Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılbaşı kutlamak günahtır.

numberten

Öne çıkan mesajlar

cüppeli ahmet hoca o denize girdi ya herkes bu konuyla ilgili ilgisiz müsklümanlarla dalga geçecek. yahu müslümanlığın temsil edildiği kişi ahmet hoca mı. bu islamı kötülemek isteyenlerin basit bir numarası değildir de nedir.o kadar araştırma meraklısı iseniz gidin peygamberimiz hz Ebubekir ve bir çok sahabeleri araştırın.

cübbeli ahmet hoca böyle yaptı diye direk islama çamur aymayın. islan garip geldi garip gidecek. islamı karalamak isteyenler
olacak ve emellerine de nail olabilecekler çünkü garip geldi gidecek.

şimdi gelelim noel e eğer askerlerimiz için se çok çok iyi. ama askerlerimiz için değil se şeriat devleti olma yolun da epey mesafe katetmiş olacağız

zaten akp yi tanıyorsam belli nedenler le bunları yasaklayacaklar. inşallah askerlerimiz içindir unlar yoksa bu bununla başlar ve başı açık giden kızlara bile ceza kesilir durumlara kadar gider.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Viktor'un koydugu videoyu izliyorum, baslarim inancina arkadas.

Bir insan 21. yuzyilda Carsambalari kan aldirilmaz, peygamber oyle demis, diye birseye inaniyorsa cidden ya cahildir ya zihinsel ozurludur. Adam anlatiyor bi de ya, adam kan aldirmis da kan durmamis, dualarla zar zor durdurabilmisler olecekmis.
Ayip gunah dinin dustugu hale bak ya.

Problem bu adamlarin din buyugu diye gosterilmesi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

islama/inanca ahkaret yok

islam diye yutturulmaya calisan seye hakaret var

cuppeli ahemtin orda kilit bir cumlesi var

"kaynak soruyor utanamdan, sana ne hadisin kaynagindan, peygamber demis benle ilgili soylenti bile olsa iman et altinda bir sey vardir de, zaten kaynagini anlatsak hanginiz inanicak"

efendim hadis cok basit manipule edilen bisey

ben bir tarikat kuruyim kendi hadisler kitabimi cikariyim

"sali gunleri seks yasak"
"yilda 2 defa deve keselicek"
"hindi eti yemek yasak"
"yahudileri sabun yapmak en buyuk sevaptir"

falan filan
peygamber dedi diye yaziyim
bu adamalrin zihniyetiyle 200 yil sonra yazdiklarim dogma olur dalga gecenide linc ederler "DINIMLE ALAY ETME!!1111" diye

aslidna ayzdigim islam tarihinin ozeti

abidik gubidik tipler "hadis" diye salak sulak seyelr yaziyor kafalarindan peygamber soyeldi diye yutturuyolar sonra bunu kendi cikarlari icin kullaniyorlar

"kurandan baska kaynak aramayin" yazmiyormu kuranda

son kitap demiyormu?

peki b usozde hadis kitaplari ne oluyor?

ben bu salakalrin hadis dinin kurali diye yutturmaya calsitikalri seylerle kicimla dalga gecerim hic gocunmadan korkmadan

carsamba gunu kan aldirma ne demek ya?

analttigi hikaye ne ole aldirmis peygamber gorunmus demis sen yanlis sandin ama dogru cikti sobelendin!

Peygamebr dedigigimzi kisi degilmi "ben siradan bir insanim beni putlastirmayin" diyen

sizin yaptiginiz olmuyormu peygamberi tanrilastirmak?

kuranla celisip onla kapisip sonra dindar moduna girmek super ya

peygamber bile ben olmuluyum siradanim ozel biri degilim derken put yaptilar sozunu dini kanun yaptilar kendisini elestirmeyi gunah

diyanet bu abuk subuk hadisleri ayiklamaya baslayinca hedef oldu tabi

kim daha iyi bilicek?
ilahiyat profesorlerimi
yoksa zircahil cuppeli ahmetmi

sahte peygamber geyikleri kuranin yapisindan dolayi sokmeyince bu zibidi hadis ciler cikti ortaya boyle

hadis ne der

haybeye el hebule rim lakiah anamyan

yani
yani

bos buldugun enseye patlat bitane
Sosyal ağlarda paylaş

tr'nin yüzde 99u müslüman derlerdi de pek ihtimal vermezdim
yazık lan yılbaşı kutlayamayacak şimdi hiç kimse günah diye
müthiş bir dindarlık potansiyeli varmış
yüzde 1e kaldı meydanlar, içkiler, dansözler
yalnız bu yüzde hesabında; başkasının günahını sevabını dert edenler nasıl ne kadar yüzde, nerelere dağılıyor onu pek çözemedim, istatistik bir yere kadar
Sosyal ağlarda paylaş

bu hoca cübbeli hoca :) meşhur deprem kasetininde sahibi ( köpekler bilim adamlarından daha alim çıktı konuşmasının yapıldığı) ben izmitteyken selam tv diye muhafazakarların bir kanalında çıkardı kim ne derse desin haketen yorumlarına kırılırdım izlerken, stand up yapsa yapar cüübbeli ahmet, zaten vaazlarını dinleyenlerde gülüşüyordu dayanmayıp camidee :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...