FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Asus F3SV model lap top aldim gecenlerde Vista isletim sistemli hersey iyi guzel ama dandik oyunlarda bile frame atliyor falan..Nette baktim bu problemi yasayan cok kisi varmis Vista'li lap toplarda..Birisi dedicated video memory'i yukselt dedi onun da nereden yapilicagini bulamadim,son driverleri da yukledim Asus'un sitesinden,SLI denen sey yapar dediler onu da bulamadim. Total available graphics memory:1023 mb Dedicated video memory:256 mb Shared system memory:767 mb Bu dedicated'i nasi arttirabilirim?Biosunu bile bulamadim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 SLI dedigin 2 Nvidia ekran kartini birlikte calistirma olayi, laptopla ne gibi bi alakasi vardir bilemiycem, olsa yavaslatmaz hizlandirir zaten. Biraz sallamislar heralde. Vista daha cok performans isteyen bir isletim sistemi oldugu icin laptoplarda kotu bilgisayarlarda iskence olabiliyor, detaylari azaltip dene biraz, ya da XP kur dene usenmezsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Valla ben de aynı sorundan muzdaripim. Gittik masamızın üstündeki bilgisayardan çok daha iyi bir dizüstü aldık ama medieval 2'de daha oyunun başında, kampanya haritasında kasım kasım kasılıyor alet. Hele şu yeni yıl gelsin, service pack düzgün çalışacak mı bir bakalım. Olmazsa tüm zorlukları göze alıp eski aşkım xpye geri döneceğim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Baggio said: SLI dedigin 2 Nvidia ekran kartini birlikte calistirma olayi, laptopla ne gibi bi alakasi vardir bilemiycem, olsa yavaslatmaz hizlandirir zaten. Biraz sallamislar heralde. Vista daha cok performans isteyen bir isletim sistemi oldugu icin laptoplarda kotu bilgisayarlarda iskence olabiliyor, detaylari azaltip dene biraz, ya da XP kur dene usenmezsen. SLI vista'da sorun cikariyomus nvidianin sitesine gore kapatin falan diyolardi ayrica lap top masautumden 2 kat iyi masaustinde butun ayarlari kokledigimde 1 sn kasmayan dandik wow bunda nasil kasabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ben daha SLI (yani iki ekran kartli) laptop gormedim de o acidan, zaten acik degildir yani, nesini kapaticaksin. Ben Vista ile gayet guzel SLI kullaniyorum gerci, o da var. Konfigurasyonu iyi gorunuyor diye daha iyi olmak zorunda degil laptoplar, sonucta daha ufak ve daha az guc harcayan, genelde daha az bus hizlarina sahip teknolojiyle uretildikleri icin atiyorum desktoptaki 1.66GHz cpu, laptoptaki 2.40'la ayni performansi veriyor hemen hemen. Oyun WoW olunca enteresan ama tabi, pek kasacak bi oyun degil. Forceware driver dene bi de, Nvidia driverlari pek basarili degil sanki su aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Delricem ya Timeshift'de butun ayarlar high hic kasmiyo wowda deli gibi kasiyo ya :o aptal asusun driverler eski kendi sitesindekiler bile dell'in cikardigini indircem simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Asus F3SV Asus F3SV (Dizüstü) 15. 4" WXGA Glare / Shine (1200x768) Intel T7500 Santa Rosa Core2 Duo 2. 2GHz 4MB /800MHz 2 GB DDR2 667Mhz (2x1 GB) max. 4GB 200GB (4200 / SATA) nVidia 8600M 256MB 8xDVD Super Multi Dual-Writer... 1 tane 8600 mobile varmış senin makinada, SLI laptop yoktur zaten baggio'nun dediği gibi. güzel notebookmuş yalnız, wow'da nasıl kasar bu ilginç. software problemli herhalde, bi format atıp xp yükle veya tekrar vista. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Peki bu dedicated memory'i nasil yukselticegimi biliyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 dedicated'ı yükseltmen bir işe yaramaz zaten wow 256sını da kullanmıyor ki abicim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Sorunu yeni cikan nvidia driveri ile cozdum fps guzel ama hala nasil dedicated memory'i yukseltmeyi beceremedim bios'a girdim ama oyle bir secenek yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 laptopların biosa ta olması gerekir oyle bir ayar bilmem ne memory size yaziyordu,onun seceneklerinden ayarlayabiliyorsun.ekran kartının ne kadarını kullanacak. Benim Dell de var sendekinde varmıdır bilemem de, yine de yoksa Nvidia control panleden ayarlayabiliyorsun kullancagı memory iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 eskiden de (p2 döneminde falan) i$lemci hızını belirlerdik bios'tan.. ne günlerdi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar