CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 tokatlada akalım ya ben erenede zorla aldırırım 4lü takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ben de alıyürüm l4d 2. 4'lü paket için eleman ayarlamaya çalıştım da kimse yanaşmadı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 4lü paket ne yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ne indirimmiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 CusTodeM said: 4lü paket ne yaw 3 tane fiyatına 4 tane lfd2 alıosun. diğerlerine gift olarak yolluyosun. baya guzel bişi aslında. o da 30 dolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 almayın lan bnm 40 dolarımı geri verin :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bu steam iyice patlak oldu ha 400le indirirken oyunu şimdi 50yle indiriyorum ttnetin parmağı var mı bu işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ya steamin o olayı vardı sanırım hep. surekli bi git gel oluyo. normaldir yani o. ttnetin olayı değildir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 steama ban falan gelirse harbi bombalarım ttnetide herşeyide bütün oyunlar orda lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 CDN kullaniyor steam. Baglanmaya calistiginiz CDN sunucu bir sekilde erisilmez haldeyse erisemiyorsunuz siteye. Ote yandan konuma ve/veya rastgele alinan DNS'lere gore yapildigindan bu yonlendirme siz giremezsen baskasi rahatlikla girebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 aldim direk lfd2yi dun diyordum keske indirime girse diye ahah sesimi duymus steam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 http://i.imgur.com/qVQnE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 HAHASHSADHASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 arkadaslar, simdi force unleashed aldım. l4d2 alın derseniz onu da alabilirim, zombi filmlerini falan severim de l4d 1i ark zorla oynatıyordu boyle sagdan soldan bi şeyler zıplıyordu korkuyordum falan. bu l4d2 multiplayer falan milleti baya sarıyormuş. alsam mı, bi de size sormamın sebebi 3 alana 4. hediye olayınıza yardım etmek. onerirseniz, al oyna derseniz alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ben dun aldım. gece indi biraz once oynadım ilk kez ki tanımadığım denk gelen adamlarla oynadım baya zevkliydi. kesinlikle oneririm. mw2 dlc'si bile 15 dolarken 10 dolarak l4d2 muthiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 59.99 olan oyunlara uyuzum zaten, indirim yapınca anca aha bakın normal oyun fiyatı olan 49.99 a çektik diyorlar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 L4D II alsam mı ya? bugünlük indirim varmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 almadın mı sen hala? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 PATİ L4D herkes gelsiin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 abicim alın şu l4d2 yi benide ekleyin steamden veriyorum nicki custodem ne kadar değişik di mi :P hade bakem oynuyoruz gerçi ben zamanında kazıklananlardanımda çaktırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 e iyi oynucak adam varsa ben de aldım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 abi ekleşin lan hepiniz aldınızda noluyor kimse kimsede değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 http://steamcommunity.com/groups/patiL4D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 efe sırf kafanı ısırmak için alasım var benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 ehehe bende aldım valla l4d2, bu kadar ucuza bulunca kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar