Hardter Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 alkolü nasıl içtigine baglı laraken içici bi arkadasa benzıyorsun genelde koydugun fotolarda sürekli içkiler oluyor falan neyse demısınkı bı gun eve dönerken dayak yedım kız arkadasımdan ayrıldım falan sen bilinç altındaki yapmak istedigin bi olayı alkole yuklemişin bende uzun zamandan beri alkol tüketiyorum hiç bir zamanda sokakta birisi gelip bana bi laf etmemiştir nasıl içitigin önemlidir ayrıca en fazla tahmin edıoyrum 10 yıldır içki kullanıoyrsundur?karacigerim gitmesi o kadar kolay degil bi cok tanıdıgım abim 50 60 cıvarında sadece bitanesının karacigeri bitik durumda dıgerlerı saglam yanı karacıgerın gıtmesı ıcın uzun yıllar ıcmen lazım neyse bırakmayı dusunuyorsan bıran önce bırak gerçi bırakamasın arada yıne ıcersın ama senın ıcın hayırlısı neyse onu yap bir mazlum çimenin çok güzel bi sözü var: ne diyordum arkadaş…. diyordum ki ben bu zıkkımı içmek için içerim ama içerken düşünmem neden içiyorum diye daha sonra yaparım hayatın felsefesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 şaşırdım laraken : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Hardter said: alkolü nasıl içtigine baglı laraken içici bi arkadasa benzıyorsun genelde koydugun fotolarda sürekli içkiler oluyor falan neyse demısınkı bı gun eve dönerken dayak yedım kız arkadasımdan ayrıldım falan sen bilinç altındaki yapmak istedigin bi olayı alkole yuklemişin bende uzun zamandan beri alkol tüketiyorum hiç bir zamanda sokakta birisi gelip bana bi laf etmemiştir nasıl içitigin önemlidir ayrıca en fazla tahmin edıoyrum 10 yıldır içki kullanıoyrsundur?karacigerim gitmesi o kadar kolay degil bi cok tanıdıgım abim 50 60 cıvarında sadece bitanesının karacigeri bitik durumda dıgerlerı saglam yanı karacıgerın gıtmesı ıcın uzun yıllar ıcmen lazım neyse bırakmayı dusunuyorsan bıran önce bırak gerçi bırakamasın arada yıne ıcersın ama senın ıcın hayırlısı neyse onu yap bir mazlum çimenin çok güzel bi sözü var: ne diyordum arkadaş…. diyordum ki ben bu zıkkımı içmek için içerim ama içerken düşünmem neden içiyorum diye daha sonra yaparım hayatın felsefesini hacı eve yürürken ışıkta bekleyen tofaş selektör yaparsa, elimi kaldırıp atar yaparım. ne bileyim lan ben 4 kişi olduklarını, doldurmuşlar anasını satiim arabayı. ilk geleni indirdim ama, rahatım o yüzden. kız olayı gereksizdi : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Berç said: barkod keyif insula siyah beyaz garfield kan kardeşin :) ahauah kardeşim. tanımam mı. önce deseydin ya lan onu : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 içkiyi bırak yoksa ölersin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 sne alkolik olmuşun.alkol bana güzel dozunda içenlere güzel artık sana güzel değil bizim gibi normal içiciler için içtğimiz zaman tadı her zaman güzel gelicektir yeri ve ortamı farklı olucaktır her zaman hergun aynı şeyi yaparsan ne kadar zevk alabilirsin ne kadar güzel gelebilir tadı senin için zevk değilde kötü bi alıskanlık olmuş artık :) mesela sıcak bir yaz günü denize karşı oturup bir adet soguk bira ve patates kızartmasından aldıgım tadı sen alamazsın :) ben ayda yılda bir bira içiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 abi söylencek bişey de yok yani. azaltırsan ne güzel. hem sağlığa hem de keseye zararlı. ben az içiyorum mesela ama senin bırakmak isteyebileceğini tahmin etmezdim. böyle mutlu mesut gidersin diye düşünüyodum. ben de çöktüm şu aralar alkolle düzelir mi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 eisenheim said: içkiyi bırak yoksa ölersin ! atın ölümü arpadan olsun gerçekten severek içenlere sözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 At'mısın da arpadan,arpa suyundan ölmeyi planlıyosun ? insan olduğunuzu unutmayın.. alkol içince kimseye bişey ispatlamış olmuyosun..alkolü şimdi 15 yaşında çocuğada satıyolar.. kafan güzel olunca hiç bi sorunun düzelmiş olmuyo..aksine yeni yeni sorunlar açıyosun başına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Red said: ben ayda yılda bir bira içiyorum :) benim aldığım zevki nereden biliyorsun o zaman? : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 eisenheim said: At'mısın da arpadan,arpa suyundan ölmeyi planlıyosun ? insan olduğunuzu unutmayın.. alkol içince kimseye bişey ispatlamış olmuyosun..alkolü şimdi 15 yaşında çocuğada satıyolar.. kafan güzel olunca hiç bi sorunun düzelmiş olmuyo..aksine yeni yeni sorunlar açıyosun başına.. harbi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Sen bi rehabilitasyon merkezine git bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 KingOfLoss said: abi söylencek bişey de yok yani. azaltırsan ne güzel. hem sağlığa hem de keseye zararlı. ben az içiyorum mesela ama senin bırakmak isteyebileceğini tahmin etmezdim. böyle mutlu mesut gidersin diye düşünüyodum. ben de çöktüm şu aralar alkolle düzelir mi ki. olm bi hepsini oku lan ilk yazdığımın : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 eisenheim said: At'mısın da arpadan,arpa suyundan ölmeyi planlıyosun ? insan olduğunuzu unutmayın.. alkol içince kimseye bişey ispatlamış olmuyosun..alkolü şimdi 15 yaşında çocuğada satıyolar.. kafan güzel olunca hiç bi sorunun düzelmiş olmuyo..aksine yeni yeni sorunlar açıyosun başına.. alkolü ben kafa yapsın dıye ıcmıyorum uzun bı suredır agız alıskanlıgı tat dıyelım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Laraken said: eisenheim said: At'mısın da arpadan,arpa suyundan ölmeyi planlıyosun ? insan olduğunuzu unutmayın.. alkol içince kimseye bişey ispatlamış olmuyosun..alkolü şimdi 15 yaşında çocuğada satıyolar.. kafan güzel olunca hiç bi sorunun düzelmiş olmuyo..aksine yeni yeni sorunlar açıyosun başına.. harbi mi? harbi.. iyiliğini düşündüğümden söyledim yoksa ölmüşsün yaşamışsın umrumda değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 İradesizlik bu bende aşırı alkol kullanıyorum.Çok seviyorum fakat mesela bugun çoook uzun bi aradan sonra içmedim.Canım istemedi değil gidip almaya üşendim bu gece içmeyim dedim. Ayrıca sporunu ihmal etme dozunda bıraktıktan sonra etkilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 eisenheim said: Laraken said: eisenheim said: At'mısın da arpadan,arpa suyundan ölmeyi planlıyosun ? insan olduğunuzu unutmayın.. alkol içince kimseye bişey ispatlamış olmuyosun..alkolü şimdi 15 yaşında çocuğada satıyolar.. kafan güzel olunca hiç bi sorunun düzelmiş olmuyo..aksine yeni yeni sorunlar açıyosun başına.. harbi mi? harbi.. iyiliğini düşündüğümden söyledim yoksa ölmüşsün yaşamışsın umrumda değil.. olm sen komple umruda değilsin, o yüzden öyle dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 içmeye devam et ozaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 eyvalla ortaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 onu bunu bilmem de harbiden kalp kırıyorsun içince sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 olm sen daha pis kırıyon : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 azalt baya bi iyi olur güzel olur. ancak etkili içme teknikleri geliştirip az miktarla kafa yapmayı öğren. o daha güzel olur. maddeye filan dalma kafa yapıyom derken aman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 adam ol len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 oha! : ) hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar