Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue Talent


ohyeah

Öne çıkan mesajlar

70'e kadar pvp pve talenti ayrıına gerek yok.

Kasarken de şu sırayla git;

COMBAT
imp. sinister strike +2
lightning reflexes +3
precision +5
duel wield spec +5
sword spec +5
blade flurry +1
weapon exp. +2
Agression +3
lightning reflexes +2
imp gouge +2
adrenalin rush +1
imp gouge +1
vitality +2
imp sprint +1
combat potency +5
suprise attacks +1

Assasination
Malice +5
Ruthlessness +3
Remorseless attacks +2
Relentless Strikes +1
Lethality +5

Geri kalan 4 puanı da kafana göre dağıtırsın. Genelde insanlar ilk malice'e falan veriyor ama gerek yok. İlk önce combat treeden AR'yi açmak şart bence. (Bazı q'ları tek yapabilmek adına.) Ayrıca mutlaka sword git kasarken büyük kolaylık. Dagger'ın cazibesine kapılma sakın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde rogue la ilgili bi kaç sorum var x tane rogue topiği olmasın diye buraya yazıyorum.
rogue 64 yaptım yavaştan pvp build e geçmek istiyorum hemo mace ii gibi geliyo ama hemo nasıl kullanılır pek anlayamadım direk sinister gibi spam mı vuruluyor yoksa hemo sonra sinister mı vuruluyor. ek olarak hemo buildiyle grind quest instance nasıl oluyo bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stealh'ta yakalanmanınızı zorlaştıran talente vermenize gerek yok, distract kullanarak mobların arkasından geçersiniz, o tamamen pvpye yönelik bir talent.

64 lvlde pvp yapacağına zaman harcayacağına bir hafta daha sword'la sinister spamla 70 ol derim ben. O lvlde hem bg'lerden doğru düzgün honor alamazsın hem de zevk alamazsın. Cloak of shadow olmadığı için üzülürsün.

Hemo/mace buildi şöyle kullanılıyor; cheap soht atıp çıkıyorsun, AR açıp hemo spamlıyorsun 5cp'de kidney vurup spama devam ediyorsun, AR bitince prep'e basıp tekrar AR açıp tekrar hemo spamlıyorsun... Adam arada bir yerde ölüyor zaten. Yalnız bu ara hemo tavsiye etmem kısa zamanda nerflenecek feci şekilde. (build olarak)
Özetle hemo da sinister strike gibi spamlanıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne potancysi hacı atak spid düşük gimp roglarla 15 energy proclatıcam diye 20 energyden vazgeçeceksiniz

ruthlessness'a 3 puan harcamak yerine murder almak daha akıl karıdır, bunu da not düşeyim

weapon expertise da bi o kadar gereksiz, lightning reflexes fullenebilir, dodge is teh win

imp snd olmayan leveling buildlerini yapanları da içten kınıyorum

c/p rogue olmayın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Arcane; imp snd'ye nerde gerek var ki? Ben 1-60 arası kasarken 3-4 raidde kullandığım kadar snd kullanmamışımdır. Ayrıca murder alırsan 1-2 mob tipine karşı %2 fazla dmg vereceksin. Ruthlessness daha hayırlı.
Combat potency de daha avantajlı, bir fightta bir sinister fazla vurmak bir finishing move'u bedavaya kullanmak demek combat pot.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

leveling sirasinda hangi +hit gearla combat potency'den faydalanmayi dusunuyorsunuz?

en basta imp sinister strike'dan hemen sonra combat derinligine inmeden 11 puan assassination almak her halikarda daha iyi. remorseless gibi talenti level 60da alacagina hic alma daha iyi yani. Combat potency ile belese finisher cikarmaktan bahsederken, lvl 23de alabilecegin Relentless Strikes'i 65'e ertelemek basli basina hata
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

level grind ortamında snd'a harcanabilecek combo point az olduğundan up tutabilmek için talent desteği gerekiyor. combatta ilerlerken filler olarak alacağın talentlar arasında en fazla zaman kazandıracak talent olması ise bence almak için yeterli bir neden. istisnası riposte açmaktır ama bana sorarsanız deflection haddinden fazla puan istemekte.

oyunda keseceğin şeylerin çoğu humanoid. bu sebeple murder rox. ruthlessness da snd pop için güzel iş görebiliteye sahip olsa da assassination ile münasebeti sınırlı tutup ilerlemek daha iyidir çünkü 3 level yiyecektir (3/3), hatta oyun stiline bağlı olarak buna murder da dahil olabilir, evis hatrına o da es geçilebilir.

potency'e hiç girmeyelim zaten treenin dibinde. arkadaş bir level alsın 70 dinglesin o zamana classı öğrenmiş olur, ihtiyacını hissederse alır.

şimdi hiç noob friendly olmadı, farkındayım eheh. mealini çıkarıp özetliyim:

imp sinister alıyoruz, assassination'dan gereken talentları alıp ora ile münasebetimizi bitirip lvl 26 gibi combatta kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ding 29'da (DWS alınıp assassination'a dönülebilen an) olan dönüş halleri:

Bu DWS açmış, assassination yolundaki build:
http://www.wowhead.com/?talent=fZMIVb0V

Bu d aynı miktarda puanla yapılmış assassination bazlı build:
http://www.wowhead.com/?talent=fGx0oxZMb *respec yapılmadan ilerleyeceğini varsaydım

%5 crit, mob başı 1 adet garantili sinister crit ve tierının kontörsüz combat potencysi (lol) sayılacak relentless strikes'a karşı %5 hit ve DWS. O levelda her combatta evis kullanıldığını hatırlatırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...