arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Steam'in saati Pacific Time Zone oluyor yani gece anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hm eed PDT yaziyomus. fail -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 mafia 1 ddolar olmuş dün kaçırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 backupla saveler gelmiyomus, haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Free Call of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer Weekend Kicks Off on PC, Game Now 15% Off cod6 mutli haftasonu beleş pazar aksamına kadar da %15 indirimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 DoruK said: mafia 1 ddolar olmuş dün kaçırdık mafia üzerinde indirime gitmeleri demek mafia 2'den yakın zamanda haber alıcaz demek. iyiiyi guudniüws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 böyle multi oynanan ve fazla sistem gerektirmeyen bi tavsiye oyun var mı? bide steamden satın aldıgımız oyunları o acc üzerinden istediğimiz zaman indireibliyoruz dimi tekrar.format atsak falan mesela.yok bi kere mi indirebiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 mafya ne zaman $1 oldu ya :( herhalde sadece abd'e oldu yoksa her gün bakıyorum ben steam'de indirime girenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bu geceden itibaren cod2 modern warfare bedava hafta sonu boyunca haberiniz olsun bu başlık altından belirteyim istedim. pre-load yapın isterseniz oynamak isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 cod 2 modern warfare ne, 2. dünya savaşında modern silahlar mı kullanıyoz? oo iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Silphatos said: mafya ne zaman $1 oldu ya :( herhalde sadece abd'e oldu yoksa her gün bakıyorum ben steam'de indirime girenlere.bilmiyorum bana da arkadaş söyledi eşşek herif nete girince söyledi anca. yeni account açardım ben onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ya iyi de normal olarak bile steamde satılmıyor ki mafia indirime girsin? ya da ben bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Amerika/Avrupa ayrımı vardır yine, bazı oyunları alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 amerika accountu açsam alamıyomuyum yine? kredi kartı amerikadan değil falan diye sorun çıkarır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Xenocide said: cod 2 modern warfare ne, 2. dünya savaşında modern silahlar mı kullanıyoz? oo iyiymişaslında güzel olurdu fsds :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 DoruK said: amerika accountu açsam alamıyomuyum yine? kredi kartı amerikadan değil falan diye sorun çıkarır mı? Amerika accountu diye birşey yok =p IP'nin oradan olması lazım, steam bölgesel olarak listeyi önüne getiriyor. Proxy ile amerikadan giriyormuş gibi göstermek mümkün ama geçen sefer bir pakedi alabilmek için bayağı uğraştım fakat ödeme yapmayı beceremedim hehe. O bölgedeki birinden hediye olarak size göndermesini isteyebiliyorsunuz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ey steam efendi iki cift lafim var sana sozde 15% indirim yapmissin canim benim mw2'e de steamden alirsam £33.99 mu ne indirimli fiyati burda dukkana gidip alsam £34.99 ayip denen bisey var hemserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Commandos 1-2-3 hepsi bir arada 5 dolarmış, alsam Win7 64 bitte çalışır mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ohaohaohahaoahah denesene sırf 2 için oynarım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 commandosu ben geçen sene mi ne yükledim hiç beceremedim.zamaında nasıl becermişim şaşırdım ayrıca bende 10 dolar ve altı multi oyun tavsiyesi istiyorum dod source aldım geçenlerde mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 aldım Commandos paketini, bakalım çalışcakmı kurayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Geçen gün almıştım Commandos 1'i tüh, 5 dolarada kaçmaz cidden o.o Birde AVP 2000 1.99$'a veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 steam çok iyi para kırıyo eski oyunlardan win7 de çalışıyosa söleyin alcam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Commandos'un 1. oyunu (10 yıllık) bile çalışıyor win7 64bitte denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 2 yi de indirdim o da çalışıyor fıstık gibi ohh 5 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar