Luriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ya ben bi kaç gundur oynuyorum oyunu bütün resourcelardan var elimde paramda var ama Merchant sayısı 840ta kaldı geri kalan 1050 kişi merchanta geçmiyo bende yeni binaları açamıyorum nedeni ne olabilir. istedikleri herşey mevcut okuldan tiyatroya ve resourcelar dahil ama artmıyolar. bilen var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 hiç oynamadım bilmiyorumda şu işine yarar belki; http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/file/932832/47520 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bi tane binan belli bir kısma yetmiyodur. yanlış hatırlamıosam her binanın belli bir etki alanı vardı o alanın dışında kalanlara bir daha aynı binadan yapmak gerekiyo. iyi bak bakalm bişeyler eksiktir mutlaka... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 yok abi her binayı tek tek kontrol ettim bütün istekleri fullfilledler ama inatla merchant olmuyolar merchantlar 840ta kaldıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 anno serisini elektronik artiz satın aldıktan soğra sçtı batırdı. allah belalarını versin ayrıca paantez olarak.. anno 1603 mükemmeldi. oyuna sabah 11 de başlayıp, su içmek için ayağa kalktığımda cama bakıp O.o onannes gece olmuş dediğimi biliyorum. hatta benm bi arkadaşımın kankası, ailesi 1.5 günlüğüne tatile gezmeye gitmiş. giderken oğlum yemek dolapta bilmemne orda vsvs hadi dikat et kndine demiş gitmişler. çocuk da ok vs onlar gitmiş bu anno 1603 e oturmuş. sonra kapı çalınmış kalkmış çocuk açmış, noldu bişeymi unuttunuz demiş. annesi babası O.o şeklinde bakıp olm geri geldik vs demişler. meer 1.5 gün çocuk öyle bi kendinden geçmişki, su yemek işemek olaylarında bile oyun düşündüü için zaman nası geçmiş bilmiyo adam. neyse neyse, 1502 ile rezalet oldu oyun. açıkçası 9 kere kurdum ve 9 kere de oynayamadım. gemiden mallar nasıl indirilecek çözemedim bile anasını satim. eski sistem değişmiş. 1701 nası olmuştur allah bilir. kesin saçma salak şeyler yapmışlardır. öküz EA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 warehouse a baktın mı belki ful dür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 1701 geçen sene çıkan ise serinin en iyi oyunu ki ben ilk oyundan(1402ydi sanırım, sene de 97 falan) beri oynuyorum, yanlış hatırlamıyorsam da hepsini oynadım. Yalnız askeri olaylar ve ünite kontrolü yetersiz ve asıl sorun oyunda replay value yok hatta tutorial bitince bile bir nebze tatmin olmuş hissediyorsunuz. 2-3 gün saatlerce oynayıp Civilization'a geri dönüyorsunuz eheh. Zaten Alman oyunu olması lazım, bu baya birşeyi açıklıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 @Dragonmax: Yok abi güzel bu sefer, önceki oyunları bilmiyorum da çok hoşuma gitti benim en azından. Denenebilir yani öyle diyeyim =) Warehouse'a tıkla, altta release raw materials gibi bişi olması lazım. Onu kitlediysen upgrade olmaz adada yaşayanlar. Evlerin üstünde böle logo çıkıyor mu? Çıkıyorsa elle de upgrade edebilirsin evlere tıklaya tıklaya ki bunu tavsiye ederim çünkü otomatikman alayı upgrade oluyor, resourve'lar gg oluyor. Muhtemelen bundandır. Canım çekti ya ehah /Griswold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 yok abi durum böyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 şehir limiti falan gibi bişeylermi vardı. town center mı ne kuruluodu ya belki o belli bi limite kadar izin veriodur belli popülasyonlara. oyunun icinde help tadında bişey olcaktı o acıklayıcıydı baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 vardi onun bir sebebi benimde basima gelmsiti cok iyi hatirliyorum ama ne idi onu hatirlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 tam olarak ne oyunu bu oyun? civilization gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Kolonileşiyorsun adalar neyinler var, ticaret falan yapıyorsun, kraliçeden görevler alıyorsun yapıyorsun falan, ben şehir tasarlamaktan oynayamadım gerçi eheh. Sandbox modu bile eğlenceli gayet. Grafikleri de leziz. Başka adalara yayıldın mı bu arada Luriel? Bir de o en üst seviyedeki abiler (unuttum adlarını) eşşek yüküyle şey istiyor yok gaz yağı yok çukulata yok pasta cart curt diye, onlar falan da var ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 binalarin lvl atlama olayi icin gereken malzemeler var her evin kullandigi biliyosundur, tahta>tugla>mermer vb. vb. Mermer gerekiyordu sanirim merchant seviyesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 İlki 1403 mi bu oyunun? Merak ettim bir göz atmalıyım o vakit. 1997 den beri ara ara görüyordum ama hep gözümden kaçıyordu, telafi etmek lazım kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 yok geçmiyolar bıraktım oyunu buraya kadarmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Baya bi zaman geçmiş ama nedeni vergiler olsa gerek. Halk yeşil seviyede olmadıkça level atlamyor :) topiği üstte taşımışken Anno gibi oyun var mı acaba :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 yada şehirde yaşıyanların istekleri vardı elektrik alkol tütün gibi onları tamamlamayınca atlamıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Henüz çıkmamış olmakla birlikte Colonization bu tür ve Anno'ya kıyasla çok daha şahane olması bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 anno bilmem kaç isimli oyunu yıllar once aldıydım.anlamadım bi türlü.aylar once yine yukledim.ve bu sefer birşeyleri daha iyi anladım ama bi türlü şehri adam gibi kuramadım uyuz oldum kapattım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 arkadaşlar, geçen gün bi oyuncuda anoo bilmem kaçı gördüm, en son çıkanı yep yeni. 1701 mi bilmiorum ama. ve şoka girdim. full 3D. yani fps tarzı bişey lmuş cd arkasındaki oyun içi screenlerden gördüüm kadarıyla. ve tek söyleyebildiğim. allah belanı versin EA... bu doğrumu gerçekmi ??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 FPS ile alakası yok :). Biraz daha grafik ve hareket katmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 daha güzel oldu oyun hani çıkınca bombok ederler ya bazı oyunları mesela homam4 g.tüm gibiydi. çünkü nbaşka bi ekip yapmıştı. ama bu oyun böyle deil. Gayet güzel fena olmamış bence. hala oturup oynuyorum ve en son oyunum 13 saat aralıksızdı (: denemeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Anno 1503'ün demosuyla bir yaz geçirmiştim ben :) Tabi sonra biz büyüdük ve değişti dünya, oyunu bulup alamadım falan kaldı öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar