avicularidae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Absinthe Negro Paradiso 80% 0.7 lt. Rodnik's Absinthe Cannabis 70% 0.7 lt. Pere Kermann's Absinthe 60% 0.7 lt. Absinthe Teichenne 70% 0.5 lt. + kaşık + bardak özel kutuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Iciyorum iciyorum bisey olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 oh cannabislimiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 piyasadakiler kolpa lsd yok içinde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Bu konuya yazmamışım, inanamıyorum. http://2.bp.blogspot.com/_yeiwBjhM8UU/SiBxAQn-jHI/AAAAAAAABMQ/xCKBklx_Lbg/s400/AbsintheTheGreenFairy4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 güzel kadınmış. biz içsek bizim de masamıza oturuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 prag a fln bağlantısı olup da thujone oranı 35mg/litre den yüksek bulan olursa bi mesaj atıversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 EagleEye said: piyasadakiler kolpa lsd yok içinde :P lsd diil thujone dicem de 1) evet önceden söylenmiştir sazanlık edio olmam mümkün 2) zaten sen geyik yapıosundur yine sazanlık yapmış olmam mümkün. ben gidim en güzeli :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 absinthe satanın postunu silmişler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: şimdi arkadaşlar, elimde bi xenta absenta var %70 alkollüsünden, 3 arkadaş içecez de nası yapsak diye bakıyoruz :) şeker eriterek shot shot mı gidelim, 2 bira bi shot mı takılalım ? elimizde bi de şampanya war da bununla beraber bi karışımı yoktur diye düşünüyorum ? hadi alkol manyağı patiler bi yardım :) aynısından var bende, sorması ayıp kaça aldın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar