Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 [email protected] buraya mail atabilrisin, ben ordan aldım sorumun cevabını. Google Maps'ten falan koydum hatta sitemin yerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 kampanyalara bakıyorum da şimdi, 20mbit için üç tane hız alanı var.25gb, 50gb ve 100gb.bunlar kota mı oluyor yoksa adil kullanım limiti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Adil kullanım kotası ama hiç uygulamıyorlarmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Kojiroh said: [email protected] buraya mail atabilrisin, ben ordan aldım sorumun cevabını. Google Maps'ten falan koydum hatta sitemin yerini. Teşekkürler, deneyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Bu sabah kazı çalışmasına başladılar olm yakında geliyo fiber ovvv yeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ahaha uydu anteni gören köylü gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Olm hanginiz beddua etti lan, bana ağız yaptılar. Cumartesi aradılar, efendim pazartesi günü 2'de gelicez uygun mudur diye. Dedim ulan zaten bugün saat 2'de gelcektiniz noldu, yok efendim arkadaş sisteme kaydettirmemişmiş galiba da bilmem ne de. Sinir oldum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 lan evin bahçesinden fiber kablosu geçiyor, 48 saat demişlerdi.. şimdi orada daha kurulum yapılmamış falan deyip 1-2 hafta attılar. çok üzgünüm. 50 mbit'imi istiyorum artık hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Eheh bugün 50 mbit bağlantı hızını gorunce gözlerim yaşardı 4,5 mb le download ettım breakıng bad i.20 mbıt baglantım nedense bugun 50 olmus kendı kendıne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Eylül sonu ekim başı evlere bağlanacak dediler. Artık bağarlarsa ekime baglamazlarsa mecbur tt nete kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hala tt diyor ya, arkadaşım yazdık ya yukarda git süperonline adsl bağlat, sonra fiber gelince fark mark ödemeden geç ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Dün apartmana giriyordum saat 21:30 falan, aha baktım bi kablolar var turuncu turuncu. Dedim abim ne döşüyonuz, fiberogptigh yeğenim dedi emice. Dedim amcacım çay su yiyecek falan bi ihtiyacınız varsa hemen karşılayayım, yarına bitirin şu işi gözünüzü seveyim dedim sgsfdhfds Haftaya bağlanıyo lan netim, bugün de bağlanırdı da eve dönüyorum bekleyemeyeceğim gelen elemanları, pztesi gününe artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 fibersever fiberkolik adil kullanım kotaları ne kadar uygulanıyor lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 pek sallamıyorlar, sadece tt ile mahkemelik olmamak için koyulmuş bi olay fiberde adil kullanım kotası. Yoksa kota var diyen tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 1 günde 25gbye geçip elimize almayalım sonra 1mbiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Yok olm, kime sorduysam akk diye bişey yok diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 kota yok rahat olun.Hatta arkadaslar arasıra güzellik yapıp hızı 50mb falanda yapıyorlar,yanlız dikkat edin superonline yuzunden baya harddisk almak gerekıyor.Habire oluyor hard disk,indirme hızına yetişemiyoruz izlemekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 wireless şifresini biz kendimiz seçemiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 geldiğinde ne yapayım diyip ayarlıyorlar sonra değiştirmek istediğinde ara süperonline'i modem sifrenı öğren gir panele değiştir wireless sifrenı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 goldbären said: 1 günde 25gbye geçip elimize almayalım sonra 1mbiti SeaGle said: Yok olm, kime sorduysam akk diye bişey yok diyo. Simdi bakiyordum ben mail atmislar da, madem sallamiyorlar ust limit falan, 20mbit alacak olsak neden limitsiz internetin 25,50,100gb ayri ayri fiyatlari var? 30 lira fark verinceye kadar 25gb alip takiliyoruz oyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 CthuLhu said: geldiğinde ne yapayım diyip ayarlıyorlar sonra değiştirmek istediğinde ara süperonline'i modem sifrenı öğren gir panele değiştir wireless sifrenı modemin şifresi var ama ordan wireless adını ve şifreyi değiştirince, 1-2 dk sonra ilk ayarına dönüyor.online işlem merkezinden wireless adını değiştirdim ama şifre değiştirmeyi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 KHaRoN said: goldbären said: 1 günde 25gbye geçip elimize almayalım sonra 1mbiti SeaGle said: Yok olm, kime sorduysam akk diye bişey yok diyo. Simdi bakiyordum ben mail atmislar da, madem sallamiyorlar ust limit falan, 20mbit alacak olsak neden limitsiz internetin 25,50,100gb ayri ayri fiyatlari var? 30 lira fark verinceye kadar 25gb alip takiliyoruz oyle mi? telefondan başvuru yaparken 50gb lık istemiştim, kız 25gb alın boş yere fazladan 5tl vermeyin filan dedi.herhalde sinyal verdi diye 25gb olsun dedim ben de.ilk günden 25gb ı geçtim, hız filan düşmedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Dedigin gibiyse supermis, tesekkur ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 benjani said: CthuLhu said: geldiğinde ne yapayım diyip ayarlıyorlar sonra değiştirmek istediğinde ara süperonline'i modem sifrenı öğren gir panele değiştir wireless sifrenı modemin şifresi var ama ordan wireless adını ve şifreyi değiştirince, 1-2 dk sonra ilk ayarına dönüyor.online işlem merkezinden wireless adını değiştirdim ama şifre değiştirmeyi bulamadım. telefon edip, oradaki adama değiştirtebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 benjani said: KHaRoN said: goldbären said: 1 günde 25gbye geçip elimize almayalım sonra 1mbiti SeaGle said: Yok olm, kime sorduysam akk diye bişey yok diyo. Simdi bakiyordum ben mail atmislar da, madem sallamiyorlar ust limit falan, 20mbit alacak olsak neden limitsiz internetin 25,50,100gb ayri ayri fiyatlari var? 30 lira fark verinceye kadar 25gb alip takiliyoruz oyle mi? telefondan başvuru yaparken 50gb lık istemiştim, kız 25gb alın boş yere fazladan 5tl vermeyin filan dedi.herhalde sinyal verdi diye 25gb olsun dedim ben de.ilk günden 25gb ı geçtim, hız filan düşmedi daha. Ilettim arkadaslara, bolge bolge bazen bandwith live datayi tutan module ler kamasabiliyor, mudahele edecekler hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar