mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 mokoko said: recomendation noluyo? nereye yazmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 treasurehunt linkinde yan tarafta 5 şapkaya xxx 10 şapkaya yyy yazan yerin altında hemen unlock my hats gibi button var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 mokoko garibanına yardım etsenize :( herhangi bir oyununa sağ tıkla, recommend var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Beni ekleyin laann, SeaGle nick. Steam id SeaGle391 hangisi kullanılıyor eklenirken bilmiyorum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Silphatos said: mokoko garibanına yardım etsenize :( herhangi bir oyununa sağ tıkla, recommend var. tşk ederim. kimse suratıma bakmadı resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Zombie Driver'ı bende aldım. Fena diil, zaman geçirttiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Pickles said: treasurehunt linkinde yan tarafta 5 şapkaya xxx 10 şapkaya yyy yazan yerin altında hemen unlock my hats gibi button var bende onun yerine "Buy TF2" var orada, yalan oldu heralde unlock :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 almadan olmuyo demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 tamam o zaman çözümü bulduk, sen bana TF2 gift et, gift achievementını alırsın, ben de şapka unlock ederim. Hatta Valve complete pack bile armağan edebilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 kac para tf2? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 yahu biride bana bi oyun hediye etsin achi li olan. alıyım dedim kredi kartı decline oldu anlamadım neden. hem sizin achi hem benim achi olur işte guzel guzel. steam id: keremshad :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bir oyun transferi isine girebiliriz, sen bana l4d gonder, ben sana tf2 gonderiim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 left 4 dead 2 ındırıme gırınce bırı benı durtebılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 eheh yok yaw 20 dolar veremem tf2'ye, bi dahaki indiriminde artık... L4D2 yakın zamanda 2 kere indirime girdi, muhtemelen noel ayağına bi daha girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 undergarden demosu açılırken çöküyor iyi mi, çıkmadı achievement peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Sam said: undergarden demosu açılırken çöküyor iyi mi, çıkmadı achievement peh. denetim masası->bölge ve dil seçenekleri->geçerli biçim->ingilizce(kanada) ayarla. sora çalıştır oyunu. achi yi yaptıktan sora geri çevirirsin ztn ayarları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 evet hallettim o şekilde, sağol. 10 oldu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 15 game or demo playedi de yapinca 8 olucam, sonra da flight controlle pokerli olani alirim belki 10a tamamlamak icin. l4d2de alasim var aslinda ama indirimi kacirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 işte bedavalarla 8 oluyor ancak, bende l4d2 ve empire tw vardı önceden. achi'leri tamamlanmış zaten güzel sürpriz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 şapka aldık oyun yok diye güme gidecek iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 flight control güzelmiş, çok basit ama zevkli tavsiye ederim çekiliş için olmasa bile alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 2.5 2.5 vere vere var ya bu ay 30 dolarlık oyun almışım pehpeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Silphatos said: flight control güzelmiş, çok basit ama zevkli tavsiye ederim çekiliş için olmasa bile alınabilir. Eheh son dk'da sıkışan bi arkadaş gift achi'si için yolladı bana sağolsun :) bakacam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 bende onu alcağıma poker night in the inventory alırım dedim ve aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar