adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 2 ay boyunca bazı nedenlerden dolayı okuldan eve evden okula modundaydım arada sırada çıkıyodum dışarı..ama şimdi çıkmak istiyorum yapıcak bişi bulamıyorum.Kadıköy'e gidiyim diyorum sonra rexx önü punkları aklıma geliyo cayıyorum,taksim diyorum para yok diyorum oto msj gibi bişi oluyo bu,cadde diyorum sonra kendi kendime pardon ağzımdan kaçtı diyorum yapıcak bişi bulamıyorum bu bi sorun mu?yoksa sorun bende mi? ben sorunlumuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Sanata sar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ohoo benim öss sonrası to do list davul dersi armoni dersi spor kafama göre birini bulup mısıra ve/veya italyaya gitmek günde 6 saat warhammer oynamak yapcak şey çok valla. bulamıyosan senin tembelliğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ben 2 aydir dogru durust okula gitmiyorum yapcak hiç bişeyim yok yenden wowa basladim csye sardim deli gibi dizi izliyorum. sanat guzel fikir gibi hmpfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 wow'a başlamaya korkuyorum finallerden sonra açtırcam acc mi sanat iyi fikir aslında bass gitarı elime almayalı olmuştur 6-7 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Dev said: Sanata sar birazbak pek ideal bir çözüm. ama hani ders filan kastıramam diyorsan, harmonica al. birşeyler üretme çabasında bütün gün eğlenebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 hayata sar biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Baluu said: hayata sar biraz :D çok üşeniyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Şey çal, Continiuum fingerboard. çok değişik bi alet valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 reks'in önündeki insanlardan size ne afedersiniz? kendi hayatınızı yaşıyorken başkalarının özellikleri veya size itici gelen özellikleri hayatınızı etkilememeli. öyle olsaydı herkes anne karnına dönmek isterdi şüphesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Head said: reks'in önündeki insanlardan size ne afedersiniz? kendi hayatınızı yaşıyorken başkalarının özellikleri veya size itici gelen özellikleri hayatınızı etkilememeli. öyle olsaydı herkes anne karnına dönmek isterdi şüphesiz. ben çok sinirlenen bi insanım onları görüncede aşırı sinirleniyorum kendimi tutamayıp küfür etmekten korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Küfür etmekten mi dayak yemekten mi korkuyosun? Niye sinirleniyosun onu da anlamadım gül geç yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yok dayak yemem zaten ama insanların olmadığı bi kişiliğe bürünmesi beni çok sinirlendiyo çünkü biliyorumki ordakilerin hepsi orda asi ama oraya gitmek için annelerinden izin alıyolar. neyse konu bu değil.Ekmek,senin o dediğin zımbırtı el hareketlerine göre nota veriyo dimi hissetmatik bişi dokunmuyosunda sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Bilmiyorum ama sesi çok komik. İlk fırsatta alıcam bi tane eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ekmek said: Şey çal, Continiuum fingerboard. çok değişik bi alet valla.oha çok enteresan. Şey gibi ama. düğün keyboardu. başına parmağında yüzüklü bir adamı oturtcan, hem çalıcak hem sölücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 valla almak lazım o zımbırtıdan eğlenceli bişeye benziyo fiyatı nekadardır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 $ 5290 ile $ 3390 diyor ekşide. Bu topice HİÇ mesaj atmadığımı farzedin. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 adamınbiri said: Head said: reks'in önündeki insanlardan size ne afedersiniz? kendi hayatınızı yaşıyorken başkalarının özellikleri veya size itici gelen özellikleri hayatınızı etkilememeli. öyle olsaydı herkes anne karnına dönmek isterdi şüphesiz. ben çok sinirlenen bi insanım onları görüncede aşırı sinirleniyorum kendimi tutamayıp küfür etmekten korkuyorum buna gerçekten inanıyor musun bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Extreme sporlara ver kendini =) yada ne biliyim cok kafa bir arkadas bul kisa film cekin dalga gecin falan. Bu aralar bende oyle o moddayim yapicak bisey yok. Oyun oynamiyorum, derse gidiyorum sIkILIyorum. LfGirl sanirim en iyi cozum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 oha kısa film evet bunu yapabiliriz! @head neye inanıyomuyum anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 gerçekten "çok sinirlenen" bir insan olduğuna demek istedim. sorgusuz sualsiz, sadece görsel sebeplerden dolayı birisine hakaret edecek boyutta olman için akıl sağlığının yerinde olmaması veya çeşitli uyarıcılar kullanman gerekiyor. kaldı ki bunu dışarıya taşkınlık olarak vurmaya da ergenlik diyoruz. sinir gerçekten ciddi bir konudur. bence öfkenizi bir şeyler yaratmaya harcamanız gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 katılıyorum. önümden punk-clubber kırması biri geçti adres sordu verdim adresi teşekkür teşekkür bu kadar yani. peace bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 evet insanların sadece dış görünüşü yüzünden hakaret edebilirim ama henüz okadar abartamadım hep içimden söledim çünkü kendimi biliyorum sinirliyken bi başlarsam laf etmeye kendi kendimi gaza getirip karşımdakini öldürebilirim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 öyleyse aradan bi 2-3 sene geçsin, ben tekrar tavsiyede bulunurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 eyvallah ne diyim canın sağolsun yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar