Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Benimde elim gidip duruyor sam e, pazartesiye kadar bi sakatlik cikmazsa almayi dusunmuyorum istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Razu said: Razu said: aldığım bir oyunu %70'e kadar indirdi. sonra downloadu durdurdum,tekrar açtıgımda 0'dan basladı. nedir bunun derdi? %70'ten sonra kalan miktarın %0'ı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 benim de elim kendime gidiyor ama sanal kartın limitinin dolduğunu hatırlıyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 king's bounty serisi %75 indirimde, gold paket 11$ ve iki oyunu içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 steam üzerinden aldığımız bir oyunu nasıl silip yüklüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Sam said: king's bounty serisi %75 indirimde, gold paket 11$ ve iki oyunu içeriyor. Bende noel'de armored princess i almıştım o zamanki indirim azdı =( Neyse diğerinide aldım 4.99 a , güzel oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Razu said: steam üzerinden aldığımız bir oyunu nasıl silip yüklüyoruz? my games bölümünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 pek açıklayıcı olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 my games'de siliceğin oyuna sağ yıkla "delete local content" e tıklayarak siliosun oyunu. silinen oyunun iconu "not installed" bolumune geçio. yuklemek içinde yuklemek istediğin oyuna sağ tıklayıp "install game" diyosun yukluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 peki tekrar mı download ediyor yoksa direk yüklüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 tekrar dl ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 kotalıyız arkadaşım böyle şey olur mu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 niye siliyosun madem tekrar yüklicen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 çünkü fm'de sorun var,sigames'sin forumlarında reinstall yapmayı tavsiye ediyorlar. neyse men of waru tavsiye eder misiniz? 3 oyun 11 dolar şu anda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 o zaman backup game files var, ama hic kullanmadım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Razu boyle 1 haftalik surede tek soru taksit taksit sormayip falanca problem icin boyle boyle yapmam lzm desen, game folder verify dan oyun backup ina kadar soylerdi herkez ztn, bosuna izdirap cekmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 steam üzerinden aldığımız bir oyunu nasıl silip yüklüyoruz? şöle bir soru sormuşum ki bana o kadarda üstü kapalı,anlaşılmaz gelmedi. sen bunun neresini anlamadın ki? ondan sonrada "Lan şimdi ben bunu sildimde tekrar mı indircek şimdi oyunu" diye düşündüm onu da sordum. ha arada birisi neden böyle birşey yapmak istediğimi sormuş ama neden sormuş onu ben de bilmiyorum. bazen oyunlarda problem olur tekrar yüklersin geçer yani o kadar sıra dışı bir durum değil oyunu silip yüklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Company of Heroes + Opposing Fronts + Tales of Valor yani CoH komple paket 12.49 gayet güzel bir fiyat bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 battlefield bad company 2 nin special edition'ı çıkmış ön siparişe 49$. ne dersiniz alınır mı? gaza gelip modern warfare 2 aldım çöp çıktı artık spawn camper bebelerden gına geldi gerçi bf ayrı bir olay da gaza gelemedim hehe gaza getirin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Dragon Age: Origins The Awakening de ön siparişe çıkmış steamde de işte biraz tuzlu değil mi yaw oyun parasına eklenti? ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 baya iyi bi fiyatmıs alsın herkerz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Of CoH süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Midweek Madness adına bugün Psychonauts 2 dolar. Kaçırmayın daha önceden denemediyseniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 hiç fikrim yok o oyunla ilgili, nedir ne değildir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 neyse aldım gitti 2 dolar sonuçta, sigaram yok kumarım yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar