Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da gerçek [b]kumru[/b] yapan biyer varmı?

SilverSurfer

Öne çıkan mesajlar

ya 4 senedir ne zaman kumru yemeye kalksam hemen aradan bi İzmir'li arkadaşım çıkıp -"peah buda kumrumu bea"
der durur. :|
bende şu son 5 yıllık zaman zarfında İzmir'e gitme şansı bulamadım, yokmu bu mereti İzmirdeki gibi yapabilen biyer. :-?
haydi Ankara'da yaşayan İzmir'li kediler yazınız da bizde yiyimiz.
Sosyal ağlarda paylaş

izmir dışındaki kumrular için: "peah buda kumrumu bea"[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life
Still hanging on, still going strong, here I belong
And maybe I'm crazy but I just can't slow down
And maybe I'm crazy but at least I'm still around

The number you have dialed is walking alone please, try again later
Sosyal ağlarda paylaş

bir de bu ankara dakiler saçma sapan iskender yapmaya çalışmıyorlar mı
bir bursalı olarark kınıyorum ....!
iskenderoğulları isim hakkını aldı.şimdi bir iki şey daha kaldı ondan sonra bakalım yazabiliyorlar mı iskender diye..nıahahah[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğimiz kumruyu yarıyolar. kızartıyolar içine biraz peynir falan ohhh...[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life
Still hanging on, still going strong, here I belong
And maybe I'm crazy but I just can't slow down
And maybe I'm crazy but at least I'm still around

The number you have dialed is walking alone please, try again later
Sosyal ağlarda paylaş

nesi olmuyor abi?
kumru her yerde aynı kumru?

ayvalığa gittim yedim ayvalık tostunu, ankara'daki avyalık tostlarından hiçbir farkı yok..

tabii gerçek ayvalık tostu yiyceksin..
yoksa kantinlerde hamburger ekmeğine daire şeklinde kesilmiş sucuk, sosis, bir de kare kaşar koyup al sana kumru ya da al sana yengen ya da al sana ayvalık tostu diyenler var kanmayın...

bir ara kolej'in orda burcu diye bir cafe vardı adamlar süper yapıyordu ama kapandı..

atakulenin karşısında acıktım var.. onlar da harika yapıyor tavsiye ederim, illa izmire ayvalığa felan gitmeye gerek yok..

ha, izmirde ayvalıkta bu işi yapan daha çok adam var, o yüzden bu sandviçlerin ustası birkaç adam vardır, ama onları da bulmak çok zor..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper
Sosyal ağlarda paylaş

izmirde kumrunun önemli özellikleri;

1- Temiz deniz havası eşliinde yenilebiliyor olması.
2- Kömürde yapılıyor olması ve ustalarının yıllardır bu işi yapıyor olması
3- Yedikten sonra bir ikincisini sipariş vermek için tereddüt edecek kadar bol ve kaliteli malzeme kulanılması
4- Tire, sucuk salam ve sosis açısından Türkiyenin sayılı ilçelerinden biridir ve tüm izmir büfelerinde buralara ait malzemeler kullanılır isimsizdir hededir ama güzeldir.
5- Yerken yanında izmirlilerin olması ;)
6- İzmirin kendine has tatlarından biri olması ve taklidinin güç olması. (Boyoz gibi)

Not: Karışık sandviçe karışık sandviç diyor egeli, Kumru Simit hamurundan yapılmış susamlı daha gevrek bir ekmeğe yapılır.

[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...

[Bu mesaj SadButcher tarafından 23 January 2004 11:28 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj SadButcher tarafından 23 January 2004 11:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...