Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından elektronik eşya getirene yeni vergi

Prawler

Öne çıkan mesajlar

Yapamazlar öyle sanırım. Geçen hafta ps3 getirttim Amerika'dan, hiç sorun olmadı. Kutusundan çıkarırsın, çantana atarsın, sorarlarsa benim, evden oynamak için getirdim şimdi geri götürüyorum dersin, bu kadar basit. Amfi de öyle, burda çaldım, amfiyi de programlara götürmek için aldım, geri götürüyorum dersin. Ama televizyonu izlemek için getirdim dersen gerçekten komik olur shdfgh.
Sosyal ağlarda paylaş

Ticari ithalat amacı dışında yurt dışından getirilecek televizyon, radyo, video, video kamera ve uydu alıcıları gibi eşyalardan 2008 yılı içinde de bir defaya mahsus olmak üzere 10 euro ile 215 euro arasında değişen tutarlarda ücret alınacak.

ticari ithalat amaciyla diyor
siz urun ithal etmiyorsunuz
yurt disindan aldiginiz bir urunu evinise goturuyorsunuz
satis amacli deil yane
ole olmasi laizm
Sosyal ağlarda paylaş

ayrica haberi okumayanlar kendini belli etmis yukarida,

Yurtdışından bir tane bile olsa elektronik eşya getirenler dikkat! Hükümet bir defaya mahsus bu ürünlerden vergi alacak.

Ticari ithalat amacı dışında yurt dışından getirilecek televizyon, radyo, video, video kamera ve uydu alıcıları gibi eşyalardan 2008 yılı içinde de bir defaya mahsus olmak üzere 10 euro ile 215 euro arasında değişen tutarlarda ücret alınacak.

zaten luks tuketim vergisi aliyorlardi muzik aletlerinin alayindan ekmek, amfiyi de bavula atacak degilsin =/ sana her turlu patliycakti.
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:
Hükümet bir defaya mahsus bu ürünlerden vergi alacak.
ahh canlarım sagolsunlar sadece 1 kere vergı alacaklarmıs

asd

sankı aynı urunu tekrar tekrar yurt dısından getırecez dalga mı gecıyorlar mılletle?

yok o şey demek..tv aldın geldin her yıl tv vergisi ödemicen bi kere alcaklar o vergiyi =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...