S_burti Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Peter Jackson bir değil iki tane Hobbit filmi yapmak için New Line ve MGM ile anlaştı... Yapımcılar düşünülen Hobbit filmi için Peter Jackson ile çalışmak istemediklerini açıklamış fakat fanlardan tepki almışlardı. Nihayet taraflar anlaştı! Peter Jackson öncelikle JRR Tolkien'in romanından uyarlanacak iki filmin yapımcılığını üstlenecek ve kendi seçtiği bir yönetmeni projenin başına getirecek. Sam Raimi şimdilik yönetmen koltuğuna oldukça yakın. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Hobbit:_There_and_Back_Again Trailer: http://trailers.apple.com/trailers/wb/thehobbit/ 14 Aralık'da gelecek bir de, dünya yok olmadan bir hafta önce izleriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Sam Raimi cok tırt be .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 kitabı okumadım ama lotr gibi mi olcak buda.yani ne bilim saki sakin hobbitlerin hayatınımı anlatıo yoksa macera savaş aksiyonu da varmı içinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Cuce said: Sam Raimi cok tırt be ....tövbe de :/ bence raimi + jackson = win olur hatta raimi'nin film geçmişi çocuk hikayesi etkisini azaltmak için biçilmiş kaftan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 xena? pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Hobbit'te baya aksiyon var merak etme. Ejderha falan var. Ayrıca LOTR serisinde hak ettikleri yeri bulamayan cücelerin daha ön planda olduğu bir kitaptır. Cüce fanları için süper olacak. LOTR'a bakarsan orta dünyada bir tane cüce var gibi birşey. Sam Raimi'den hoşlanmıyorum pek ama Peter Jackson en doğrusunu bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bencede umaım peter kafasına vura vura adam eder sam'i, hoş lotr üclemesinden sonra kendine güveni tavan olmuştur diye düşünüyorum -haklı olarak ki sonradan yaptığı filmlerdede oldukca başarılı olduğunu düşünürsek- gerektiğinde bu konuda adam dövmekten cekinmez gibi geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 LOTR gibi kitabı katleden bir filmin yönetmeninin elini "Hobbit" den çekmesini istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 güzel olursa dadından yinmez ama, çok sevmiştim kitabı çok sürükleyiciydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Jackson LOTR de olduğu hobbit filminde de küçük bi rol alırmı acaba (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Obaa Balin gelsin kral olsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Keşke çekilmese... Yakında Silmarillion'u falanda çekmeye kalkacaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 flameoffear said: LOTR gibi kitabı katleden bir filmin yönetmeninin elini "Hobbit" den çekmesini istiyorum! Bence kusursuz degildi ancak çok güzel altından kalktı öyle zor bir işin. Kolay bir iş değil biraz peter yönünden de bak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 kaynak varmı? 2010 çok geç be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Sevgili Peter Denyosu, Hobbit dedigin seyde 2001:A Space Odyssey'deki kadar bile aksiyon yok, uzerine 2 film. Bravo, tebrikler. Adam olsan 3 film Dragonlance yapardin. Gidip he-man'in raistlinlisini izlicez simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 hobittei aksiyon yok? hobbit lotrun herhangi bir kitabından cok daha fazla aksiyon var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 hobitte yeterince aksiyon var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Bilmiyor işte, gitmeyin üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Hobitte aksiyon var da leş aksiyon var lotr gibi kıpır kıpır değil.. Daha pasif aksiyon böyle.. Evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 daha bi durağan ve karanlık, daha bi derin, daha bi aksiyonu göstermekten öte hissettirmeye yönelik bişey var hobitte. işte öle bişey. aman filmin parasını ben mi vercem çeksinler nası çekiolarsa. istiyolarsa "die hard 5: mission the hobbit" yapsınlar. ben izlerim gerisine karışmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Bu sefer kimleri çıkartır kitaptan meraklardayım. Bard mı dedi birisi. Evet bu sefer kesin olmaz. Ejderide Bilbo öldürür Sting le. Ordan bi yerden güzel bi mankene de elf rolu verir filmin yarısında böyle gülümser bize. Tamam işte. Al sana Hobbit buyur izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 smaug'u bilbo öldürürse bende yönetmeni öldürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 LOTR u filme donusturulebilecek en guzel şekilde dönüştürmüş bir kişi olarak Peter bunu da muhteşem yapacaktır. LOTR çok daha edebi Hobit ise çok daha aksiyondur bu arada merak etmeyin hiç ;). DL için de elimizdekine şükredecegiz ne yazık ki, dikkat ederseniz wizards DL den çok FRcidir. O yuzden bir film çekilirse de bu FR uzerine olur kesin. Ne yazık ki DL için çok bekleyecegiz. Ben yine de sadece DVD için çekilen bir çizgi film de olsa razıyım :D. Az kaldı çıkmasına bakalım gorucez. Bu arada bir iki referans soranlara: derhobbit the one ring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Flameoffear said: LOTR gibi kitabı katleden bir filmin yönetmeninin elini "Hobbit" den çekmesini istiyorum! Katletmek?Fanatik frp görüşü bu sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 BulletRide said: Flameoffear said: LOTR gibi kitabı katleden bir filmin yönetmeninin elini "Hobbit" den çekmesini istiyorum! Katletmek?Fanatik frp görüşü bu sanırım...ama lotr lar kötüydü be cnm ya :/ vallahi kötüydü. kitapları çok daha iyi çok daha kaliteli. filmler aşırı sığ kalmıştı. ellerinden geleni yapmışlar belki ama, o adamların o paralarla ellerinden gelen bunun çok daha üstünd bişey olmalıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar