Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 gerçekle hayali karıştırmaya başladım. geçen sevgilimden bu meret yüzünden ayrıldım. atar yapıyorum içince. 6 ay boyunca içemediğim günleri çok çabuk unuttum. rüyamda gördüğüm şeyler çok gerçek gelmeye başladı, yaşananları hatırlamamaya başladım. istisnasız her kız arkadaşım da en çok duyduğum laf "evet söylemiştin" oldu. bu meret yüzünden eve giderken bi araba dolusu dayak yedim(olm ama birini indirmiştim). hiç ağlayasım yokken ağladım, gülesim varken bi şarkı dinleyip hüzünlendim. hepsi bunun yüzünden. karaciğerim belki de çoktan mort tur. kim bilir? ama çok geç değil, her şeye yeniden başlamak için değil mi? alkolü azaltmak için çok geç değil... sanmıyorum. kurtarabilirim kendimi bu meretten. demek istedim hep! ama alkolü seviyorum. biraz azaltmayı düşünüyorum ama o yıl bı yıl değil. gelecek yıl da değil, belki ondan sorası. not: alkol zararlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 niye o yil bu yil değil? ben 18 ocakta sigarayı bırakiyorum mesela gecen her gun daha bi mumkunsuz gozukuyor ama laf agizdan bi kere cikti alkol eglenceli guzel bişi ama dozunu kacirinca kötü oluyor. babam bi gün fena sarhoş olkup balkondan düşmüştü, parmaklik olmadiği için. (kırık bi bacakla atlattı allahtan) yani, hali hazirda yasin da gencken dozunda bıraksan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Karaciğerimdeki ağrı nedeniyle 1 ay ara vermeye karar verdim.. Fakat arada en olmadı 2 günde 1 bira falan içmeden dayanamıyorum.. Ne kadar dert, o kadar fazla cl :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 sigaram alkolüm yok, hiç mutlu değilim ( //_- ) için babz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 daha dozunu kaçırdığım için bi maymunluk yapmadım alkolden, gerçi psikopatlık yaptım da o farklı olay. aslında evet ama kafamın rahat olmasını seviyorum. şöyle bişi yapalım ben hep kafam rahat dolaşıyım ama 4 günde bir rakı içeyim sadece. negzel olurdu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 sen kafani rahat tut ayda 2 defa da raki ic *pazarlik başlasin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 alkol güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 çok az ama o. azalttığım zaman da o kadar azaltmam heralde : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 genc adamsin, noolcak.vur gozune icmezsin ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 değildir demedim ki. cogu guzel değildir dedim. cok kelimesi de ona gore ayarli ben 2 bardak vodkayla sarroş olabiliyorum mesela yazik cigerine sagligina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 e keşke olabilsem. hani çok içmek marifet değil. 70 liğe o kadar para vereceğime 2 bira içerim güzel olurum. olurdum... böle düşününce de kötü oluyor insan. pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Ne derdin var bu kadar 2 güne bir içiyosun? Meraktan soruyorum, çok özelse anlatma tabi. Değilse çare bulalım. Nedir abi alkolün olayı? Kendimi en boktan hissettiğim zamanlarda alkolden kaçardım ben, direk eğlence aracı benim için mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 hayır dersten kalır içersin, sevgilinden ayrılırsın içersin, bi sevdiğini kaybedersin içersin olm normal bunlar. bi de hiç bi şey yokken içmek var, sırf alışkanlık. ayrıca günde bir : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 su boktan sehirde yegane dostlarım valla onlar benim..ama aynen dediğiniz gibi dozunda olmalı.henuz kacırmadık bakalım umarım kacırmamda..azaltırsın ya laraken zor bişi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 dozunda olmalıdan ziyade o doz hiç 70 lik olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Alkol düşmanı bir hatuna aşık olmak, en temiz kurtulma yöntemidir herhalde.. Ya da hiç alkole para harcayacak kadar paran olmayacak, en azından hergün içecek kadar.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 iç, ağzınla iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 şaşırdım! naber lan can :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 sen kimsin lan : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 saf alkol zararlı akıllı alkol kullan sende kazan ülkende kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 elimin üstünde iz varlan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 tanımadın mı olm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 post kasma lan bari. tanımadım hala : ). msn telefon falan varsa ordan takıl, yoksa 3 er 3 er atacan belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 barkod keyif insula siyah beyaz garfield kan kardeşin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar