xaty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 [hr]Özellikleri: - Kredi kartı boyutlarında, 11.3mm kalınlık ve 65gr ağırlık - 16.7 milyon renk, 2.5'' siyah parlak ekran - 4 GB standart hafıza - Arttırılabilir hafıza (SD / SDHC) - 25 saate kadar kesintisiz müzik dinleyebilme ve 5 saate kadar video görüntüleme - Radyo ve müzik dinlerken fotoğraf görüntüleyebilme - Ajanda, rehber ve yapılacaklar listesi uygulamaları - Kişiselleştirilebilir alarmFiyatı: 320 YTL.!! Ürün açılmamış kutusunda ve 2 yıl garantilidir.Almayı düşünen özelden ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 GedikGross - KK tek çekim 285 YTL / Taksitli 300 YTL Hepsiburada - 323 YTL Sıfır ve garantili de olsa sonuçta elden satılan bir ürün, mağazadan düşük fiyat olması gerektiği kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Bi de pazarlık yaparsın 250'ye kadar iner onlar. miss.. :) Yapıyolar dimi pazarlık? edit1: ayrıca hiç hoş bişi değil şu yaptığın :) edit2: sadece almayı düşünenler ilgilensin, zaten onlar pazarlıkla fiyatı indirmek isterler, fiyatı uygun bulup alsammı diye düşündürtmiyim insanları demiştim. ama madem holy arkadaşımız ısrar etti belirteyim onu, pazarlık payı mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 haahha süper bi topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 baştan 250 yazsana o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 kendim için demedim 250'ye iner diye, hepsiburada falan için demiştim.. 8-) neyse, ilgili arkadaşların konuya burdan karışmayıp ö.m ile ulaşmasına sevindim. yarın şehir dışına çıktığımdan hemen cevaplayamama durumum var, 2 ocak ve sonrasında cevaplayabilirim sonradan mesaj atanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar