Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 thq'da nerde 7.5 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 zamanında 7.5tu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 metro 2033 yarın gamersgate'de %75 indirime girecekmiş, ayrıca Steam'e kayıt olabiliyormuş verdikleri key bekleyin. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1853271 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 buraya da yazayım portal 2 var elimde birtane fazla, steamden almak isteyen benden alsın, portal 2 nin yanında half life2, episode:1, episode:2, portal, amnesia, AaaaAaa oyunlarından birini de veriyorum karşılığında portal 2 değerinde bir oyun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Ben talibim reva! Tabi önce şu kredi kartımı bir kontrol edeyim. Sende hangi oyunu istediğini düşünedur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 steam diil de, ea store'da 25 euro'ya dragon age 2 alıyonuz, yanında bedava mass effect 2 veriyor. steam'de 60 dolar şu anda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 bu EA'de her şey %50 indirime girmiş. mass effect 5 dolar, dragon age 10 dolar. alayım dedim ama bunlar steam'de aktive olmuyormuş. bir de bi forumda galiba ea bilgisayarında kopya ea yazılımı var mı diye scan ediyo falan yazmıştı elemanın biri. var mı böle bir şey? gerçi olsa da önemi yok, kopya EA oyunu oynamayalı baya olmuştur. Ama güvenilir midir bu EA Store, steam gibin? kısacası alınır mı ea store'dan oyun? var mıdır bilgili birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 guvenilir abi yine guvenilmesin, kopya oyunlari tariyor da guzel yalanmis, hem kopya hem orji ea oyunlarini ayni zamanda oynadim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 güvenilirden kastım hani bu adamlar hırsız mı falan diil. update'ler tıkır tıkır işliyo mu, oyunlar problemsiz çalışıyo mu, güvenilirlik bakımından nasıllar yani bu açılardan bakınca ve steam ile karşılaştırınca. 33 liraya dragon age + exp downloadable var veya amazon'da 50 liraya kutulu var. kararsız kaldım hangisini alsam diye. mass effect 1'de de 6 lira mı ne farkediyordu. her zaman kutulu tercih etmişimdir esasında. siz böyle ufak farklar olunca yine de DL mi tercih ediyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Steam ne ise EA downloader da o . Sadece kendi oyunları için çalışıyor yanlız. Birde steam'de aldığınız oyunların key ini EA downloader'a ekleyebilmek bazen mümkün oluyor. Dragon age i steam den alıp EA downloader a da ekledim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 You do it wrong. EA'ya niye ekleyesin ki, Steam ne ise EA o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 bc2 vietnamı eastoredan alıp steame eklemiştim ben. orjinal bc2yi steamden almıştım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 LathspeLL said: You do it wrong. EA'ya niye ekleyesin ki, Steam ne ise EA o değil. Yanlış anlamışın Steam konum olarak ne ise EA da kendi oyunları için o. Yoksa Steam = EAdownloader ilişkili demedim. Ayrıca ben zaten olanı yazdım, steam den aldığınız EA oyunlarının keylerini EAdownloader a giripde oynayabiliyorsunuz (en azından 3-4 oyuna uyguladım çalışıyor). Ama EA downloader'dan aldığınızı Steam e ekleme imkanınız olmuyor sanırım, onuda denedim bende olmadı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 dolar değil miydi abi bu fiyatlar dün, crysis alacaktım şimdi avro olmuş yoksa benim beyin mi yanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Hayır EA Steam değil derken, EA'nın hizmetinin Steam'in yanından bile geçmesine olanak yok, niye Steam gibi bir platform varken gidip EA'ya ekliyorsun ki? Anlamsız. Tersini yapmak için can atıyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ikisine de eklemekten zarar çıkmaz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ben ea oyunlarını hep eastore den aldım geri kalan her şey için steam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 EAdownloader ın kötü olduğuna inanmıyorum, bir problemde yaşamadım =) Hatta online support'dan dragon age 2 hesabıma Isaac Armor u bile eklettim =p çokda yardım ettiler hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 şu ea ve steam ayrılığına uyuz oluyorum. ea satışları katlayacak diye oyunlarını steam üzerinden satmayı biliyor ama kutulu sürümleri kendi ağından aktif ettiriyor ki ileride steam gibi işi geliştirip para kazanabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 bence o steam'in isteği, retail ea oyunları direkt steam'e eklense steam ea satışları gg. bi de zaten sadece steamworks oyunlar ekleniyor ki ea'in yok sanırım 1 tane bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 yok mesela sims medieval steam üzerinden satışa çıkmadı ama kutulu sürümünü ea store'a kayıt ettirip istersen download edebiliyorsun. hani şimdi steam'e özenmeyen bi dağıtımcı yoktur, adamlar oyun yaparken şimdi pc piyasasının yarısına hakim bi dağıtımcı oldu. her firma daha fazla kitleye erişebilmek için valve'e ihtiyaç duyuyor. microsoft gfwl ile, ea ve ubisoft da (hatta rockstar da, gerçi onlar pc işini bıraktı gta'dan sonra) kendi ağları ile benzer bi hizmet vermeye çalışıyorlar bence. sonuçta steam de böyle çıkmadı mı, half life ile oyuncuları kendi ağına kaydettirdiler, sonra çıkan içerikler yeni oyunlar derken bi pazar alanı oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 EA downloader'a kötü demiyorum ama Steam ile karşılaştırılamaz bir servis. Bilgisayarda 15 tane downloader çalıştıracağıma bi steam açık, herşey içinde. Bilgisayarın oyun merkezi direk o. Friends listi olsun, yakında eklenecek video çekme olsun, SS alma olsun, o olsun bu olsun gibi şeyler varken, ordan alıp EA'ya niye ekliim? akıl karı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Erhan haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Lyvanna'da haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Lyvanna hep en hakli zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar