Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kutsal Damacana

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu filmde beğendiğim tek sahne gemi sahnesidir.ki bence şafak sezer o tarz rollerde oynamalı.böle cıvık insan rolleriyle hiç komik değil

ama gemi sahnesi hakkaten efsane bi sahneydi.facebukta gordum yine ordan aklıma geldi :)
Mesaj tarihi:
bende beğenmedim ya.ben şafak sezeri az çok severim ama biraz fazla abartıyor filmlerde rollerini.birde bu adam sabah programlarına magazin programlarına çıkıyorsa bilinki yeni film yapıyor.
Mesaj tarihi:
Uzun zamanır paticikte bu kadar güzel film tartışması görmemiştim.
FEVKALADE OLMUŞ

ayrıca film hoş bir filmdi.Muhteşem değerli zamanlarınız mı var bilmiyorum ama benim o bolca değersiz zamanlarımın arasında 80dakikalık kafa dindirici bir an yarattı.

Filmi izlerken ne şafak sezerin oyunculuğunu ne de sinemaskopunu sorguladım.Sadece mal mal ekrana bakıp güldük geçtik.

uyumaya çalışırken izlenilecek filmlerden.
  • 3 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Genelde bu tarz komedileri sevmem ama sevdim bunu. Güzelmiş. Şimdi bitti film işte. Tavsiye ederim.

Filmi izlemeden önce konusunu bilmiyordum, hiç bir eleştiri okumamıştım. Torrent sitesinde denk gelip indirdim sadece.
Mesaj tarihi:
gemi sahnesi hariçi çöp bir filmdi :)

şafak sezer e yakısan karakterlerde roller gelse komik adam.gemi sahnesindeki gibi bi tip olmalı :)
  • Yeni Oluştur...