Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 TRde hızınız ne olursa olsun saniyede 10MB gormezsiniz komşunuzdaki serverdan bişi indirmedikçe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bişey sorucam kullananlar memnun mu? adsl den iyi midir? acıbademe taşınıyorum bağlatmayı düşünüyorum. bağlanırken ne tür ücretlendirmeler var sitesinde baktım fakat bulamayınca buraya sorayım dedim. hız nasıl. yavaşlama oluyor mu? kesilmeler oluyor mu? ip dinamik mi sabit mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Dinamik IP, Bağlatma ücretini bilmiyorum bizden almadılar, kopma falan hiç olmadı bana, hızı çok güzel 10 mbit tarifedeyim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Absolut said: TRde hızınız ne olursa olsun saniyede 10MB gormezsiniz komşunuzdaki serverdan bişi indirmedikçe :P +1 bide saglam bi private torrent tracker uyeliginiz falan yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 mclovin said: bişey sorucam kullananlar memnun mu? adsl den iyi midir? acıbademe taşınıyorum bağlatmayı düşünüyorum. bağlanırken ne tür ücretlendirmeler var sitesinde baktım fakat bulamayınca buraya sorayım dedim. hız nasıl. yavaşlama oluyor mu? kesilmeler oluyor mu? ip dinamik mi sabit mi? İlk iki ay 10 TL mi ne ödüyorsun, modem bedava, kurulum bedava. Bunlar sadece bir yıllık taahhütle oluyor, TT en ufak kampanyaya iki yıl isterken. Kesilme yok, yavaşlama Türkiye'nin internet durumuyla paralel olarak olabilir. Acıbadem'de oturmuyorum yanlız ben, hani oraya özel bir problem varsa bilmem. IP normalde dinamik, ama sabit opsiyonu var, fiyatını bilmiyorum. Ayda 3-5 TL bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 arkadasim 100mbit almisti, bagli oldugu sebekedemi ne cok az kullanim oldugu icin adamin interneti 300mbit'e cikti. superonline'dan ekip geldi kendileri bile indiremedi nasi olduysa sdf, oyle kullansinlar kendi kendine dusene kadar dediler herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 10mb/saniye ile çok kez download yaptım. Özel bi üyelik falande değil bildiğimiz zamunda dan, çok fazla seed i olan dosyayı 10mb ile indirebiliyor -dum- (200tl yapınca ****ler 20mbite düşürdüm.) Korax said: Absolut said: TRde hızınız ne olursa olsun saniyede 10MB gormezsiniz komşunuzdaki serverdan bişi indirmedikçe :P +1 bide saglam bi private torrent tracker uyeliginiz falan yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 site dışında olanlara getirmeyecekler mi bunu ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Varsa öyle bi şansın düşünmeden bağlat. Eğer sadece gazete okur forum gezer maillerime bakar sosyalleşirim diyorsan VE* evimde mutlaka şehir koduyla bir hat olmak zorunda diyorsan alma. Alırsan; ek ücret ödemeden ip phone sahibi oluyorsun. kurulum + wireless modem ücretsiz geliyor. ttnetin 1mbit sınırsız için istediği ücret ile 10mbit sınırsız alabiliyorsun. yurtdışı çıkışları farklı oldugundan ttnette çekilen sıkıntıları çekmiyorsun. statik ip ek ücret ile sahip olabiliyorsun 4tl civarı olmalı. hız olarak gerçek değerlere oldukça yakın, upload değerleri limitin üstünde. üstelik şimdi bağlatırsan bu sene ligtv yi beleşe izliyorsun, iyi reklam yaptım sanırım, gerisini superonline.net ten ögreniver. mclovin said: bişey sorucam kullananlar memnun mu? adsl den iyi midir? acıbademe taşınıyorum bağlatmayı düşünüyorum. bağlanırken ne tür ücretlendirmeler var sitesinde baktım fakat bulamayınca buraya sorayım dedim. hız nasıl. yavaşlama oluyor mu? kesilmeler oluyor mu? ip dinamik mi sabit mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Absolut said: TRde hızınız ne olursa olsun saniyede 10MB gormezsiniz komşunuzdaki serverdan bişi indirmedikçe :P100mbt aboneleri saniyede 9 - 11 mb DL görüyorlar. eğer göremiyoırsa ve bizi arayıp bildirirse evine servis gidip, altaypıdan ev içine kadar herşeyi en baştan didik didik inceleyip, o aboneye 10mbt saniyede göstertene kadar çalışmayı bırakmıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 baris birak bu isleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 la yürü git :D yurt dışında bile 100mbt gördünmü olm sen eheh. gel bana 100 vereyim sana ^^ kanka o diilde KV topaana gelsene, abdül hakkında konşmam lazım uahduauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 samsun a ne zaman geliyor fiber ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bu yıl içinde gelir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Ehehe coni mayk, ben 100mbitin ne oldugunu ilk orada gördum zaten :) Hem sizinki gibi 100 mbite 1 mbit upload vermiyolar öyle, babalar gibi 100/100 veriyolar kullaniyosun misler gibi :) Evine adam yolluyolar sökup takiyolar vs, modem falanda yok direk ethernetten cekiyosun misler gibi SIZ YOKKEN ONNAR VARDI sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Dragonmax said: bu yıl içinde gelir heralde hadi inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Korax said: Ehehe coni mayk, ben 100mbitin ne oldugunu ilk orada gördum zaten :) Hem sizinki gibi 100 mbite 1 mbit upload vermiyolar öyle, babalar gibi 100/100 veriyolar kullaniyosun misler gibi :) Evine adam yolluyolar sökup takiyolar vs, modem falanda yok direk ethernetten cekiyosun misler gibi SIZ YOKKEN ONNAR VARDI sdf LAN! azını kırmaym :) hem bizw 100e 5 verioz. 5mbt up yeter daha ne istiyon artık alalal.. moriQ said: Dragonmax said: bu yıl içinde gelir heralde hadi inşallah ciddiyim. bu yıl bi 100,000km fiber hat daha döşicez. samsuna gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Argue said: Varsa öyle bi şansın düşünmeden bağlat. Eğer sadece gazete okur forum gezer maillerime bakar sosyalleşirim diyorsan VE* evimde mutlaka şehir koduyla bir hat olmak zorunda diyorsan alma. Alırsan; ek ücret ödemeden ip phone sahibi oluyorsun. kurulum + wireless modem ücretsiz geliyor. ttnetin 1mbit sınırsız için istediği ücret ile 10mbit sınırsız alabiliyorsun. yurtdışı çıkışları farklı oldugundan ttnette çekilen sıkıntıları çekmiyorsun. statik ip ek ücret ile sahip olabiliyorsun 4tl civarı olmalı. hız olarak gerçek değerlere oldukça yakın, upload değerleri limitin üstünde. üstelik şimdi bağlatırsan bu sene ligtv yi beleşe izliyorsun, iyi reklam yaptım sanırım, gerisini superonline.net ten ögreniver. mclovin said: bişey sorucam kullananlar memnun mu? adsl den iyi midir? acıbademe taşınıyorum bağlatmayı düşünüyorum. bağlanırken ne tür ücretlendirmeler var sitesinde baktım fakat bulamayınca buraya sorayım dedim. hız nasıl. yavaşlama oluyor mu? kesilmeler oluyor mu? ip dinamik mi sabit mi? Biz 2 sene once baglattımızda eleman yurtdısı cıkışlarımız tt ile ortak demişti,şimdi durum ne bilmiyorum yurtdısı cıkışlarını ttnet ile ortak kullanıyor olsada ,cok bariz ttnetten daha iyi ,nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle yani @dragon 100e 5 veriyosanız 10mb baglantının upload hızı 512kb mi oluyor? Ha bide benim 10mb baglantının upload hızı 5mb yıllardır,neyse iyiyim ben bole :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Yok yeni kampanyalarda 10'a 1 veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Dark_Soul said: Argue said: Varsa öyle bi şansın düşünmeden bağlat. Eğer sadece gazete okur forum gezer maillerime bakar sosyalleşirim diyorsan VE* evimde mutlaka şehir koduyla bir hat olmak zorunda diyorsan alma. Alırsan; ek ücret ödemeden ip phone sahibi oluyorsun. kurulum + wireless modem ücretsiz geliyor. ttnetin 1mbit sınırsız için istediği ücret ile 10mbit sınırsız alabiliyorsun. yurtdışı çıkışları farklı oldugundan ttnette çekilen sıkıntıları çekmiyorsun. statik ip ek ücret ile sahip olabiliyorsun 4tl civarı olmalı. hız olarak gerçek değerlere oldukça yakın, upload değerleri limitin üstünde. üstelik şimdi bağlatırsan bu sene ligtv yi beleşe izliyorsun, iyi reklam yaptım sanırım, gerisini superonline.net ten ögreniver. mclovin said: bişey sorucam kullananlar memnun mu? adsl den iyi midir? acıbademe taşınıyorum bağlatmayı düşünüyorum. bağlanırken ne tür ücretlendirmeler var sitesinde baktım fakat bulamayınca buraya sorayım dedim. hız nasıl. yavaşlama oluyor mu? kesilmeler oluyor mu? ip dinamik mi sabit mi? Biz 2 sene once baglattımızda eleman yurtdısı cıkışlarımız tt ile ortak demişti,şimdi durum ne bilmiyorum yurtdısı cıkışlarını ttnet ile ortak kullanıyor olsada ,cok bariz ttnetten daha iyi ,nasıl oluyor bilmiyorum ama öyle yani @dragon 100e 5 veriyosanız 10mb baglantının upload hızı 512kb mi oluyor? Ha bide benim 10mb baglantının upload hızı 5mb yıllardır,neyse iyiyim ben bole :D 10 Mbps için internete yükleme (upload) hızı 1 Mbps, 20 Mbps , 50 Mbps ve 100 Mbps için 5 Mbps'dir diye yazıyo sitede :p ayrıca senn 10mbt bağlantının uploadı 5mbt ise yannış bişeler var demektir. versene sen müşteri numaranı ben onu 1mbte çektirem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Ehaueah yetmiyo 5mbit,100mbit download 5mbit uploadmi olur, 10 verin bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 puşıkkkkkk,virmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Dragonmax said: moriQ said: Dragonmax said: bu yıl içinde gelir heralde hadi inşallah ciddiyim. bu yıl bi 100,000km fiber hat daha döşicez. samsuna gelir bence. zaten bi yerde okumuştum. doğalgaz hattına paralel fiber döşiyecekmiş superonline. da sordum cevap falan gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 o diil de uploadçu, web tasarımcısı, veya işte torentçi geçlik için 10mbt down 10mbt up limitsiz 69TL diye bi tarife olsa iyi iş yapardı eminim. kurumsal firmalara zaten 100e 100 hatta 1gbte 500mbt gibi hızlar veriyoruz da, bireyselde de upload paketi olmalı bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 50 ye 5 e verilen parayı ben 10 a 10 a verirdim şahsen :P Superonline sitesinde pek bilgi bulamadım fiber hizmetiyle ilgili, Kozyatağı bölgesinde var diyor ama telefon ederekmi öğreneiblirim bulunduğum apartmana hizmet verip vermediklerini? Sitede oturmuyorum yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar