Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarkan - Metamorfoz

Vodan

Öne çıkan mesajlar

Serdar zeytin yerken Tarkan uçmuştu çoktan.

Albüm hakkında bişe sölemeden Tarkan - Serdar(sanki babamın oğlu tarkan -serdar falan neyse) tartışması gibi olmuş zaten
albümün çıkış parçasını dinledim ve eh işte! Dinledikçe saracak şarkı türü gibi duruyo ama orası dogru,ama bizim dünya yıldızımızın artık farklı bişeler yapsın hep aynı olay var hani, Türküz ya içinde illa alaturka ezgiler olcak falan yeter artık yapmasın yahu.
Bide şarkının girişi tam Fikirtepe gazcı modife araçlarnın en hiti olacak türden olmuş .
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:
ya ben bu adami turkiyenin pop star ilan edeni merak ediyorum

kenan dogulu
mirkelam bu adamdan 10 kat iyi muzuik yapiyoken

hele hele turkiyenin aisl pop krali serdar ortac varken bu tarkan kim ya

Reklam,sunum,destek vs vs.

Müzikal olarak Kenan Doğulu'yu zaten saydığın isimlerle bir tutma,adam sağlam bir müzisyen.
Mirkelam saçma konulardan şarkı yaparak,Tarkan'ımsı işler çıkarmaya çalışıyor son yıllarda,asla o İskender Paydaş'lı ilk albümü gibi olmaz.
Serdar Ortaç deme agalatör ya,adam pop'a arabeski monte etti tırt tırt isimlere şarkı sözü vererek,şimdide alıyor karşısına dans yarışması birincilerini urban videolar çekiyor,Amerika sokaklarındaymış gibi.

Tarkan'ın ne besteleri ne sözleri kendine ait,ama adamın sesi ve yorumu bir numara.Bi de genç kız faktörü var yıllardan beri.
Sosyal ağlarda paylaş

tarkanın son zamanlarda cıkan albumleri pek iyi değil.ama zaten hala tarkan şarkıları dinliyoruz yani :)

kır zincirlerini
gitti gideli
inci tanem
ikimizin yerine şimdi aklıma gelmeyen eski birçok şarkısı adamın azına sıçan türden genelde :)

kenanın ve serdarında çok güzel şarkıları var ama tarkan yani :)

bu tutmaz öbürü tutmaz.ondan sora bi albüm yapar ilah olur yine böyle bi adam :)

mirkelamı bnların yanına koymuyorum. ''Her gece'' şarkıyla başladı ve bitti onun gözümdeki yer i:)
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Tarkan'ın ne besteleri ne sözleri kendine ait,ama adamın sesi ve yorumu bir numara.Bi de genç kız faktörü var yıllardan beri.

Son albumunun hepsi kendine ait. Sezen de yok Nazan da belkide ondan daha önceki albumu daha iyidi :) Bu da fena sayılmaz ama Sezen veya Nazan'ın eksikliği farkedilmiyor değil..

Diğer bahsettiğiniz popçuların da hepsinin kendine göre sevilen bir tarzı var sonuçta..
Sosyal ağlarda paylaş

albümü dinledim ortalama bir tarkan albümü olmuş. benim en hoşuma giden şarkı pare pare oldu.

fakat serdar ortaç'la tarkan'ı karşılaştırmak garip geldi bana. serdar ortaç mekan sanatçısıdır. kalkıp deli deli konserler verdiği görülmüş değildir. fakat bir çok gece klübünde eğlenmenin dibine vurdurmuştur. tarkan biraz daha konser insanı. rusyada bile çok iyi verdiği konserler vardır. ona tam olarak sanatçı diyebilirsiniz bu açıdan. o yönden serdar ortaça Türk popun kralı demek zor. ama mekanlardaki eğlencelerde kimse eline su dökemez. o açıdan bence Türk popunun kralı değil, kraliçesi vardır. o da Sezen Aksu'dan başkası değildir tabii ki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...