Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Wii'ye oyun üretsin İhlas. Namaz Hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Viktor said: takvastation 3 ftw Ahah oyunlar da Laikler May Cry Bully - Fazilet İmamhatip Lisesi Diaries Burnout - İftar Trafiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Eee aç kutusunu sok bavuluna ne getireceksen, boşver vergiyi mergiyi... ya da direk kutusuyla koy bavula, ben bugüne kadar kırk kere yurt dışına gittim geldim, birinde bile ülkeye dönüşte aç bavulu bakalım neler getirdin diyen olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 tv radyo video kamera hariç sorun yok mu ben mi okuyamıyorum bu saatte?ekmek amfi de alabilir sankivergisiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Bilgisayar vergileri içinde geçerli galiba.Bide hakkaten nasıl kontrol ediliyoki bu.Atıyorum radyo aldım koydum bavula kutusuyla.XRaydemi bakıyolar aç bakacazmı diyolar nediyolar yani.Ülke dışına çıkarirken bi durum varmı öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Yapamazlar öyle sanırım. Geçen hafta ps3 getirttim Amerika'dan, hiç sorun olmadı. Kutusundan çıkarırsın, çantana atarsın, sorarlarsa benim, evden oynamak için getirdim şimdi geri götürüyorum dersin, bu kadar basit. Amfi de öyle, burda çaldım, amfiyi de programlara götürmek için aldım, geri götürüyorum dersin. Ama televizyonu izlemek için getirdim dersen gerçekten komik olur shdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ticari ithalat amacı dışında yurt dışından getirilecek televizyon, radyo, video, video kamera ve uydu alıcıları gibi eşyalardan 2008 yılı içinde de bir defaya mahsus olmak üzere 10 euro ile 215 euro arasında değişen tutarlarda ücret alınacak. ticari ithalat amaciyla diyor siz urun ithal etmiyorsunuz yurt disindan aldiginiz bir urunu evinise goturuyorsunuz satis amacli deil yane ole olmasi laizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Peki ya satarsam berkay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 2 ve daha fazlasından vergi almaları lazım bence. Öyledir hatta belki olabilir yani bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 evde 5 kişiyiz herkes farklı bişey oynuyo ona ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Xaenin said: Ama televizyonu izlemek için getirdim dersen gerçekten komik olur shdfgh. asdasfdsagj :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 elaidi said: evde 5 kişiyiz herkes farklı bişey oynuyo ona ne. Aynı maldan 5 tane lan. 5 farklı oyun oynamak için 5 farklı ps3 alan adam bul getir bana alnından öpeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 baba lig tv izlerken kadinin turk filmi izlemesi icin 2. digiturku satan, cocuga da jojo izlesin diye 3. digiturku satmaya calisan bir reklam kampanyasi var turkiyede. belki babamla ben pes oynarken, kardesim arkadaslariyla pes oyniycak, annem de sims oyniycak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ayrica haberi okumayanlar kendini belli etmis yukarida, Yurtdışından bir tane bile olsa elektronik eşya getirenler dikkat! Hükümet bir defaya mahsus bu ürünlerden vergi alacak. Ticari ithalat amacı dışında yurt dışından getirilecek televizyon, radyo, video, video kamera ve uydu alıcıları gibi eşyalardan 2008 yılı içinde de bir defaya mahsus olmak üzere 10 euro ile 215 euro arasında değişen tutarlarda ücret alınacak. zaten luks tuketim vergisi aliyorlardi muzik aletlerinin alayindan ekmek, amfiyi de bavula atacak degilsin =/ sana her turlu patliycakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Baktılar İthalat ihracat'tan fazla baş edemiyorlar böyle bir olaya gerek duymuşlar ama yinede zor keserler önünü ithalata devam... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Hükümet bir defaya mahsus bu ürünlerden vergi alacak. ahh canlarım sagolsunlar sadece 1 kere vergı alacaklarmıs asd sankı aynı urunu tekrar tekrar yurt dısından getırecez dalga mı gecıyorlar mılletle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yeh yeh psp ye birşey dememişler galiba ? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Masakari said: Hükümet bir defaya mahsus bu ürünlerden vergi alacak. ahh canlarım sagolsunlar sadece 1 kere vergı alacaklarmıs asd sankı aynı urunu tekrar tekrar yurt dısından getırecez dalga mı gecıyorlar mılletle? yok o şey demek..tv aldın geldin her yıl tv vergisi ödemicen bi kere alcaklar o vergiyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 her yil tv ye vergimi ödüyorduk ::o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mithr said: yeh yeh psp ye birşey dememişler galiba ? (:P) gibi esyalar, elektronik hersey. akort aletinden tut, playstationin her turune, ipoddan pikaplara kadar her turlu elektronik esya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 dediler evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 demediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 demediler yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 GERÇEKTEN DEDİLER ALLAH ÇARPSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar