asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ginaly tebrikler. math101 finali geldi. 61/68. asistan recitation notunu 4 ya da 5 verirse A-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 2 finalden 2. si de geri de jaldı. geçen sene 50yi geçemediğim dersinin finalinden 74 almışım, geçmişe takılıp kalmak istemiyorum ama tek ders sınavına kasmadığıma üzülüyorum, iyi kötü bir tarafını sıkıp biraz çıkcak soruları tahmin edip ezber yapılıp geçilirdi yani neyse yazarken bile kötü oluyorum bugun ki sınavdan 5 sorunun 3 ü için arkalı önlü 3 sayfa doldurdum, bir sorunun b şıkkı da eksik kaldı hocaya kalmış geçirip geçirmemek ama bi daha bu dersin telafisine, yine geçemessem tek dersine çalışmak insanın yaşama sevincine tecavüz edilmesinden başka bişey olmaz gibi geliyor geçip kurtulurum inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Of sosyoloji finalini bildiğin batırmışım,vize ortalaması 80 olan dersten Dyle zor geçtim.Final notum GG.Neyse geçmiş olsun herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ZATEN ALDIĞIM TEK DERS 50VİZE 60FİNAL DD Mİ GELİR LAN SHUBUO NUN ÇOCUĞU SIÇIYIM TEKRAR ALCAZ OFFF :/ CAPS İÇİNDE SORİ DEMİYORUM AMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bugün material characterization finalim vardı, 90 üstü alırım bi de proje vericem haftaya, bu da BB ve üstü gelir yarın solidification var okulu bu sene bitirmek için 45-50 fln alsam yetiyo hadi bakalım=) haftaya başka bi ders var o daha kritik ama neyse=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 50 60 nasıl dd 0_o bizde ortalama olarak 45 alınca cc hatta cb gelme ihtimali var bazı derslerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hoho mat final 67/68 oldu, güzel oldu. artık dönem de bittiğine göre gerisi kısmet diyip yatmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 fizikten 35 aldım canım sıkıldı 50 alır cb gelir diyordum ama 35 le cc geliyor kazasız belasız 2.55 ort ile dönem bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 benim calculste ilk vize 55, curve 57 ikincisi 50, curve 53 final 17, curve 45 D alsam dua edicektim, C ile geçtim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Fly said: 50 60 nasıl dd 0_o bizde ortalama olarak 45 alınca cc hatta cb gelme ihtimali var bazı derslerin. ortalamam 60 D geldi ucundan yırttım.60 altı F direk,yok böyle bir curve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 2.83 dönem ortalaması. allah bereket versin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 9.40da son sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 öğlen 2de kuş gibi özgür çıkacağım fransızca finalinden. evet. oh la la. yeter ya tatil istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 cavanagh said: yarın solidification var okulu bu sene bitirmek için 45-50 fln alsam yetiyo hadi bakalım=) wallahi herşey birbirine girdi sınava 8 saat 8 dakika kaldı, kendimi 50 alıcakmış gibi hissetmiyorum nedense of=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 güvenç kanka bitir artık şu okulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 resmen aradan seçmece çalışıyorum, hocanın kafasındakileri tutturursam geçerim, yok tutturamassam gg=) ama biticek bu sene, kafaya koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 olm senden önce mezun olursam şaşırma iyi gidiyo benim finaller çok şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yok lan o kadar da kötü değil durumum, ehu en kötü tek ders'den geçerim=) uzasa uzasa 1 dönem uzar okul o da dert diil aslında ama uzamasın ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 güvenç sabret ben alıyorum 2. diplomayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 o diilde güvenc aynı gün kayıt olmuş gözüküyoruz ne iyi gerçi bundan önce baska nickim vardı ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 10 ders 8 büt oo yee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 @yiğit:benim de vardı eskiden bişiler de noldu bilmiyom bu site taşınırken gitti benimki de dogbert diye açmıştım =p @seren:abi ünide hz okuyan aklımı napıyım bilmiyorum yaşım da çok küçük sanki=)bu gidişle sen doktora fln da yaparsın sölim, bugün solidification finaliyle tek ders sınavını garantiledim gittim hocaya ağladım gerçi bi ihtimal diye=), haftaya corrosion var ondan da kalırsam 6 ay daha öğrenci akbili kullanmaya hak kazanıyom=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 CthuLhu said: 10 ders 8 büt oo yee keşke okulumda bütünleme ya da yaz okulu olsaydı off lan hiçbiri yok bizde, iyice sinir stres sahibi oldum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 71 o kadar da kopya çekmiştik be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 yarın öğrenirsem benimde yüz ifadem belli olcak.. bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar