Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Ya ben 22.yüzyılı görmek istiyorum. Böyle haberlerde çıkıp 22.yüzyılda böyle şey mi olur falan demek istiyorum. Çok bilimkurguk bişi gibi geliyor. Ne yapmalıyım sizce? Uzun yaşamak için falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 ben de istiyorum ki ineklere cikolata yedirince çikolatali süt versinler bi inek besliyim evde guzel gunler yasayayim onla paso çikolatali süt iciyim ama işte ne desek boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 dondur kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 evet ama iyi ayarlaman lazım işte bi yere not bırak bişey yap ki şu bölgede dondum 100 sene sonra uyandırın beni die. yoksa 25. yüzyılda falan uyanırsın . -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 uzun yaşam airbending'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 22 yi görcek yol bulsan 23 istersin, insanoğluna o kadarı fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Ben gorucem sahsen. Fistan'la ben olmemeye karar verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 dory said: ben de istiyorum ki ineklere cikolata yedirince çikolatali süt versinler bi inek besliyim evde guzel gunler yasayayim onla paso çikolatali süt iciyim ama işte ne desek boş di mi? altına geçiyim memesinden süt emiyim ıyk vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Penthesilea said: Ben gorucem sahsen. Fistan'la ben olmemeye karar verdik. dilekçe gelmediği için bu isteğiniz reddedilmiştir. çikolu sütü de gidin marketten alın, sanki sütü inekten sağıp içiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Nicke, sıfata büründüm ayarcı göründüm diyor patinin üyeleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 shaolin e git, danyang'a falan git.. ne biliim meditasyon yap. çok yemek yeme, çok uyuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 İnsanlık 22. yüzyılı görebilecek mi o belli değilken adamın derdine bak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 21 i gördük, 22 yi görmeye gerek var mı sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ne tembel adamsın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar