavdan önce de dediğim gibi çalışırsın, alırsın 50-60 bomba olur.
Ha ortalama kasıyosan da bi gün full çalışsan yeter zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

tarih finalinden geldim,

hoca 5 puanlık bonus yapmış lan, çok sevindim, soru da şu:
'bu dersten ne öğrendiniz, genel olarak dersi değerlendiriniz.'
paso yalakalık yaptım "ders süper ehehe" dedim.

1,5 saatlik sınav, 3 soru var bonustan hariç, bonus ve iki soruyu yarım saatte yaptım, birinci soruya 1 saat harcadım. 3 sayfa yazılır mı lan bi soru için. taktiğim ise şu, okumaktan sıkılsın, aman tamam doğru bilgi vermiş işte deyip tam puanı versin. eheh.

soruları da yazayım,
-sunum ve ödev konunuzu anlatınız (benim milli mücadelede cephelerdi. tüm savaşı yazdım)
seçeneklerden de iki tane soru seçtim,
-1.dünya savaşının nedenlerini etraflıca açıklayınız
-1.dünya savaşı neden 'barışı olmayan savaş'tır? açıklayınız.
Sosyal ağlarda paylaş

tarih finali sabır sınavı gibi birşey sanırım. ilk soruya böyle büyük bir heyecanla giriyorsun, yazıyorsun yazıyorsun 2 - 3 sayfa olur soru biter. Sonraki soruya geçmek büyük sorun zaten. tüm enerji 1. soruda tükenir. sonraki sorular 1,5 sayfayı zor geçer. çıkınca da parmak acısından oynatamazsın parmaklarını bir süre.

her neyse, fena geçmedi. çok fazla bilmiyordum cevapları ama yazdım bakalım neler olacak.

sırada matematik finali var. yarın çalışayım bari. çarşambanın güzel bir gün olması dileğiyle...

edit: ginaly güzelmiş sorularınız.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:
Ardeth said:
geçmiş olsun
sizin kütüphanede varsa Schaum's 2500 Differential Equation Problems diye bir kitap var direk sonuca yönelik bir kitap d: ondan çalışırsın bi dahakine hehe

oha! kendi kütüphaneni bitirdin başka okulların kütüphanesine de mi dadanion artık?

Yok abi bu adam toplum sağlığına zararlı :p

ayrıca çalışarak herkes geçebilir, yetenek ve asıl başarı çalışmadan geçebilmek, o zaman gerçekten tatmin oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

epic genetics study yapıyorum şu an

12 saatte gövdem kadar kitaptan yaklaşık 200 sayfa okumayı planlıyorum. 60ı gitti heh. Özet de çıkarıyorum arada, 1-2 saat fazla vakit bırakabilirsem soru çözcem bir de.

hoca'nın 2 hafta önce, 15 gün kaldı finale nasıl bitireceksiniz son konuları merak ediyorum dediği aklıma geldi an sdf

(evet bizim hocalarımızın çoğu kompleksli, dengesiz ve pek birşey bilmeyen insanlar onu da tekrar belirteyim. boğaziçine gelecek olan varsa genetik yerine fizik yazsın mutlaka)
Sosyal ağlarda paylaş

ben artık deeney gormek istiorm,fırında seramikk uretmek,otokette ciizdigim cop adamın polimerden olusmasını gerceklemek istiyorum.alimünyum dokume bile razıyım.bu ne ya! muhendislik birinci sınıftan daha kotu sınıf mı var.turkce ,mat, fizik. alsana ,liseyi tekrar getirdik bi daa bak bakalım değişiklik varmıymış.oysa ne hayallerim vardı,bio malzemeleri mıncıklayacaktım.((kompozitleri koklayacaktım...
Sosyal ağlarda paylaş

bizde turkce 2, tarih 3. sınıftaydı, oyle boyle muhendis olmadık biz. universite 1. sınıflardayken mühendislik görmek istiyosan the incredible machines oyna, olsun bitsin.

bu arada tüm finallerim bitti, bir tek raporları notlicam, ve dönem bitmiştir, sonra memur hayatı :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...