Sam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 sipeyskeyk said: burada görünce heyecanlandım aldım, nası bir oyun bu güzel mi ? :D mass effect diyorsan evet, 2008'in en iyi oyunlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Darksun said: Ya sam max nasıl, ben hiç oynamadım daha önce, pek tanıdığımıda söyleyemeyeceğim. bir bölüm oynamıştım daha önce gayet güzeldi adventure seviyosan al derim, eski sam&max leri oynadıysan özellikle kesin al, ben aldım mesela(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Sam & Max'in geyikleri cok guzel. İnce espriler var. İlk bölümü oynamıştım uzun vadede sıkar diye devam etmedim. Sonraki bölümler nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Sam said: sipeyskeyk said: burada görünce heyecanlandım aldım, nası bir oyun bu güzel mi ? :D mass effect diyorsan evet, 2008'in en iyi oyunlarından. Saatlerce konusuyorsun onla bunla. Sikmisti beni xbox'ta oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 ya konuşması güzelde, konuşma sistemi kötüydü, tam metni değil konuşma özetini veriyor seçeneklerde, bi seçiyorsun bambaşka şeyler söylüyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 yaw bu mass effectin 2. dlcyi (pinnacle station) nasıl oynuyoruz lol, herşey orjinal ana oyun steamden, ilk dlc zaten free, 2. dlc ea store dan, bu şekilde deneyince cd istiyor? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 steam maalesef herşeyin kendisinden alınması istiyor bildiğim kadarıyla, yoksa çalıştırmaya izin vermiyor sanırım. medieval 2 modları yapanlar da yakınıyordu millet mod oynayamıyor diye. eu3 expansionları farklı yerden alanlardan da cinnet geçiriyordu geçenlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Norak said: yaw bu mass effectin 2. dlcyi (pinnacle station) nasıl oynuyoruz lol, herşey orjinal ana oyun steamden, ilk dlc zaten free, 2. dlc ea store dan, bu şekilde deneyince cd istiyor? :p Kötü bir haberim var, pinnacle station dlc'si çoğu oyun sitesinden 2/10 ile 1/10 arası değişen skorlar aldı. Oynamasan da bir şey kaybetmezsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kötü olması farkmazda maksat oyun çalışsın, hem wendys den bedava 5$ ea store kuponla aldım zaten, ama steamde yokki dlc? :p bitek eastore da satılıyor, lan bioware.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 valla mail at adamlara emin olmak için derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 trine aldm 4 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Sam said: steam maalesef herşeyin kendisinden alınması istiyor bildiğim kadarıyla, yoksa çalıştırmaya izin vermiyor sanırım. medieval 2 modları yapanlar da yakınıyordu millet mod oynayamıyor diye. eu3 expansionları farklı yerden alanlardan da cinnet geçiriyordu geçenlerde. Heir to the Throne'ú Impulse'dan aldim, Steam'den aldigim EU3 uzerine kurdum ve Steam menusunden calistirabiliyorum. Install sirasinda bir sorun yasadim ama olay Steam'den degil Impulse'dan kaynaklaniyordu. Install esnasinda nereye install edilmesi gerektigine vs. dikkat ettikten sonra bir sorun cikmaz gibi geliyor oyunlarin cogunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 buldum: right click on your game in Steam, go to Properties, click the Local files tab, then click "Verify integrity of game cache" şunu yapınca çalışıyor pinnacle station, oynuyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 e yuh perde kapanırken verdikleri oyunlar daha öncekilerle aynı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 torchlight değer mi 5 dolara yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 niye ya, diablo tarzini sevenlere birebir. deger bence. ha oyun biraz kisa gibi, ama komplike bir sistem istemiyor, ayrica cok basic bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kısaysa değmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 oyun cok kısa sayılmaz da, hep aynı seyleri yaptıgın icin ömrü kısa. degmez dememin sebebi de bu zaten. para vermeye degecek kadar özenmemişler oyunu yaparken. ama 5$ yani ne bileyim, fiyat uygun aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 company of heroesu almaya değer mi 35 dolara? single playerı iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 l4d2 ye daha indirim gelmez dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 gelmez yakında, yepyeni oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Son gün oyunları büyük hüsran oldu. L4D2 bekliyordum. Geldi ama makul kılacak bir indirim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 müthiş karlı çıktım steam sayesinde sf4, l4d ve rainbow six las vegas2 ye toplamda 30dolar bile vermedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 mass effectı kaçırdıma üzüldüm böhü.20 dolar olmuş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar