Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 gog said: Some leaked headers for tomorrow's Steam sale: Dead Space franchise sale Prince of Persia franchise sale Hitman franchise sale X Superbox franchise sale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ben neden steamden dün geceden bu yana oyun alamıyorum,billing deatils kısmına geliyor sayfa siyah açılmamıl gibi görunuyor hiç bişey yapamıyorum.splinter cell alicam alamıyorum. kapattım açtım değişen bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 x fiyatı güzelse alırım kacırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 beyler ben neden oyun alamıyorum,kafayı sıyırıcam.indirimler bitmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 steam dilini ingilizce yapmayi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ya bu son günü yine "indirimde en çok satanlar" şeklinde geçiştirirler değil mi? RUSE mesela almamıştım falan onları toplamak istiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dayanamadim aldim splinter cell serisini hepsini bastan oynarim bu vesile ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 birde satın alma geçmişine nerden gidiyorduk ? Geçenlerde girmiştim de nasıl ypamıştım hatırlamıyorum asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 senko said: dayanamadim aldim splinter cell serisini hepsini bastan oynarim bu vesile ile ben conviction aldım sadece de pişmanım, hepsini alsamıydım diyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 alsaydin keske :) steam xsenko ekle beni de co-op takilalim conviction'da bi ara leventle yaptiydik galiba zevkli oluyor bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ay sonuna kadar oynayamayacağım, babamlar laptopumu alıp yazlığa gittiler bende dandik bir aletle takılyıorum asdfas ama eklerim, pc'm gelince oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 DarKRideR said: birde satın alma geçmişine nerden gidiyorduk ? Geçenlerde girmiştim de nasıl ypamıştım hatırlamıyorum asdfsad buldum bunu birde, browser'danmış tamam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Acc detailde var direk çıkıyor iki farklı tabloda gösteriyor. Şu NFS pack yine ucuzlasada alsam o gün çok pis kaçırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aboo, tasarruf yapayım dedim, almak istediğim birçok şeyi almadım ona rağmen 101 dolar harcamışım. Allah belanı versin gabe newell, sokarım sana da tasarufa da, kaçırdılarınız tarzında indirim yaparsa ne varsa alacam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ben tasarruf yapmadım giftler ile birlikte 380m civarında bir para harcamışım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ha bak ben giftleri de saymadım, şimdi baktım 150dolara tamamlanıyor... sokim ya asfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Şaka bir yana deli gibi bugün ne indirime girecek diye saatleri sayıyorum bazen... Tamam 91 yılından bu yana ztn binlerce CD almışımdır ama steam bi tuhaf ediyor insanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Aynen bende her gün indirim bekliyorum. İndirim arasından güzel şeyler seçiyorum "ulan ya şu indirime girerse?" diye bırakıyorum falan. manyak oldum resmen :D Halloween falanda olacak off :D Hatta bu sene yılbaşında askerde olacam. İndirimler başlayınca izin falanmı alsam naapsam diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 terraria girmiş indirime almak lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Hell YEAH!!! Portal 2 + Terraria add cart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 portal 2 ye 25 verilene kadar valve pack 50 ye alınır ya =) tabi diğer oyunların çoğu varsa ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 terraria single bayıyo. Multide adam pek kalmadı sanki oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Valve Pack 1 sene önce almıştım o yüzden gerek yok ona Portal 1 de beleş verdikleri gün almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Neverwinter Nights 2 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nwn2 çok iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar