Theridone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Hazırlıkları devam eden Adrenalin albümünden çıkarılan bir parçayla karşınızdayız :) .Kaydı Snkrn Müzik Produksiyon'da alınan,Prodüksiyonu Rashness ve Sansar Salvo'ya ait olan parçayı ilk olarak sansarsalvo.net in ziyaretçilerine armağan ediyoruz.Hoşunuza gitmesi dileğiyle. Sansar - Cüzdanım İçin Kişisel not: Zaten 2mb olan bi şarkı güzel bence. İyi dinlemeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ah gerzek sansar ah sen git kayıda girmeden önce viski içebilmek için cezanın yanından ayrıl şimdide sürün böyle.Kadıköyde sansar demek yasaklanmış sayedarla konuşuyodum sansar'a ne oldu ya dedim şşş selahattin abi duymasın valla döver yasak sansarın adını ağza almak dedi haufahefuahe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Karıştırmayalım onları şimdi. Konu dışı gibi 96 sayfa yorum yazarız. Dip Not: Sansar'a KA'dan ayrılınca "Çürük Elma" denildi. Ama Sansi ayrildigindan beri KA nın adini zor duyar olduk. Sansi mi çok iyi ? KA mı çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Sansar çok iyi ben ona hiç bişi demiyorum ama KA da kalsa daha iyi olurdu daha başarılı olurdu diye düşünüyorum çünkü arkasında ceza olcaktı yine yolu açık olsun piyasa müzik yapmasında nerde yaparsa yapsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 sansar kim ka kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Sansar Rapçi asıl adı Ekincan Arslan KA= Kadıköy Acil (Türkiyede'ki en geniş Hip-Hop oluşumlarından biri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 solo devam etsin iyi hoşda eski still i geri getirse tamam işte hem solo hemde piskopat yazar daki still geri gelsin başka birşey istemem gerçi cüzdanım içinde biraz o still var ama eskisinin yerini bi tutamadı izmire partiye geldi 1 hafta önce konuştuk ama dur bakalım adrenalin gayet bomba olucakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 3 günde 1 track çıkaran adamı 3 aydır bekliyoruz. Tabi bomba gibi olucak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Valla 21 gram gibi hüsran bişi olursa çok üzülürüm adam gibi bişiler yapsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Evet Hüsrandı :) Siteden Alıntıdır..Arkadaşlar isim vererek konuşacağım.. Geçenlerde Reetmic diye bir grup'un elemanları Olympos'a diss atmışlardı.. Sonra bunun konusunu bir sitede açtırmışlar.. Sonra Canka da Sansar'ın albümünün indirilme oranını ve onlardan birinin albümünün indirilme oranını göstermiş.. Sonra o gruptan bi eleman şöyle dedi " İşte benim albüm başka sitelerde de yayınlandı sırf burda değil; o yüzden bir ölçüt olamaz" falan filan.. Şimdi ben size birkaç sitede Sansar Salvo'nun albümünün yakaladığı başarıyı ve piyasadaki yaptığı etkiyi somut resimlerle göstereceğim.. İnanmayan da gitsin o sitelerde baksın... Bu konuyu açma sebebim ortalık alevlensin falan değil; ama herkes de neyin ne olduğunu bilsin.. Sizden de abartmamanızı rica ediyorum; yoksa kendi ellerimle kilitleyeceğim konuyu...21 Gram Mixtape Öncesi Tanıtım Videosu video izlenme oranı : 16 bin küsürFırtınalar Video Klip izlenme oranı[Youtube] : 16 bin küsürHiphopLife.Net En çok İndirilen Albümler Listesi [top 3]HipHopLife.Net Okunma OranıMsxLabs Okunma OranıBenim Rapidshare Hesabımdan İndirilme Oranı [Düşünün Sadece Tek Bir Rap Takipçisinin Linki]Bizim Sitedeki Okunma OranıBizim Sitedeki Zshare Adresinden İndirilme Oranı Ve daha birçok sitedeki paylaşımcıların linklerinden indirilme oranları... Tekrar söylüyorum kimse kavga çıkarmasın.. Sadece neyin ne olduğunu bilelim.. İyi Günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Sansar'ın rap'ine kimse laf atamaz ama salaksın yapmasın diyoruz işte umarım çok başarılı olur ki sansar'ı ciddi şekilde destekliyen biri olursa türkiyenin "eminem"i olur diye düşünüyorum dünya çapına yayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar