Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bu filmde beğendiğim tek sahne gemi sahnesidir.ki bence şafak sezer o tarz rollerde oynamalı.böle cıvık insan rolleriyle hiç komik değil ama gemi sahnesi hakkaten efsane bi sahneydi.facebukta gordum yine ordan aklıma geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Greeny said: Paticiğin kuralı bu, aynı fikirde değilsen tek hücreli canlıdan farkın yok onların gözünde, alışıcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bende beğenmedim ya.ben şafak sezeri az çok severim ama biraz fazla abartıyor filmlerde rollerini.birde bu adam sabah programlarına magazin programlarına çıkıyorsa bilinki yeni film yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Uzun zamanır paticikte bu kadar güzel film tartışması görmemiştim. FEVKALADE OLMUŞ ayrıca film hoş bir filmdi.Muhteşem değerli zamanlarınız mı var bilmiyorum ama benim o bolca değersiz zamanlarımın arasında 80dakikalık kafa dindirici bir an yarattı. Filmi izlerken ne şafak sezerin oyunculuğunu ne de sinemaskopunu sorguladım.Sadece mal mal ekrana bakıp güldük geçtik. uyumaya çalışırken izlenilecek filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Genelde bu tarz komedileri sevmem ama sevdim bunu. Güzelmiş. Şimdi bitti film işte. Tavsiye ederim. Filmi izlemeden önce konusunu bilmiyordum, hiç bir eleştiri okumamıştım. Torrent sitesinde denk gelip indirdim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 gemi sahnesi hariçi çöp bir filmdi :) şafak sezer e yakısan karakterlerde roller gelse komik adam.gemi sahnesindeki gibi bi tip olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 şeytanla muhabbetleri süperdi ya. gemi sahnesinden çok çok iyi sahneler var filmde ayrı ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar