Luinir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 öncelikle selamlar.. uzun zaman önce ara verdiğim wowa malesef ki :P dönmüş bulunmaktayım.. Level 61 de kalan NE Rogue'a devam edicem :).. hali hazırda Karazhan realminde.. ancak realm pvp yönünden oldukça zayıf ve aşırı boş gözüküyor.. şöyle boş olmayan ama overpopulated da olmayan (G.batol, BL, Magth vs gibi),comm. bazında sağlam bir realm bakıyorum.. PvP ya da RPvP de olabilir.. yardımlar ve tavsiyelerinizi bekliyorum..:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Sporeggar mı ne vardı RPVP olarak baya bir adı geçmişti forumda :) tabi oynayanların yorumları, fikirlerini görmen daha yararlı olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bence 70 olana kadar karazhanda kal cunku population az fazla ganklenmeden kasarsin sonra migrate etmen daha dogru olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bence 0'dan başka bir class kas. Rogue ne kadar zevkli olsa da guild bulma kısmı işkence özetle. Ha bir de boulderfist ya da xavius'a gelirsen nick'ini ver farmlayalım BG'lerde (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 iyi de adam PvPer demiş. pvp oynayacak heralde, raiding guild bulma gibi bir sorunu olmayacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 pvp yapacaksa bence de rogueu bırakmak bir yana, yanına bir rogue daha kassa yeridir =P çok özledim ben BLdaki rogueumu, buradan hareketle BL tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 PvP yapcaksa tabii ki rogue :D . Ya da mage, klavye kabiliyeti yoksa lock xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bloodlust realmlerinde aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 kendine güveniorsan stormscale derim cünkü 2v2 kasan yok full 5v5 3v3 instant que ama 2v2 10m falan onun dısında bg queleride 2 3 dakka maximum cogunlukta 1m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. zaten level 70 e kadar karazhanda kalıcam. daha sonra taşıyıcam pvp için. önerileri değerlendiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Vindication hakkında arkadaşlarımın da olumsuz görüşlerinden sonra vazcaydım buradan.. aklımı da iyi çelmeyi başardılar Stormscale'da UD Rogue açtım, artık kolay kasılıyormuş 1-60 hadi bakalım hayırlısı.. hem de videolarını izleyerek büyüdüğüm NE Rogue Niar da buraya rollemiş Niarreborn adında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ben de o şekilde human rogue u bırakıp aynı isimde başka bi undead rogue açmıştım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 stormscale da ortama bakmak için bir char açtım ben de. ancak isveçliler tarafından basılmış gibi gözüküyor bu realm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 SWE ler heryerde zaten. nüfusun yüzde 90ı wowcumu ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hmmz salt pvp için başka realm önerileriniz var mı o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 SoulCube said: SWE ler heryerde zaten. nüfusun yüzde 90ı wowcumu ne.. Ispanyollar/Almanlar/Fransızlar vs kendi serverlerini alinca ortam onlara çinlilere kaldi giriosun trade kanalına svensk? swe? dk? Ni shi zhongguo ren a? felan yaziyorsun direk spam oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Conviction'da 2 v 2, 3 v 3 akiyor sira... =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar