Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ** konu açıldımı bulamadım, arama sistemi okadar süperki çözemiyoruz =p ** ZA'daki flame casterın buffı ne ruhhastası bi bufftır ya :O kendimden geçtim çalınca. casting speed increased by 300% movement speed increased by 200% archi muhabbetine frosta dönmüştüm, o şekilde girdim ZA'a. buffı alınca frostboltlar direk spam şeklinde çıkmaya başladı o.O global cd olmasa off diorum =) daha da güzeli eğer vipe yerseniz invis + ""sadece koş"", kapıya kadar 10km yi 20 sn de kat ediosun eheh. spell steal'ı ilk defa tam manasıyla kullandığımı hissettim. teşekkürler blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 alla alla patide ufak olarak gorebiliyorum resmi ama buyutmek icin tikladigimda imageshack acilmiyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 sen bide arcane missile dene o buffla bakayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Güzel pyro atılıyor o buffla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 evet Pyro +1 ... aggro calsan bile oyle bi kite lıyosun ki mobu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 o castera mc atmak daha kullanışlı show yapıyor resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 başka trick mana bittio die üzülmeyin 1sn casting ile fullmana yapıosnuz evocation ile sdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Ne zaman meta gem proclasa evocation basarım pvp'de, süper oluyor. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 lol guild chat süpermiş , Tor'da 50 yaşına geldi sanırım adamda tam ''devil's luck'' var korkunç roll edio ben 1.5 senede adamdan anca 2 roll kazanabilmiştim :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar