jonq Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Zamanında pre-order edip almıştım. Hiç sorun yaşamadım. Ben hatta girip bir daha baktım bir sorun yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Steamde Paradox günleri başlamış, Pazar akşamına kadar oyunlarında indirim var ve hergün başka üründe ekstra indirim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 eywallah tatarra, king arthur 2 5$a düşmüş :/ kapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Steamde downloada limit koyabilmeliyiz ya, sömürüyor client bütün bağlantıyı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 netlimiter programı baya iyi sınırlamada, 30 gün deneme sürümü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 buradan devam edelim artık bilumum indirimler için, mesaj sınırlamasını da kaldırdım. orada buraya yazdığınız gibi yazabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar