Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kediler Bu Mevsimde Azarmı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 gecedir bir erkek kedi bahçede türkü patlatıyor sesinden uyuyamıyorum. 2 gece uyandım ve uyuyamadım bu kedi yüzünden .Ya insan gibi sesler çıkarıyo yada kavga ediyor başka kedilerle. Anlamadım derdi ne açmı acaba :S ondan mı çıkarır böyle sesler. Benim bildiğim bahar,yaz aylarında azar kediler yanlısmıyım ?
Mesaj tarihi:
yok niye siliyim yasin girdiğin yok heralde yada engelledin beni :( .Konustum biriyle ögrendim bakırköy Rugby club'ünün yerini. Antrenman yapılan yer öyle bir yerdeki . Florya'da oturmama rağmen 3 vasıta değiştirip bi ton yürümem gerekiyor.
Mesaj tarihi:
bizde de bi kedi "oy oy oy oyyy" diyodu resmen. aynı ekmek teknesindeki gibi. su fln bile doktuk gene de gitmedi. bir kac gun rahatsız ettiktek sora gitti unkapanına
Mesaj tarihi:
Masticore said:
yok niye siliyim yasin girdiğin yok heralde yada engelledin beni :( .Konustum biriyle ögrendim bakırköy Rugby club'ünün yerini. Antrenman yapılan yer öyle bir yerdeki . Florya'da oturmama rağmen 3 vasıta değiştirip bi ton yürümem gerekiyor.

ahahaafdadsf yasin değil yiğit bi kere, kimin defterden sildiği de belli oldu böylece :P
  • Yeni Oluştur...