Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sansar - Cüzdanım için

Theridone

Öne çıkan mesajlar

Hazırlıkları devam eden Adrenalin albümünden çıkarılan bir parçayla karşınızdayız :) .Kaydı Snkrn Müzik Produksiyon'da alınan,Prodüksiyonu Rashness ve Sansar Salvo'ya ait olan parçayı ilk olarak sansarsalvo.net in ziyaretçilerine armağan ediyoruz.Hoşunuza gitmesi dileğiyle.

Sansar - Cüzdanım İçin

Kişisel not: Zaten 2mb olan bi şarkı güzel bence. İyi dinlemeler
Sosyal ağlarda paylaş

solo devam etsin iyi hoşda eski still i geri getirse tamam işte hem solo hemde piskopat yazar daki still geri gelsin başka birşey istemem gerçi cüzdanım içinde biraz o still var ama eskisinin yerini bi tutamadı izmire partiye geldi 1 hafta önce konuştuk ama dur bakalım adrenalin gayet bomba olucakmış
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Hüsrandı :)
Siteden Alıntıdır..

Arkadaşlar isim vererek konuşacağım..
Geçenlerde Reetmic diye bir grup'un elemanları Olympos'a diss atmışlardı.. Sonra bunun konusunu bir sitede açtırmışlar.. Sonra Canka da Sansar'ın albümünün indirilme oranını ve onlardan birinin albümünün indirilme oranını göstermiş.. Sonra o gruptan bi eleman şöyle dedi " İşte benim albüm başka sitelerde de yayınlandı sırf burda değil; o yüzden bir ölçüt olamaz" falan filan..

Şimdi ben size birkaç sitede Sansar Salvo'nun albümünün yakaladığı başarıyı ve piyasadaki yaptığı etkiyi somut resimlerle göstereceğim.. İnanmayan da gitsin o sitelerde baksın...

Bu konuyu açma sebebim ortalık alevlensin falan değil; ama herkes de neyin ne olduğunu bilsin.. Sizden de abartmamanızı rica ediyorum; yoksa kendi ellerimle kilitleyeceğim konuyu...

21 Gram Mixtape Öncesi Tanıtım Videosu video izlenme oranı : 16 bin küsür

Fırtınalar Video Klip izlenme oranı[Youtube] : 16 bin küsür

HiphopLife.Net En çok İndirilen Albümler Listesi [top 3]

HipHopLife.Net Okunma Oranı

MsxLabs Okunma Oranı

Benim Rapidshare Hesabımdan İndirilme Oranı [Düşünün Sadece Tek Bir Rap Takipçisinin Linki]

Bizim Sitedeki Okunma Oranı

Bizim Sitedeki Zshare Adresinden İndirilme Oranı

Ve daha birçok sitedeki paylaşımcıların linklerinden indirilme oranları...
Tekrar söylüyorum kimse kavga çıkarmasın.. Sadece neyin ne olduğunu bilelim..

İyi Günler...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...