SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ya 4 senedir ne zaman kumru yemeye kalksam hemen aradan bi İzmir'li arkadaşım çıkıp -"peah buda kumrumu bea" der durur. :| bende şu son 5 yıllık zaman zarfında İzmir'e gitme şansı bulamadım, yokmu bu mereti İzmirdeki gibi yapabilen biyer. :-? haydi Ankara'da yaşayan İzmir'li kediler yazınız da bizde yiyimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 aferin bana kumruyu bold yazdım puahaha :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Ümitköy-Galleria nın alt tarafındaki restoranda süper yapıyor.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 izmir dışındaki kumrular için: "peah buda kumrumu bea"[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bir de bu ankara dakiler saçma sapan iskender yapmaya çalışmıyorlar mı bir bursalı olarark kınıyorum ....! iskenderoğulları isim hakkını aldı.şimdi bir iki şey daha kaldı ondan sonra bakalım yazabiliyorlar mı iskender diye..nıahahah[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bizim nişantaşında kumru house var adamlar yazın çeşmeye falan gidiyorlar belki gerçek kumruya benzemiyordur ( hiç yemedim izmir kumrusu) ama kendi çaplarında süfffffffffffer bişi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ha buarada konya nın enfes fırın kebabını yerinde yemenizide tavsiye ederim o ne biçim bi ettir üfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 izmir dışındaki kumrular için: "peah buda kumrumu bea" +1 gel izmire seni ağırlarız kumrucu musti, kumrucu şevki dolaştırırız seni[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 sevki bozdu simdi erol moda eheh yanliz arkadaslarin dedigi gibi izmir, ozellikle cesme disinda kumru falan yenmez[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 gecen bayramda kıbrıs sehitlerinden soole assağıya doğru yurumustuk, kordon a yakın iyerde kosede yemiştik.. ne gusel bişeymiş o kumru bre. bu bayram yine yiyecem ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Kumru ne yaw duydum da yemedim hiç,nası bişi?[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 kumru anlatılmaz, yenir :p abi sandwiç [nası yazılırsa artık] ekmeği içine allah ne verdiyse dolduruyosun ama olay ekmek, malzeme ve pişiriş şeklinde[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bildiğimiz kumruyu yarıyolar. kızartıyolar içine biraz peynir falan ohhh...[signature][hline]Remember the times, together we swore to never give up this life Still hanging on, still going strong, here I belong And maybe I'm crazy but I just can't slow down And maybe I'm crazy but at least I'm still around The number you have dialed is walking alone please, try again later Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 kumru aslinda ekmegin adi (ekmek+gevrek)/2 gibi bisey bununda yengeni, cift kasar sucugu, sayas sucugu osu busu olur malzemesi tost malzemesi gibi ama tadi bi baskadir kumrunun dunyanin en guzel seyi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 kumru her yerde kumrudur :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 *!bavulunu toplar* anlaşıldı İzmir'e gidiyos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bide psikopat falan var onu bileen varmı?[signature][hline]You know that it would be untrue You know that I would be a liar If I was to say to you Girl, we couldn't get much higher Come on baby, light my fire Come on baby, light my fire Try to set the night on fire Jim Morrison-The Doors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 pazartesi günü yedim izmirimin kordonunda.. bir güzeldi, anlatamam... :) İzmir dışında da kumru aramayın. Hakikaten buraya has birşey. Olmuyor başka yerde :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 nesi olmuyor abi? kumru her yerde aynı kumru? ayvalığa gittim yedim ayvalık tostunu, ankara'daki avyalık tostlarından hiçbir farkı yok.. tabii gerçek ayvalık tostu yiyceksin.. yoksa kantinlerde hamburger ekmeğine daire şeklinde kesilmiş sucuk, sosis, bir de kare kaşar koyup al sana kumru ya da al sana yengen ya da al sana ayvalık tostu diyenler var kanmayın... bir ara kolej'in orda burcu diye bir cafe vardı adamlar süper yapıyordu ama kapandı.. atakulenin karşısında acıktım var.. onlar da harika yapıyor tavsiye ederim, illa izmire ayvalığa felan gitmeye gerek yok.. ha, izmirde ayvalıkta bu işi yapan daha çok adam var, o yüzden bu sandviçlerin ustası birkaç adam vardır, ama onları da bulmak çok zor..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 kumrum diye bir yer var begendikin karsisinda. kotu degil.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Umitköydeki Galerianın alt katında yapıyorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 lol gören de kumru ağaçta yetişiyor zanneder. becerikli bi adamy apıyorsa kumru her yerde kumrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Yani karışık sandviçe Kumru demiş Ege halkı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 izmirde kumrunun önemli özellikleri; 1- Temiz deniz havası eşliinde yenilebiliyor olması. 2- Kömürde yapılıyor olması ve ustalarının yıllardır bu işi yapıyor olması 3- Yedikten sonra bir ikincisini sipariş vermek için tereddüt edecek kadar bol ve kaliteli malzeme kulanılması 4- Tire, sucuk salam ve sosis açısından Türkiyenin sayılı ilçelerinden biridir ve tüm izmir büfelerinde buralara ait malzemeler kullanılır isimsizdir hededir ama güzeldir. 5- Yerken yanında izmirlilerin olması ;) 6- İzmirin kendine has tatlarından biri olması ve taklidinin güç olması. (Boyoz gibi) Not: Karışık sandviçe karışık sandviç diyor egeli, Kumru Simit hamurundan yapılmış susamlı daha gevrek bir ekmeğe yapılır. [signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 23 January 2004 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SadButcher tarafından 23 January 2004 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Özelliği yok sadece karışık sıcak sandviç işte :) Yıllığa Andaç Çekirdeğe Çiğdem Tren Geçidine Tantan denilen bir yerde sandviçe Kumru denilmesi garip gelmemeli. :) [Bu mesaj Absolut tarafından 23 January 2004 11:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar