Cons Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 öyle vücutlu japon olmaz lan. ayrıca oyunda japon varsa gnomelardır. gerek anime gözleri, teknolojileri, lavuklukları, boylarıyla.
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 geffen said: ad3m said: Peki troller taurenler beler özellikle undeadler kimleri simgeliyor? dfgsd undeadler türklere daha yakın bana göre. undeadlerdeki meat wagonu anlatıyım.. zamanında orta asyada atalarımız kuşatılan kaleye vebalı cesetler atarlarmış.. kaleyi hasta edip kurtulurlarmış ordan. orta asya'da ne kalesi alper? o ortacagdaki avrupa'da olan bir sey.
karalis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Olurmu çinliler kale üzerine kale yapıyordu
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 elfler bi bok değil gecelim bencede onları. drenaie ağır hint, Tauren tartışmasız kızıl derili, troll jamaika, dwarflar wowda aksan iskoc/irlanda ama mizah sovyet blogu karamizahı (hoş normaldede böledir dwarflarda wowda daha belli bu)
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 abi dranai direk iranlı nasıl rus oluyor siz güneye hiçmi gitmediniz rusmu görmediniz ;)
geffen Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 -Wissy said: geffen said: ad3m said: Peki troller taurenler beler özellikle undeadler kimleri simgeliyor? dfgsd undeadler türklere daha yakın bana göre. undeadlerdeki meat wagonu anlatıyım.. zamanında orta asyada atalarımız kuşatılan kaleye vebalı cesetler atarlarmış.. kaleyi hasta edip kurtulurlarmış ordan. orta asya'da ne kalesi alper? o ortacagdaki avrupa'da olan bir sey. yerleşim birimi olan her yerde kale vardır. sadece çadırlardan ibaret değildi oralar. bizimkiler de sadece orta asyayalasınırlandırmamışlar kendilerini. kah kütüphane yakmış, kah kaflaardan kuleler dikmiştir.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 e biz ellayıns seçtik gavur mu olduk şimdi :D
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 troller bildiğiniz inka aztec medeniyeti. ne alakası var afrikayla insaf. hiç mi izlemiyorsunuz belgesel falan. binaları kaleleri herşeyleriyle.
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 aztecte ne nargilesi yaaa :P bariz iran :)
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 heh bunun bilindiğini sanıyordum, amma bilmeyen çıkmış. :) en basitinden işte bizim altınordu dediğimize golden horde diyorlar. blizzard ne kadar ayaktakımı varsa toplayıp horde demiş ama maalesef. (:P)
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 gaylere hitaben de paladini koyuvermis blizzard.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 paladinlere pırlanta kakmalı set verdiklerine göre altına bi tül iyi gider. gerçi fishnet te olur ama ciciliği bozulur fanteziye kaçar fishnet :P (lütfen paladin arkadaşlar alınmasın geyik yapıyorum sadece sizi gidi manası bitmeyesiceler :D)
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 SoulCube said: Thrall da kral dır aslına bakarsanız. türk literatüründe kral olayı yok diye biliyorum edit : wow board gamede hordeyi sürü diye çevirmişler ama 8-)
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Horde den önceki adıda Güruh muş en azından kitapta öyle geçiyor.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 horde'u guruh de ceviriyolarda zaten, nedense bizim cevirmenler bi mallık yapmış demonic horde'a guruh demişler basta sonra shamanist olucna horde mal gibi kalmışlar... delikanlılar cemiyaati diyebilirlermiş mesela, tabi sonra undead ve blood elf katıldı kötü oldu
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 güruh gene iyi weblebi nin tanıtım şeyisinde kalabalık diye geçiyor
loop Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Hunlar, golden horde... Boşuna dememişler..
huun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Gene Hun atlılarının Avrupayı salladığı yıllarda haydi vur anlamında kullandıkları savaş çığlığı "ur ah" Batıda bugün hurra olarak kullanılır. HORDE UR AH
karalis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Şu hunlar batıda hiç Türk olarak geçmiyor sanki soyu dağılmış farklı bir milletmiş gibi
Öne çıkan mesajlar