Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Custo'nun plan gayet güzel. Oynamayalım falan diyen adamlarda sina gibi refleksleri sıfır olan adamlar. Sina, tanka kurşun iş-le-mi-yor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 yani planım MULTI-SOCIAL event gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Xhunarion said: Custo'nun plan gayet güzel. Oynamayalım falan diyen adamlarda sina gibi refleksleri sıfır olan adamlar. Sina, tanka kurşun iş-le-mi-yor. e tabi runeda 5 saniyede 5 kere kafan kopunca takip etmesi zor oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 hahahah. neyse beni de EKLEYİN BEN DE GELİYORM ADEKSE !!! Yazın oraya kahnx diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Artık liste çıkartalım :) zamanı : hala belli deil ama çok geç değil yapılcaklar : multi-social olaylar liste : BeIlow Khanx Custodem ? ? Bundan sonra yazında listeye ekleyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 gelirim dedi milyon kişi wtf nerdesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Phyx said: ya su postları okuyup özeniyorum insanlara. ben ne kadar işsizim her allahın günü bana uyuyor =( ahah lan hem gülüyorum hemde üzülüyorum bir yandan ağzım gözüm yamuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 tarih atılması lazım ona göre (: ayrıca lan party olucaksa ve adekste olucaksa yine görüşüp indirim ayarlayabiliriz(adeks1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ben de gelebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 benim de gelebilitem yüksek tarihe göre değişmekle birlikte. 20 uymuyo mu yahu herkese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Adeksten fiyat alalım önce. Bu işin hakkından da custodem gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 20'si bana uyuyor, 20'sinde yapılacaksa yazın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Bu henüz tam organize olamadı, ne adam gibi bir liste var, ne cafeyle konusulmuş. Ya ertelenir yada kırık bir buluşma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 2 dota atıp sonra dansa gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ya kafe kısmı kolay siz yapın listeyi alla alla hasta etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ben topiği bile yenı gordum okurum akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 abi kafeyi boşverin çıkıp dolaşalım kafe için insanları daha iyi organize etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Ardeth, qes. Bunlar rune'da pwn olmamak için kıvırmalar Sina. @Custodem: Yani bi liste belli olsun önce, kesinlikle sabahlama falan olsun adekste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 önce yaklaşık bi sayı ve tarih belirlensin ki adeksle ona göre görüşüp indirim alma imkanı falan belli olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 rune yükleme olsun adeks'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 tamam oynarız rune cüce,ben vs geri kalanınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 adekste sabahlama varsa ben gelırım ama gunu ogrenmem lazım kesın bısey soyleyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bellow nerde ya? Topic açmış, tık yok. Bu sefer Custodem'e yıkılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ben yıkılmam.Adeks işi kolay diyorum hala kafeyi ayarlama derdinseniz liste çıkarın kim gelecek belirleyin zaten gideceğimiz saat 11-12 olacak yer problemi olmaz sadece sabahlıycağımızı söyliyecez o kadar kim gelecekse söylesin liste çıkarılsın benide deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Bildiğin düz buluşmaydı bu, ne ara lan party oldu be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar