Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 fizban said: ilkini de ben aldım, teşkür ettim. ffffff
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 puan biriktirip başkalarına inv alıyosunuz ehah, steamgifts'te alınan tek hediye bu.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 aşırı mı kasıyor bana mı oyle geliyor
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Kim istiyo davetiye bi tane generate edeyim.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 razzRaziel said: puan biriktirip başkalarına inv alıyosunuz ehah, steamgifts'te alınan tek hediye bu.
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ne abuse yaptın ya yine zxfsdf. abi sen ayrısın seni konu dışında tutuyorum. bi de şu vakitten sonra iyice zor yani çok kalabalık oldu.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 cok bozuldu steamgifts, kiro doldu hep.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 33g6n06o51zclutgultuei19jy8m8zrzmdyqjik8
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kullandım saol lath Bişi sormak istiyorum burda oyunların yanında puanlar yazıyor ya o çekilişe katılmak için accountumda o kadar puan mı olması lazım ?
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ya biri pm olarak atsına safsad.adaf
spompas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 nub birşey sorucam, oyunlarımızı mı satıyoruz napıyoruz?
Holy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hayrına hediye oyun alıyosun birilerine.
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bizim linkini decrypt etmeye çalıştığımız elemandan private saints row 3 http://www.steamgifts.com/giveaway/wHpTO/saints-row-the-third yalnız video istiyor god mıyım gay miyim diye lcd kafasında herhalde.
calimero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 abi bu ne ya asdakswdkaksd said: Alright, for this super duper giveaway for Saints Row: The Third, the entry perquisites require that you create a youtube video, either through creative means such as little cartoons or whatever or the more natural means such as a regular webcam recording either praising or hating on me. The title of the video must be "Torian-God or Gay?" Once you've uploaded the vid, post it in a comment on this giveaway and THEN click the enter giveaway button! YOUR VIDEO MUST HAVE EITHER YOUR VOICE OR THE VOICE OF A ROBOT COMMENTATING THE VIDEO IF YOU DECIDE TO BE A BIT CREATIVE! This giveaway is set to private and endorsed by Cult. Don't want to enter? Don't bother, it's private so dun worry, I don't profit from it. Good luck all :3 MINI CONTEST NUMBER 2: WHOEVER POSTS THE BEST VIDEO JUDGED BY CULT AND I AT THE END, WILL WIN A GAME OF THEIR CHOICE WORTH UP TO $100!
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 video edit skilli olan kassın bence o mini contest 100$lık istediği oyunlaı alsın
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ahahhaha çok eğlenceli ve saçma sapan bir fikrim var. beleş oyun için değer bence.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 gerçi üşendim şimdi ama dur bakalım belki yaparım.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bunlar da milletin yaptıkları, kazanmak baya kolay aslında azıcık mantıklı bir fikirle. http://www.youtube.com/watch?v=7Mb3rE4guHg http://www.youtube.com/watch?v=1b8YJjz64cc
Öne çıkan mesajlar