Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Penguenden super kapak

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

pek sefgili pati kullanıcıları..

elde olmayan sebeplerden ötürü bir sürü konu ile alakasız ve sadece karşılıklı atışma içeren mesajlar silinmiştir. Bu mesajların silinmesi sonucu anlamsız ve ne dediği artık belli olmayan mesaj da başlığın esenliği ve okunabilirliği açısından temizlenmiştir. tekrarında ise başlık açılmamak üzere kilitlenmek durumunda kalacaktır, ki bu hoş bişi değil..

hayde kafa göz yarmadan tartışın..
Sosyal ağlarda paylaş

ya kadrolaşma da ne var bu hep yapılır benim babamda anap iktidara geldiğinde tekrar, anap da bir yakınımız vardı babam tarım il müdürü oluyordu , solcudur diye atamasını yapmadılar ama gayet de oluyordu, bunlar fiks şeyler akp ye özel değil her konuda iktidar değşikliği olduğu zaman daha uyumlu çalışma ortamı yaratma bahanesiyle kendisini destekleyen kişileri biyerere getrir bu çok da entersan değil..
Sosyal ağlarda paylaş

haha bu sürülere çok gülüyorum.
bilmeyen arkadaşlara,
i am muslim topigine bakın.
bu topicte bu viktor ve diger arkadaşları,

müslümanlıkla dalga geçebileceklerini,dinlerle dalga geçebileceklerini söylediler.
söyledilermi? söylediler

Bende dedimki, insanların tercihlerini eleştirebileceklerini,
fakat t.sak geçemeyeceklerini söyledim.

eger geçerlerse onlarında kendileriyle t.sak geçebileceklerini,ve sinirlenirlerse sümsügü yiyeceklerini söyledim.

sonra bu Viktor adlı ultraviole zeki arkadaş bana,
Sinirlendin takke düştü takunya göründü, millete faşist diyordun,şimdi yumruk,sümsük yemekden bahsediyorsun,nerde düşünce özgürlügü? adlı zeka seviyesi belirten bir mesaj attı.
kanıt isteyen kitlenen konuya bakabilir

konu kitlenince bende özelden dedim ki,
sen dine eleştiri yapmıyorsun ki,başkasının diniyle tercihiyle dalga geçiyorsun,dalga geçtigini sende kabul ediyorsun,ve savunuyorsun,

dalga geçen birine karşı çıkmak faşizm degildir ki?ha dalga geçmişssin ha küfür etmişssin aynı şey.?

sen gelip benim dinsel tercihimle t.sak geciceksin?ben hiçbirşey yapmıycam?birisi benimle t.sak gecicek de ben birşey yapmıcam?yada diger insanlar?
böyle sadece sanal ortamdan ona buna laf sallayan asosyal gençligi yeşil sahalara bekliyoruz her zmaan dedigim gibi.

ozellikle şu viktoru çıkarıcam karşıma,gel güzel kardeşim diyicem,şu dedigin laflari bi yüzüme söylede içimiz açılsın diyecem :)
Sosyal ağlarda paylaş

penguen dergisinin güzel bir karikatürünü tartışmaya çevirerek güzel bir espiriden bile çepheleşme çıkarabilmek ve basit bir espiriyi bile sineye çememek ne ile izah edilebilir.sonra demokrasi, düşünce özgürlüğü diyoruz ama fanatik gibi tuttuğumuz kitleye kücük bir eleştiri bir espiri karikatür gelince hemen köpürüyoruz.5 sayfa yazı yazılmış buna rağmen penguenin kapağı güzel onu engellemiyor.bu arada konu dtp ye bile gitmiş ne alaka anlayamadım?
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis said:
haha bu sürülere çok gülüyorum.
bilmeyen arkadaşlara,
i am muslim topigine bakın.
bu topicte bu viktor ve diger arkadaşları,

müslümanlıkla dalga geçebileceklerini,dinlerle dalga geçebileceklerini söylediler.
söyledilermi? söylediler

Bende dedimki, insanların tercihlerini eleştirebileceklerini,
fakat t.sak geçemeyeceklerini söyledim.

eger geçerlerse onlarında kendileriyle t.sak geçebileceklerini,ve sinirlenirlerse sümsügü yiyeceklerini söyledim.

sonra bu Viktor adlı ultraviole zeki arkadaş bana,
Sinirlendin takke düştü takunya göründü, millete faşist diyordun,şimdi yumruk,sümsük yemekden bahsediyorsun,nerde düşünce özgürlügü? adlı zeka seviyesi belirten bir mesaj attı.
kanıt isteyen kitlenen konuya bakabilir

konu kitlenince bende özelden dedim ki,
sen dine eleştiri yapmıyorsun ki,başkasının diniyle tercihiyle dalga geçiyorsun,dalga geçtigini sende kabul ediyorsun,ve savunuyorsun,

dalga geçen birine karşı çıkmak faşizm degildir ki?ha dalga geçmişssin ha küfür etmişssin aynı şey.?

sen gelip benim dinsel tercihimle t.sak geciceksin?ben hiçbirşey yapmıycam?birisi benimle t.sak gecicek de ben birşey yapmıcam?yada diger insanlar?
böyle sadece sanal ortamdan ona buna laf sallayan asosyal gençligi yeşil sahalara bekliyoruz her zmaan dedigim gibi.

ozellikle şu viktoru çıkarıcam karşıma,gel güzel kardeşim diyicem,şu dedigin laflari bi yüzüme söylede içimiz açılsın diyecem :)

ota boka faşizm diyorsunuz ya

bu tahammülsüzlük dayak atmayla tehdit edmek faşizmin dik alası.
uslubun da ortada
adres ver kavga edelim zihniyetinde bir adamsın.
Sosyal ağlarda paylaş

merak ediyorum müslümanlıkla dalga geçilmesi niye bu kadar rahatsız ediyor?

Senden daha çok camii görmüşlüğüm namaz kılmışlığım vardır fakat beni hiç rahatsız etmiyor.Sonuçta herkesin tercihi kendinedir banane ulan
dini şakalar yaparım bende dini tiye aldığım oluyor ama hiçbirzaman rahatsız olmadan diyenlerdende olmam.
Sosyal ağlarda paylaş

herkezin tercihi kendinedir tabi.
ama kimse kimsenin tercihiyle dalga geçemez.
senin tipini bilmiyorum ama diyelimki metalci takılan uzun saçlı bir insan ol.

"okulda biri karşına geçip zuahahh karı gibi saça bak,anam gel de bi seveyim seni,o küpelerine kurban",yanında bide sevgilin olucak "oh güzelim sen birak bu karı kılıklıyı gel ben seni mutlu ederim"

diyen birine naparsın ? :)
banane der geçermisin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ikisi ayrı şey

Din senin maneviyatındır.İnandığınla senin arandadır.İçinde yaşarsın ki burda suratına bile söylenmiyor kalkıpta kimse "sen müslümansın salaksın müslüman olunur mu" demiyor
Adam diyo allah yok
diğeri diyo ben allahtan büyüğüm

eee ?
sana mı diyor
babana mı diyor?

Müslümanlıktada budizmin putperestliğin yeri yok.Sen kalkıp onlara hakaret edebiliyorsun.Ama belki adam kendini öyle buluyor.Öyle iyi hissediyor.

Burda alttarafı 3-5satır yazı okuyorsun.Kimi abuk subuk yorum yapıyor kimi iyi.
Seni niye geriyor?
Ailene küfreden yok bişey diyen yok.
Kimse sen müslümansın şerefsizin önde gidenisinde demiyor.

Hadi yanında konuşur allaha küfür ederde eder dine söverde söver anlarım rahatsız olursun.Git kardeşim der geçer biter.

Din e edilen laf niye bu kadar koyuyor? Bu olsa olsa fanatizmdir.Bununda nereye gittiğini biliyorsundur.

Gereksiz tartışmalarla yoruyorsun kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
abi ikisi ayrı şey

Din senin maneviyatındır.İnandığınla senin arandadır.İçinde yaşarsın ki burda suratına bile söylenmiyor kalkıpta kimse "sen müslümansın salaksın müslüman olunur mu" demiyor
Adam diyo allah yok
diğeri diyo ben allahtan büyüğüm

eee ?
sana mı diyor
babana mı diyor?

Müslümanlıktada budizmin putperestliğin yeri yok.Sen kalkıp onlara hakaret edebiliyorsun.Ama belki adam kendini öyle buluyor.Öyle iyi hissediyor.

Burda alttarafı 3-5satır yazı okuyorsun.Kimi abuk subuk yorum yapıyor kimi iyi.
Seni niye geriyor?
Ailene küfreden yok bişey diyen yok.
Kimse sen müslümansın şerefsizin önde gidenisinde demiyor.

Hadi yanında konuşur allaha küfür ederde eder dine söverde söver anlarım rahatsız olursun.Git kardeşim der geçer biter.

Din e edilen laf niye bu kadar koyuyor? Bu olsa olsa fanatizmdir.Bununda nereye gittiğini biliyorsundur.

Gereksiz tartışmalarla yoruyorsun kendini.

ah güzel kardeşim.bu adamlar allah yok yada ben allahtan büyügüm demedilerki.
deseler gerçekten banane kendi salaklıgı derim.
resmen t.sak geçtiler ve geçmeye devam ediyorlar.
bu yüzden bu yazdıgın mesajın dogru olmasına ragmen hiçbir önemi yok çünkü şuanki durumla alakalı bir yazı degil.

ayrıca.ben burda gerilmiyorum.yada bana koymuyor.gerçekten koymuyor.çünkü bu adamların cismini de gördüm.gerçekten o tipte olan insanların zaten sosyal hayatta normal olma gibi bir olasılıkları yok.ama bu Loser insanların burda ona buna sallayarak eksilerin altındaki egolarını tatmin etmelerini istemiyorum.sinirimide bozmuyor sadece istemiyorum.ve devamlı kapak olmaları hoşuma gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bana bak bLackcha0s toplarım hodri meydanı basarım evini karışma çocuğa akıl öğretme :D şaka bi yana sölediklerin çok doğru şeyler ama olmaz bizim ülkede, kavga çıkar en iyisi kimse yorum yapmasın böle başkalarının hasssasiyetleri hakkındaderim ben..
buarada bende izmitliyim yani memleket izmit istanbulda okuyoum
Sosyal ağlarda paylaş

bak şimdi

diyorsun ki

müslümanım allahçıyım

sonra diyorsun ki
tipe bak bu tipten bi bok olmaz.Asosyal hepsi

Müslümanlığını eleştiremem ne kadar müslümansın bağlamaz beni.
ama sorarlar adama böyle düşünüyorsun sen nasıl müslümansın diye.

Emin ol o gördüğün tiplerin çoğu senden benden sosyaldir.
Sen çelişkidesin maksat tartışma olsun sana.İyi bak senlede dalga geçmiyorlarmış müslümanlıkla dalga geçiyorlar

eee neyi bağlıyor seni kusura bakmada hala ben anlamıyorum açıkcası..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...