Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anno 1701 hakkında soru

Luriel

Öne çıkan mesajlar

ya ben bi kaç gundur oynuyorum oyunu bütün resourcelardan var elimde paramda var ama Merchant sayısı 840ta kaldı geri kalan 1050 kişi merchanta geçmiyo bende yeni binaları açamıyorum nedeni ne olabilir. istedikleri herşey mevcut okuldan tiyatroya ve resourcelar dahil ama artmıyolar. bilen var mı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

anno serisini elektronik artiz satın aldıktan soğra sçtı batırdı. allah belalarını versin ayrıca paantez olarak..

anno 1603 mükemmeldi. oyuna sabah 11 de başlayıp, su içmek için ayağa kalktığımda cama bakıp O.o onannes gece olmuş dediğimi biliyorum. hatta benm bi arkadaşımın kankası, ailesi 1.5 günlüğüne tatile gezmeye gitmiş. giderken oğlum yemek dolapta bilmemne orda vsvs hadi dikat et kndine demiş gitmişler. çocuk da ok vs onlar gitmiş bu anno 1603 e oturmuş. sonra kapı çalınmış kalkmış çocuk açmış, noldu bişeymi unuttunuz demiş. annesi babası O.o şeklinde bakıp olm geri geldik vs demişler. meer 1.5 gün çocuk öyle bi kendinden geçmişki, su yemek işemek olaylarında bile oyun düşündüü için zaman nası geçmiş bilmiyo adam.

neyse neyse, 1502 ile rezalet oldu oyun. açıkçası 9 kere kurdum ve 9 kere de oynayamadım. gemiden mallar nasıl indirilecek çözemedim bile anasını satim. eski sistem değişmiş. 1701 nası olmuştur allah bilir. kesin saçma salak şeyler yapmışlardır. öküz EA..
Sosyal ağlarda paylaş

1701 geçen sene çıkan ise serinin en iyi oyunu ki ben ilk oyundan(1402ydi sanırım, sene de 97 falan) beri oynuyorum, yanlış hatırlamıyorsam da hepsini oynadım. Yalnız askeri olaylar ve ünite kontrolü yetersiz ve asıl sorun oyunda replay value yok hatta tutorial bitince bile bir nebze tatmin olmuş hissediyorsunuz. 2-3 gün saatlerce oynayıp Civilization'a geri dönüyorsunuz eheh. Zaten Alman oyunu olması lazım, bu baya birşeyi açıklıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

@Dragonmax: Yok abi güzel bu sefer, önceki oyunları bilmiyorum da çok hoşuma gitti benim en azından. Denenebilir yani öyle diyeyim =)

Warehouse'a tıkla, altta release raw materials gibi bişi olması lazım. Onu kitlediysen upgrade olmaz adada yaşayanlar. Evlerin üstünde böle logo çıkıyor mu? Çıkıyorsa elle de upgrade edebilirsin evlere tıklaya tıklaya ki bunu tavsiye ederim çünkü otomatikman alayı upgrade oluyor, resourve'lar gg oluyor. Muhtemelen bundandır.
Canım çekti ya ehah

/Griswold
Sosyal ağlarda paylaş

Kolonileşiyorsun adalar neyinler var, ticaret falan yapıyorsun, kraliçeden görevler alıyorsun yapıyorsun falan, ben şehir tasarlamaktan oynayamadım gerçi eheh. Sandbox modu bile eğlenceli gayet. Grafikleri de leziz.
Başka adalara yayıldın mı bu arada Luriel? Bir de o en üst seviyedeki abiler (unuttum adlarını) eşşek yüküyle şey istiyor yok gaz yağı yok çukulata yok pasta cart curt diye, onlar falan da var ne bileyim
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
daha güzel oldu oyun hani çıkınca bombok ederler ya bazı oyunları mesela homam4 g.tüm gibiydi. çünkü nbaşka bi ekip yapmıştı. ama bu oyun böyle deil. Gayet güzel fena olmamış bence. hala oturup oynuyorum ve en son oyunum 13 saat aralıksızdı (: denemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...