Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 3 gündür uzun süredir olmayan, aniden gelen LoTR sevdamı dindirmek için dünden önceki gün ilk, dün 2. bugünse 3. filmi bitirdim ve aniden merak ettim the hobbit ne alemlerde diye. sonra birde farkettimki Tolkien'in doğum günündeymişiz an itibariyle. Tesadüf mü, yoksa tolkien tarafından dürtüldüm mü ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 huzur içinde yatsın ah ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Xenocide said: dipsiznot: ayrıca peter jacksona bok atıp durmayın, kitaptan pek çok öğe çıkarmış tamam ama REZALET BİR UYARLAMA!! gibi bir tanımı asla haketmiyor. son derece güzeldi. sinema ayrı bir sanat, yazarlık ayrı. uyarlamalarda illaki mecburi değişiklikler olacaktır. acımasız olmayın :) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bu imdb de bir tuhaf. bi peter jackson'a screenplay diyip del toro'ya director diyor. diger sayfada ise tam tersi. goren sadece ikisi var sanir kadroda. yonetmen olarak del toro'dan umutluyum valla. adam gidip john howe (tolkien'in karakterlerini en iyi resimleyen adamdir) oturup karakterler uzerine konusmus, gidip hugo weaving'den sir ian mckellen'e kadar herkesle gorusmus. tamam her ne kadar hellboy serisi kult felan degil ama sonucta herseyini adam yapmis, gayet de yaratici ve guzel olmus filmler. ustelik fantezi ile ilgili bir yonetmen. peter jackson show tv'nin gece 3 de su yaslilarin evlendigi programlarla beraber yayinlanan filmleri yapan adamdi. adam projeden once lotr nedir bilmezdim demisti. o yuzden kitaba sadik kalma felan pek beklememek gerekir, o kadar butceli filmi mecburen klise, giseye gore uyarlamasi lazimdi. cekimler 2010'da baslayacak (buyuk ihtimalle kisin), vizyona ise 2012'de girmesi planlaniyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 hayırlısıyla gelsede izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 oha ya hala başlamadılar mı bunun çekimlerine? isyanlardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Yüzüklerin efendisini elestirenlerin cocuklari 6 parmakli fln dogar insallah!. Ayip yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 bi arkadaş "ben filmde uyudum" dio... bunu her sölediinde onu dövmemek için kendimi zor tutuom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Ayni his bende de olusuyo. Kafayi baltayla yarasim geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 hele yüzüklerin efendisi serisini severmisin dediğinde ıııh yok o tarz filmler sevmem ben diyenlerin ağzını yırtıcan böle:) o tarzı sevmesen bile lotr sevilmezmi ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 yuzuklerin efendisinin 4. film ne zaman cekilicekmis? bi de hemen kitap yazarlar filmden sonra, hep ayni seyi yapiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 oltaya dikkat lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ya lotr'a kötü derler ya. delı edıo bu adamlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 aquila said: yuzuklerin efendisinin 4. film ne zaman cekilicekmis? bi de hemen kitap yazarlar filmden sonra, hep ayni seyi yapiyolar. tolkien diye bir adam yazacakmış sanırım kitabını, kimdir nedir bilmiyorum ben de inşallah düzgün bir yazardır da filme bağlı yazar kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 _ILuVaTaR_ said: aquila said: yuzuklerin efendisinin 4. film ne zaman cekilicekmis? bi de hemen kitap yazarlar filmden sonra, hep ayni seyi yapiyolar. tolkien diye bir adam yazacakmış sanırım kitabını, kimdir nedir bilmiyorum ben de inşallah düzgün bir yazardır da filme bağlı yazar kitabı. yok ya bişey olmaz o adamdan off b.k olcak seri desene sdaddadafsaffs gfsgag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ayağı kıllı bücürden filimmi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Siz yüzüklerin efendisini de izlersiniz, yilbasini da kutlarsiniz. Kombiniz tikana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 "I come as a guy who read The Hobbit at eleven, and didn’t read anything else he wrote except interviews and theory, because I really always loved his theory of fantasy and how to write. I was always a big fan of that. But I didn’t read the Trilogy until last year – you know. Because as a kid, I never got into it, and I’m saying, whatever is left out I feel will be minor because I’m so voracious about The Hobbit. You know, as a fat man, voracity is a salient defect or an inevitable virtue – one or the other [Anthony laughs – Guillermo coughs] and I’m so hungry to put, to cram as much as I can of what it is The Hobbit, as I can." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 oha tolkein yüzüğün 4. sünü mü yazıyomuş. oha heyecanla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 hobit filmi lotr in öncesini anlatıcak, aslında ilk film bu olması gerekiyordu hobitlerinki daha sonra 3lü seri. şimdi sondan başa dönücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Hobbit filmi çekilmeye çok daha müsait bir kitap Yüzüklerin Efendisi'ne göre; üçlemeden dha başarılı olacağını tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 New Line ile Tolkienler arasındaki dava bitmiş. En sonunda anlaşmaya varmışlar ve Christopher Tolkien de açıklama yapmış filmi çekebilirsiniz diye. Gerçi Guillermo Del Toro 1 senedir Yeni Zellandadaymış zaten hazırlıklar için. Daha önemli haber ise Peter Jackson'ın dediğine göre 2 Hobbit filminin de 3D olabileceği ihtimai varmış. Karar vermeden önce Avatar'ın ne kadar başarılı olacağına bakacaklarmış. Birde Del Toro'nun 2 Hobbit filminin yanında Peter Jacksonda bir Orta Dünya filmi daha çekemyi düşünüyormuş. Hobbitler ile LOTR arasında köprü olacak bir film oalrak planlanıyormuş. Daha hiç bir aktor belli değil ama hani Ron Pearlman, Ian Mckellen ve Hugo Weaving rumored olarak gözüküyor Imdb de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 reddiye said: kitabını okudum güzeldi ama benim kafam karıştı sanırım net hatırlayamıyorum : "kitabı okuyanlara bir danışim" said: gollum karakteri, yüzüklerin efendisinde gösterdiğine göre yamulmuyorsam, yüzüğün kölesi olmuş eski bir hobbitin evrişmiş hali değil miydi? Bu kitapta gollum yine bir görünmezlik yüzüğü çaldırıyor. Gollum, mücevheratçı fln mı ? Ayrıca madem aynı yüzükten bahsetmiyoruz, niye gollum lotr daki yüzüğe de sahipken öyle ezik takılıyor 'hobbit' de? hobbit Lotr den önce işte. Bilbo çalıo yüzüğü gollumdan sonra Frodo ya geçio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 hobbit lotrun oncesi, o lotr filmlerinde bilbonun caldigini gordugumuz yuzuk hobbitde caliniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Truwan said: flameoffear said: LOTR gibi kitabı katleden bir filmin yönetmeninin elini "Hobbit" den çekmesini istiyorum! Bence kusursuz degildi ancak çok güzel altından kalktı öyle zor bir işin. Kolay bir iş değil biraz peter yönünden de bak bence. +11 ve sam raimi işin ruhundan anlayan nadir adamlardan bence, umarım guzel birsey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar