Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 3 gecedir bir erkek kedi bahçede türkü patlatıyor sesinden uyuyamıyorum. 2 gece uyandım ve uyuyamadım bu kedi yüzünden .Ya insan gibi sesler çıkarıyo yada kavga ediyor başka kedilerle. Anlamadım derdi ne açmı acaba :S ondan mı çıkarır böyle sesler. Benim bildiğim bahar,yaz aylarında azar kediler yanlısmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bunlar hep küresel ısınmadan oluyor agali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 git bi dertleş halini hatrını sor belki sadece biraz şevkat istiyodur herşey sex değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 halit sildin mi beni msn den daha rugby oynayacaktık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 üremedikleri ay yokki onların maşallahları var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 la_bombonera said: halit sildin mi beni msn den daha rugby oynayacaktık... yalana bak antremanlara geliormsn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 yok niye siliyim yasin girdiğin yok heralde yada engelledin beni :( .Konustum biriyle ögrendim bakırköy Rugby club'ünün yerini. Antrenman yapılan yer öyle bir yerdeki . Florya'da oturmama rağmen 3 vasıta değiştirip bi ton yürümem gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bizde de bi kedi "oy oy oy oyyy" diyodu resmen. aynı ekmek teknesindeki gibi. su fln bile doktuk gene de gitmedi. bir kac gun rahatsız ettiktek sora gitti unkapanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Masticore said: yok niye siliyim yasin girdiğin yok heralde yada engelledin beni :( .Konustum biriyle ögrendim bakırköy Rugby club'ünün yerini. Antrenman yapılan yer öyle bir yerdeki . Florya'da oturmama rağmen 3 vasıta değiştirip bi ton yürümem gerekiyor. ahahaafdadsf yasin değil yiğit bi kere, kimin defterden sildiği de belli oldu böylece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 okeymi okey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar