Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Bu dungeon defenders gazı sadece bende varmış anlaşılan sdfs. Halbuki hep beraber oynarız sanmıştım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bende var ondan sdgsd. hatta kharon 4 lü pack aldı sanırım da diğerleri naptı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bende aldım dungeon oynanır ya güzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Bende de var dungeon defender lvl 36 karakter var ama steam görevi çok kazık arkadaş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Lvl 30 olmam lazımmış baktım ona zaten sdf. Bir de şey kötü olmuş ya, ranked oyunlar için açılan karakterler, diğer localler ile ayrı tutuluyor. Ee biz toplansak oynasak aramızda ayrı, rankedlerde ayrı karakter mi olcak? Saçma olmuş biraz, böyle eğlencelik oyun için. Diablo battle.net sanmışlar kendilerini bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ahmedinejad said: bende var ondan sdgsd. hatta kharon 4 lü pack aldı sanırım da diğerleri naptı bilmiyorum elimde 2 kopyasi duruyor hala, biraz once lethe ile oynadik acikcasi cok sarmadi ama grup olursa oynariz achi icin. hatta giveaway actim; buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 achi yapılır silinir ek: ohhş girdim giveawaye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 LethE said: ek: ohhş girdim giveawaye! az once birlikte oynamadik mi , nasil girebiliyorsun! vermem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 işi bilen heryere girer :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 hesabı syncle lan lethe asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 quake col. 7.49 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 mafia'nın ikisi de alınır oynanır. ilki zaten efsane de ikincisi de önce hiç sarmamıştı, ama bitirince üzülmüştüm güzel oyundu o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Left 4 Dead Bundle 1 + 2 7.49 $ almanı döverler bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Ilk kez steam indirimleri mutlu etmiyor bu sene beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 DareJedi said: Ilk kez steam indirimleri mutlu etmiyor bu sene beni :( bende de var bu. eskiden indirimler yeni çıkan oyunlara bile sağlam gelirdi. şimdi yeni oyunlara göstermelik indirim yapıp indilere ve uyduruk oyunlara indirim oluyor hep. sarmadı pek bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Sadece NBA'i alırım bu sene galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 DareJedi said: Ilk kez steam indirimleri mutlu etmiyor bu sene beni :( göstermelik yaptı,adam gibi elle tutulur bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 "nutella yerim" said: Left 4 Dead Bundle 1 + 2 7.49 $ almanı döverler bu sefer beni dovebilirsiniz o zaman :) ana sayfada left4 deadi gorunce zaten bekliyordum atladim hemen. tikladim tikladim ana sayfadaki link acilmadi bende serchden arattim 4.99 gorunce hemen 2 yi aldim .az kalsin 1 i de aliyordum. nerdeyse bundle 7 ye satilirken 1o alan tek kisi olacacaktim:) tam buraya size 2yi aldim 1i de alayimmi diye sormak icin gelmistim ki gordum bundle fiyatini:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 "Tatar Ramazan" said: Sadece NBA'i alırım bu sene galiba ya bende bunu bekliyorum da indrim yapmayacaklar galiba nba2k'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ajmet said: "nutella yerim" said: Left 4 Dead Bundle 1 + 2 7.49 $ almanı döverler bu sefer beni dovebilirsiniz o zaman :) ana sayfada left4 deadi gorunce zaten bekliyordum atladim hemen. tikladim tikladim ana sayfadaki link acilmadi bende serchden arattim 4.99 gorunce hemen 2 yi aldim .az kalsin 1 i de aliyordum. nerdeyse bundle 7 ye satilirken 1o alan tek kisi olacacaktim:) tam buraya size 2yi aldim 1i de alayimmi diye sormak icin gelmistim ki gordum bundle fiyatini:P bosver 1 oynanmıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 senko said: "Tatar Ramazan" said: Sadece NBA'i alırım bu sene galiba ya bende bunu bekliyorum da indrim yapmayacaklar galiba nba2k'yasuan zaten %50 var 2k12 de. ben aldım daha beklemeyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Evet NBA %50 indirim ile 15 dolar şu an, bence daha indirmezler ekstra indirimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 eski oyuncular var di mi hala. bi paket çıkarıp kadroları güncelleseler aslıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 ya son güne kadar beklerim işte baktım indirmiyorlar %50 ile alırız. blöfümü görür belki steam dsfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 mal rus farmerları banlanmaya başlamışlar, çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar