Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Abi artık açsana banımı. Karşı devrimciler doluşmuş konu dışına, okuyup okuyup üzülüyorum. Herkese merhaba bu arada, nasılsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bölüm yetkililerinin banleme veya ban açma gibi bi yetkisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Nasıl yahu, dasaaa bey bana 'seni banladım, 2 hafta sonra banın açılmazsa hatırlat' dedi. Gerçi daha tam iki hafta olmadı ama dalgınlığına gelirde açar diye şey ettim manda da işe yaramıştı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 direkt banlama yetkisi olmasa da dolaylı yoldan var (tek mesajıyla :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 dasaaa mason Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar