sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 teşekkür ettim cevaplar için. dc universe alasım var da 14gb bi daha indirmeyecem yani alırsam süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 DarKRideR said: iyi mi ki, alayım mı asdf süper oyundur. ben daha önce oynadığım için almadım. gördüm söyliyim dedim :D ben ilkini oynamıştım hehralde lan. ben de alim dur sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Dead Space indirime girmiş, PS3'e alamamıştım düşmeyen fiyatı yüzünden, PC'e nasip oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Europa Universalis III Complete Europa Universalis III: Heir to the Throne Bu iki oyunu almayı düşünüyorum,ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Dark_Soul said: Europa Universalis III Complete Europa Universalis III: Heir to the Throne Bu iki oyunu almayı düşünüyorum,ne diyorsunuz? Aldım kaçırma.Ama bugün hata verip oyundan attı neden anlamadım, ama al.(al al al ama al) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 haydaaa alamiyorum ip lock gelmiş galiba steame,şu an bulgaristandayim,illa türk ip si istiyor alirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 magicka alanlar şu 13 level'in ömrü ne kadardır bir paylaşsın. ona göre 31 ocak'a kadar almak lazım steamden. DLC hediyeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ilk kez orjinal oyun alacaktım üye olamıyorum steam'e. Your account creation request failed, please try again later. diyo her seferinde sen istedin steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Square Enix haftası başlamış Steam'de. Batman: Arkham Asylum ile açmışlar haftayı: 7.50 USD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 sanki daha önce indirime girdiğinde daha ucuzdu ama emin de deilim hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 bilmiyorum yaw kutulu oyun daha güzel geliyor gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 batman 5 dolra olmuştu galiba emin değilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 8$ yapsak? Yinede oynanabilirliği yüksek bir oyun için ideal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 lan bundan sonra steami 2 sene ilerden takip edicem. ne lan bu indirimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 just cause 2 pc'de nasıl? oynanır mı yani, klavye ile yapılıyor mu o hareketler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 zevkli bayaa just cause2 ben oynadim bitirdim, her halti yaparsin pcde'de. rahat oynaniyor yani klavye + mouse ilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 iyi o zaman alıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 lara croft and guardian of light bunun indirimi var...co-op'u hakkında bilgi vericek var mı? daha sonradan eklenmis online co-op u okudugum kadarıyla...peki istedigimiz kisi ilen oynayabiliyor muyuz ? yoksa random mu veriyor partneri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 istedigin kisi ile oynayabiliyosun ve co-op acaip zevkliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 pof lara croft indirimini kaçırdım. güzel mi bu oyunlar. kötü deyin de üzülmeyeyim kaçırdığıma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 hl2 episode2 $2. ama bence almayın cunku 3 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 lara croft and the guardian of light baya dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Command & Conquer indirimleri basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Abi RA 2 olmadıktan sonra.. yazarken üslubumuza dikkat edelim -sam roger that! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar