deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Matematiksel İktisat ve Para Teorisi kaldı. Yarın saat 18.00'da finalleri bitmiş bir adam olacağım. Ondan sonra da; Matematiksel İstatistik, İşletme Finansmanı, Ekonometri I, Yöneylem I gibi güzide derslerden büte gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Yetersizim.2 tane alttan ders alacağım,F im yok ancak ortalamam 1.55in altında olduğu için D olan 2 dersimi tekrardan alıyorum.BSG koç.4 senede bitirme hayallerim suya düştü düşecek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 3.67 ortalama gg 2. dönem de 3.33 alırsam en az gelsin burs =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 finaller bitti açıklanmasını bekliyorum bende hocalara ağlamak işe yaradı sanırım, geçicem hepsinden işallah=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 İki yan yatma ihtimali olan ders vardı. Onları geçtik hayırlısıyla finallerin açıklandığı gün yüzümde oluşan mutluluğu kelimelere dökemiyorum hala. Gel Diploma GeL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 3/17 failed 2. sınıf olcam gibi bu sene :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Elektronik I - 18 Şubat Elektronik II - 18 Şubat Safety and Reliability of Embedded Systems - 20 Şubat Olasılık Teorisi - 21 Şubat IBM DB2 Administration Lisans Sınavı - 5 Mart Distributed Systems - 13 Mart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Radyo TV Teknikerliğine Giriş- 04.02.2008 Güzel Sanatlar I- 05.02.2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Oh oh oh bütler açıklanmaya başlıyor..alttan derslerimin hepsini verdim an itibariyle. bu dönemden de aldığım 6dersin 1ini verdim.bir tane daha var açıklanacak da pek umutlu değilim ben kendisinden.Bakalım.. 5/10 oldu kısacası dönem başarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bahar donemi midtermleri geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 bizim daha bahar döneminin başlamasına 2 hafta falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 pazartesi başlıyor bizim ama bütler belli değil, üstüne ders kayıtlarını onaylayan hocalar da tatilde. nasıl iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 3.20 ortalama ile bitirdik dönemi. Hayırlı uğurlu olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar