Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Kıbrısta Absinthe satıldığını gördüm. Apsinthion var Polonya yapımıymış. Yanında delikli kaşık ve karamelize etmek için şeker de veriyorlar (bardak yok ama). Naneli diyor arkasında. Böyle yeşil/mavi içecekleri yiyecekleri felan seviyorum. O yüzden tadını merak ediyorum absintin. Özellikle karamelli ve naneli bir alkol ise içmek isterim. Ancak, içine marijuana koyuyorlar, çok pis kafa yapıyor, uyuşturucu içkisi, lsd gibi halisünasyona neden oluyor vs deniyor, o yüzden hiç denemedim. Deneyen var mı, ya da içen? Karamelli naneli likörden mi ibaret, yoksa ciddi ciddi zararlı bir içki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Çok çirkin bi tadı var.. Ben naneli rakı diyorum :p ve rakıda çok sevmem. Bizde herşeyin olduu gibi absintin adabına uyarak içtik ama pek etkili olmadı shotları.. tabi bigün oturup doğru düzgün içmek gerek bi şişeyi 5 kişi içince etki göstermyo =D ynede önüme gelmediği sürece içmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Eskiden oldukça tehlikeliydi ancak o halü etkisinden arındırıldı diye biliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Absinthe'nin halisinasyon görmeye neden olduğunu ve uçurduğunu biliyorum yani sallamasyon değil . O yüzden yasaklı. Bide böyle güzel uçmak isteyenler İstiklal'de Pi'de Sweta içsinler .2 bira ardından tek shotla uçuyorsunuz. Aman allah . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Birden fazla çeşidi var zaten, yasal olmasada halüsinasyon etkisi olan şişeler bulunuyomş.. ben blmyom türkiyedede bulunrmu bulunsada nası bulunr ztn fln filan.. sen renginimi sevdin nane likörü içsene? =D etkisini merak edyosan git al eczaneden tantum verde bi kutu, hatta onun ble sıvı olanı var oda yeşil hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Geçen gün ulfangle konuşuyorduk, sanırım türkiye'de %50 oranında alkol olanı satılıyormuş, %90 (ya da buna yakın bir oran) alkol oranı olanın satışı yasakmış. Ama biraz abartı gibi %90, bildiğin kolonyada %80 alkol varken, %90 alkollü bir içicek. Pek fena. edit;lanet olsun pelin. oh, rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 benm aklmdada %70 kalmş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bin tane başlık vardı absinthe diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bunu bonbona yapmak cok hosuma gidiyor ACILMISTI hemde 3 defa http://forum.paticik.com/read.php?27,1382929,page=1 http://forum.paticik.com/read.php?13,1516845,page=1 http://forum.paticik.com/read.php?13,1641517,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ben bile açmıştım da nerde bulamadım. yeni arama sistemi acaip kullanılışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 hmm arkadaslar getirtmisti disardan bize. estelle icmistik sanirim bir siseyi komple adabiyla bi haltda olmamisti. tadi irenc yemek borum nerde diyorsaniz aninda anliyorsunuz...dudaginiz alkolden uyusuyor. icebilmek tadina varabilmek icin alkolik falan olmak lazim sanirim biz genclik gazi oo absith falan diye abanmistik tabi. halusilatif olani var alkol orani dusuk olani var bizimki yuzde 70 lik normaldi halusilasyon falan gormedik. bide siseler normal vodka siselerinden ufak ince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Valla merak uyandıran ama pekde bişeye benzemeyen çarpmayan bişi. Deişik içimleri var, nette zaten bulabilirsin şekerle yakıyorsun falan. Shot içsen bile çokok etikili birşey değil, sanırım sadece "has" olanları yani yasal olmayanları o yeşil cin muabbetini yapıyor. Yoksa sadece renkli,braz sert bi içki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Bende var, çok çok az bir şekilde bardağa koysanız bile. 1 parmak bile değil yani, 3.shotta götürüyor adamı. Tadı da iğrenç, garip birşey. Şişenin %90 ı duruyor hala. Bozulmuştur muhtemelen 3-4 yıl oldu galiba açalı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 eskiden yeşil cin di, şimdi normal bir içki oldu, sadece alkol seviyesi çok yüksek bide şeker tribi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 aslında alkol seviyesi çok yüksek değil diğer şeylerin oranı çok düşük :F yani alkol oranının %90 olduğunu düşünürsek yüksek demek ayıp olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bendede var şu an ukraynadan gelmiş %60 alkol ama. 2 bira üstüne 3 shot yaptım 1 i şeker eritilerek sadece. baya baya vurdu. tadınıda ben nedense beğendım. kafaya dikip bile içebilirim o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 o absinthion farklı bişi deilmi bizim burdada var o absinthiondan migrosta gördüydüm 1-2 kere kıbrıslara gitmeye gerek yok onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 absinthion farklı votka bu absenthe var sanırım ya da yanlış yazıolar o farklı absinth var bi de bu farklı. bendeki bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 iç kardeşim rahat rahat buralarda satılanlar nane likörü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Abi Absinthe konuları tiksindirdi artık ya.. Alkol oranı tartışması, halüsinasyon gördürüyor tartışması bık bık yeter lam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 abi bide 90 olayını hıc duymadım ben yalandır yani kolonyamı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 aslı absinth bu içkinin adı. genelde %70 ve %80 lik şeklinde satılıyor. yıllardır da o halüsinasyon etkisi yapan madde yok içinde dolayısıyla avrupanın her yerinde süpermarketlerde falan satııyor yıllardır. bende de var evde, içimi zor olduğu için 2-3 ayda 1 tane belki içiyorum. çok gerekli birşey değil denemelik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 everclear var %96 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 http://www.andrew.cmu.edu/user/vfm/pictures/sigmanu/everclear.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 %80 bile 1 tane içmek yeterince acı çektiriyor. hiç gerek yok %40 lıktan fazlasına. hele bazı rus, polonya votkaları var %40 lık, ama su gibi, içinde alkol oldugu belli değil. onları tercih ederim her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar