Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Ben gecen 100 mbit turbo buton aldim fiberden.Dandik pirelli 54mbit destekliyormus max.Aradim dedim boyle boyle,teknik servisdeki angut , yog sizin modem 100mbit destekliyor diye tutturdu,neyse 54 mbit de yeter dedim.1 saat kadar stabil 4.5-5mb/s ile dl yaptim wirelessdan.Sonra aniden dl 400-500kb/s ye dustu ,uplod hizina bakiyorum 5mb cikiyor. Hafta sonu 1gün boyle gecti.Bugun halen net bok gibi.Eldeki 10 mbit netten de olduk.Eger turbo zimbirtisi ucretini faturaya yansitiraaniz uyeligimi iptal ederim diye rest cektim.Ciddi ciddi su serefsizlere para yesirmektense ttnet fibere gecerim.Superonline fiber, 2010 dan beri stabil olarak dusuruyor hizmet kalitesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Laorx said: benim superonline fiber son 1 aydır rezalet, 10mbit internet var ama sürekli bir yavaşlama oluyor. Modeme reset atıyorum, düzeliyor ama 10dk sonra youtube veya herhangi başka bir site gene yerlerde sürünüyor. uydunet'in kampanyasına mı geçsem diyorum. aynı durum mevcut. twitch youtube mutub falan hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ttnet fiber nasıl ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Fibernet bölgende varsa iyi. Hipernet var bir de o tam nasıl bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 superonline fiber kadar iyidir yani en az değil mi? UYDUNET nasıl ki acaba fiberlerle karşılaştırıldığında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Valla mantıklı yaklaşırsak TTnet Fiber daha bile iyidir ama hizmet alanı baya kısıtlı diye biliyorum. Fiberler hiç biri karşılaştırılmaz aslında ama Uydunet sanırım bulunduğu bölgeye göre ciddi değişiklik gösterebiliyor. Konusu vardı buralarda yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 hipernet varmıs benım orada aksam gıdınce hıpernete gecicem 5m fazla verip 8den 20mb hıza ve 50den75gb kotaya çıkıcam iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bu hipernet adsl 2 gibi bişeymi yokssa fiber mi? Sitelerinde saçma salak reklamdan başka birşey yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar