Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 e ama might & magic'te lazer silahları, teknolojik kuleler felan varken, heroes of might & magic'de daha fantastik gidişat var? bir de hikaye çok dallı budaklı ilerliyor, heroes 3'te mi ne dünya yokolmuştu, yeni dünyaya geçmişlerdi felan... bazen düşünüyorum acaba gerçekten bir dünya yaratıp onu sürdürüyorlar mı, yoksa çıkardıkları oyuna göre farklı birşeyler yazıp güne göre mi bir dünya sunuyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yoo sabit dunya heroes 4 un basinda yokettiler ancient lar ile kreeganalr birbirinle savasan iki gelismis irk bunlarin galaksi birbirine bi sekilde bagli ancak kreegan larla savasirken iki gezegen tamamen iletisimi kaybediyor ve medeniyetelri sifirlaniyor hayat sifirdan absliyor butun might and magic oyunlarinda olan unlu Night of the Shooting Stars da kreeganlar geri geliyor ve isgale absliyorlar (devil lar ve demonlar filan kreegan) enroth kralligi var ironfist ler yonetiyor erathia var gryphonheart lar yonetiyor heroes 2 de kral niyazi olunca enroth daki sivil savasi oynuyorduk roland necromancer kardesi archibald a akrsi savasiyordu ve tahta sahip oluyordu sonra erathia prensesi catherine ile evleniyordu nurtopu gibi bir cocukalri oluyordu daha sonra kreeganlar geliyor erathia isgal altina dusunce ve karisiklik cikinca catherien geri donuyordu erathia ya ve o sirada enroth a daliyordu kreeganlar ve roland i kaciriyorlardi mm6 da kreeganlarla savastik ve kralicelerini oldurduk kraliceleri olunce baya bir dagilmaya basladilar sonra erathia iyice karisti ve heroes 3 restoration of erathia da catherine olup kralligi birlestirdik hemen pesinden mm7 de savas sonrasi erathia da gezip dolastik elf ve insanlarin birbirine dalamsini onledik ve kral roland i kreeganlardan kurtardik hemen akabinde denizin altinda buldugumuz ancient lara ait gemideki power core ile bir kapi actik ancietlara ondan sonra heroes 3 armegeddons balde geldi burda kreeganalr iyice zayif dusunce armegeddons blade i alip dunyayi yoektmek istediler onalri engelledik ve erathia nin problemelri cozulunce kral roland la kralice catherine enroth a geri yola ciktilar mm8 de dunya az daha yok oluyordu elementaller yoekdiyordu onu engelledik alakasiz bir kitada egciyordu hikayenin ayrisinda enroth a donen kralla kralicede buraya geliyordu filan sonra heroes 4 de bu dunyayi yok ettiler heh bilimkurguyla fantezi iyi harmanlanmisti "fantezi dedigin ortacagda gecer" kalibina bagli kalmiyordu bu yonuyle ve ancients vs kreegan geyigini cogu kisi kavriyamiyordu oyun oyun parcalari bri araya koyunca cikiyordu gercekelr ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yok canım neden fantasi sadece ortaçağ'da geçsin... star wars da fantasy kurgu sayılıyor mesela. ama şöyle birşey var ki, heroes 1-2-3 oynarken lazer silahları felan hiç gmrmediğim, o tarz bir oyun olmadığı için (ek paketleri oynamadım gerçi) might&magic'teki lazer silahları, füzeler felan bana çok tuhaf gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ne iyi harmani be abicim hydradir titandir giriyorum uzayli robot nerden cikti be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 e oyunun bir son bolumu olsun o kadar (:P) mm7 de hatta acilsi videosuna bakin hala duruyorsa simdi mm3 un sonunda kahramanlar uzay gemisi lincoln e atlayip xeen i ariyorlar haldir haldir ancak gemileri gelip colony dedigimiz bu dunyaya carpiyor bunlar (mm3 un kahramanalri) 8 kisi 4 u evil 4 u light farkli yollara gidiyorlar evil lar deyja daki necrolarin yanina gidiyor iyilerse baracada wizard larinin yanina oynadikca bu elemanlari buluyoruz iste light side dakiler kapi yapip kendi medeniyetlerine geri donme pesinde evil lar ise forge la silah yapip bu dunyayi ele gecirmepesinde en sonunda kapi icinde forge icinde uzay gemisinin reactorumu bi zimbritisi gerekiyor inin alin diyorlar bize iste uzay gemisine girince orda cikiyordu robotlar mm7 de sonra hikayeye gore evillar bunu ele egcirip armegeddons blade geyigi donuyor konunun bir butunlugu var yani ultima gibi omrunde robot gormemsi dunyaya robotlar indirmedi yada dunyaya dusen uzay gemisinden sehirler filan ha serinin tamamini oynamiyan adam ne oluyoruz ulan robot mobot der haklidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 robot mobot dıyınce yavas yavas hatırladım sımdı bende, harbide ejderlerle falan güreliyoduk sonra bi anda deniz altıdır robottur allak bulla k olmustu benım ıcınde oyun hikayeyi pek takip etmemiştim belliki. ama kocaman bi oyunda yahu ne guzeldi mm6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 abi iki yerde oyunda cok kil olmustum biri iste o robotlar bide bi magarada sey wardi su hommda barbarlarin son level unitesi war ya sasquatch gibi bisi o cok kotu harasslamisti dar alanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 o magra bolumleri banada illahlah dedirtmisti oyunun en bayik yeriydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Invisibility ! Adamlar tüy yumağıydı gerçe tüyleri titredi mi dönüp parmaklıyorlardı şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Nicholai Ironfist'i sirke götürün siz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Bu arada heroes 3 ü hamachiden oynamak isteyen arkadaslar varsa bana özelden kullanıcı adı ve şifreyi atabilir.Her türlü kapısılır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 hiç oynamadım multi h3 ama Ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 HOMM'Un multisimi vardı ya? Bilsek ne güzel oynardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 earthia dan felan sonra şaka gibi homm 4 ve 5 in dünyaları hikayeleri görevleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 h3 multi oynanmaz son denememizde inteharin esigine geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bizim zamanımızda h3 hotseat 4 kişi 1 ay falan sürüyordu haftada 3 gün sabahtan akşama kadar oynasak bile >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Biz 3 kişi hotseat i bitirirdik 1 gecede, tabi bir yerden sonra hadi toplayın orduları ortada buluşuyoruza dönüyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 hotseat oynanir zevklidi olur ama internetten multi ihh ben almiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar