Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 evet search'ten bende aratarak girdim şuan,ana sayfadaki linklerden girmeyince bende olmuyor sanmıştım.Hmm bakalım ayarlayabilirsem onu da alırım yarın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ubi packi kapattım ben de güzel oldu 4 oyun bu tarz şeylere denk gelince duyurun sebeplenelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 1 saattır ugrasuyorum satıyo bana oyun steam!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 tomb raider anniversary 5 dolar go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Bu haftayı kurtardım =p tomb raiderden nefret ediyorum allahtan haha,geçen haftaki beyond good and evil'i oynuyorum halen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ya beyond god and evil bende grafik kaymaları oluyor,bazı yerlerde iskeletleri gözükyüor grafiklerin vs. nedendir ? çözünürlüğü yükselttim bayağı olabilir mi asdfsa dp : zamanında yüksek sistem istiyor diye oynayamadığım oyun şimdi sistem yüksek diye çalışmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 aynı sorun bende de var ya, ama çok sık olmuyo arada oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 aynı sorun bende var =) nvidia 8800 gts var kartı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bugün bitirdim beyond good & evil'ı, adını fazla duymamıştım zamanında ama çok güzel oyunmuş ya =) Denememiş varsa tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Strategy fist in bazı oyunlarına %50 indirim gelmiş ama öyle çok iyi oyunlar yok, Lvl'ın bedava verdiği disciplesII gold 9.99 a inmiş felan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Culpa Innata da 5 dolar olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Haftasonuna ozel Fm2009 14.99$, seveni kacirmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Steamde değişde Aralda haftada 1 oyun fırsatı uygulamasına başlamış, bu haftanın oyunu 9.99'a Jade empire special edition ama sanırım geç kaldık tükenmiş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Aral'ın sitesi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 http://lmgtfy.com/?q=aral+ithalat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Darksun said: Steamde değişde Aralda haftada 1 oyun fırsatı uygulamasına başlamış, bu haftanın oyunu 9.99'a Jade empire special edition ama sanırım geç kaldık tükenmiş =p Geçen cuma falan geldi onun maili :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Aral önce fiyatlarını düzeltsin hala 3 misli fiyattan satıyor. Boykot edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 adamlar tekel olunca hangi fiyatdan giydirsek türk gençliğine modunda, evet edelim boykot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Stronghold legends'i veriyor 9.99a şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ps3 kullanıcısıyım bu fiyatlarla araldan ürün almak imkansız.yurtdışından ve gitti gidiyordan almak varken neden hala 2 veya 3 katına oyun satarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 çünkü hala araldan alan var çocuğuna oyun alan baba gidip nereden ısmarlasam ucuza gelir demiyor ki, mağzaya gidip iki bakıp alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ya şu ikinci oyunu %50'ye verdiklerinden beri bende oyun alıyorum sdafds bayağı topladım öyle oyun şimdi asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 orange box 9.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ohh şöyle psn gibi ps1, psp, küçük ps3 oyunlarını vs felanda satsa ne güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ps3'de vardı ama pc'ye de alayım orange box'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar