Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bunlar kim hoca? adshfadsugfjh I ban thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 hocan ın öpmediği bi leylek kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 kimsinzi la siz hadisin dogruluguna kanaat getiriceksiniz imam gudubettini mahlukatiye ne yaziyor? ayvayu lakiyat velahaddin eyvahulen an mahferi masrukat yani yani hocaniz jetskiye binip kizlarla fingirdemesse tepenize tas yagicak bu hadismi zayifmis? hadi ordan hadi ordan ecnebi yaratikhlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Şüphe ediyorum bu adam merkür'de falanmı yaşıyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 cüppeli ahmet hoca o denize girdi ya herkes bu konuyla ilgili ilgisiz müsklümanlarla dalga geçecek. yahu müslümanlığın temsil edildiği kişi ahmet hoca mı. bu islamı kötülemek isteyenlerin basit bir numarası değildir de nedir.o kadar araştırma meraklısı iseniz gidin peygamberimiz hz Ebubekir ve bir çok sahabeleri araştırın. cübbeli ahmet hoca böyle yaptı diye direk islama çamur aymayın. islan garip geldi garip gidecek. islamı karalamak isteyenler olacak ve emellerine de nail olabilecekler çünkü garip geldi gidecek. şimdi gelelim noel e eğer askerlerimiz için se çok çok iyi. ama askerlerimiz için değil se şeriat devleti olma yolun da epey mesafe katetmiş olacağız zaten akp yi tanıyorsam belli nedenler le bunları yasaklayacaklar. inşallah askerlerimiz içindir unlar yoksa bu bununla başlar ve başı açık giden kızlara bile ceza kesilir durumlara kadar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 hoca kaşları almışsın ama ona diyecek bişeyin var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Günah değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 numberten said: Salak sensin. said: Lütfen saçma salak yorumlar yapılmasın. razienin fakemisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ekmek said: Günah değil. peki hocam dfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 hocam günahsa bana günah değilse sana plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ya Viktor'un koydugu videoyu izliyorum, baslarim inancina arkadas. Bir insan 21. yuzyilda Carsambalari kan aldirilmaz, peygamber oyle demis, diye birseye inaniyorsa cidden ya cahildir ya zihinsel ozurludur. Adam anlatiyor bi de ya, adam kan aldirmis da kan durmamis, dualarla zar zor durdurabilmisler olecekmis. Ayip gunah dinin dustugu hale bak ya. Problem bu adamlarin din buyugu diye gosterilmesi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 islama/inanca ahkaret yok islam diye yutturulmaya calisan seye hakaret var cuppeli ahemtin orda kilit bir cumlesi var "kaynak soruyor utanamdan, sana ne hadisin kaynagindan, peygamber demis benle ilgili soylenti bile olsa iman et altinda bir sey vardir de, zaten kaynagini anlatsak hanginiz inanicak" efendim hadis cok basit manipule edilen bisey ben bir tarikat kuruyim kendi hadisler kitabimi cikariyim "sali gunleri seks yasak" "yilda 2 defa deve keselicek" "hindi eti yemek yasak" "yahudileri sabun yapmak en buyuk sevaptir" falan filan peygamber dedi diye yaziyim bu adamalrin zihniyetiyle 200 yil sonra yazdiklarim dogma olur dalga gecenide linc ederler "DINIMLE ALAY ETME!!1111" diye aslidna ayzdigim islam tarihinin ozeti abidik gubidik tipler "hadis" diye salak sulak seyelr yaziyor kafalarindan peygamber soyeldi diye yutturuyolar sonra bunu kendi cikarlari icin kullaniyorlar "kurandan baska kaynak aramayin" yazmiyormu kuranda son kitap demiyormu? peki b usozde hadis kitaplari ne oluyor? ben bu salakalrin hadis dinin kurali diye yutturmaya calsitikalri seylerle kicimla dalga gecerim hic gocunmadan korkmadan carsamba gunu kan aldirma ne demek ya? analttigi hikaye ne ole aldirmis peygamber gorunmus demis sen yanlis sandin ama dogru cikti sobelendin! Peygamebr dedigigimzi kisi degilmi "ben siradan bir insanim beni putlastirmayin" diyen sizin yaptiginiz olmuyormu peygamberi tanrilastirmak? kuranla celisip onla kapisip sonra dindar moduna girmek super ya peygamber bile ben olmuluyum siradanim ozel biri degilim derken put yaptilar sozunu dini kanun yaptilar kendisini elestirmeyi gunah diyanet bu abuk subuk hadisleri ayiklamaya baslayinca hedef oldu tabi kim daha iyi bilicek? ilahiyat profesorlerimi yoksa zircahil cuppeli ahmetmi sahte peygamber geyikleri kuranin yapisindan dolayi sokmeyince bu zibidi hadis ciler cikti ortaya boyle hadis ne der haybeye el hebule rim lakiah anamyan yani yani bos buldugun enseye patlat bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 biz noeli değil takvimin bitmesini kutlamıyor muyuz? ikiside gereksiz ya arada hediye geliyor savunrum o bakımdan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 kullandığımız takvim ciyzızdan önce sezar'a dayanır. onun takviminin revize edilmiş halidir. hristiyanlıkla alakası yoktur. hristiyan memlekette icat edildi diye onların kültürü olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 tr'nin yüzde 99u müslüman derlerdi de pek ihtimal vermezdim yazık lan yılbaşı kutlayamayacak şimdi hiç kimse günah diye müthiş bir dindarlık potansiyeli varmış yüzde 1e kaldı meydanlar, içkiler, dansözler yalnız bu yüzde hesabında; başkasının günahını sevabını dert edenler nasıl ne kadar yüzde, nerelere dağılıyor onu pek çözemedim, istatistik bir yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ayrıca müslümanlar isa'nın doğumunu neden kutlayamaz? isa düşmanı mı onların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 harbi çok saçma şeyler ya bu başlığın burda yer etmesi bile çok büyük bi israf düşünün bide bunun hakkında saatlerce konuşuyorlar falan yazık ya çok yazık o oksijene yazık yaktıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 acayip yılbaşı kutlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bu hoca cübbeli hoca :) meşhur deprem kasetininde sahibi ( köpekler bilim adamlarından daha alim çıktı konuşmasının yapıldığı) ben izmitteyken selam tv diye muhafazakarların bir kanalında çıkardı kim ne derse desin haketen yorumlarına kırılırdım izlerken, stand up yapsa yapar cüübbeli ahmet, zaten vaazlarını dinleyenlerde gülüşüyordu dayanmayıp camidee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ayrıca bu yılbaşı taksim de olacaklara çoooook dikkat diyorum çooook dikkat hatta taksime gitmeseler daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Allah belanı vermesin lan yılbaşı. Sırf bu yılbaşı gecesi yüzünden kızla kavga ettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 of evet bu videoları izlemek değil de, yorumlarını okumak gerçekten çok çok iç karartıcı olabiliyor. her yorumda "anaam şeriat geliyor." tribine girmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 adam hristiyanlara anasıyla zina edenler diyo oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Viktor said: islama/inanca ahkaret yok islam diye yutturulmaya calisan seye hakaret var islam zaten islam diye yutturulan o şeylerin kibar hali ve topluma yönelik hali? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 byzasz said: ayrıca bu yılbaşı taksim de olacaklara çoooook dikkat diyorum çooook dikkat hatta taksime gitmeseler daha iyibu sene taksim kutlaması yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar