Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)

S_burti

Öne çıkan mesajlar

Peter Jackson bir değil iki tane Hobbit filmi yapmak için New Line ve MGM ile anlaştı...

Yapımcılar düşünülen Hobbit filmi için Peter Jackson ile çalışmak istemediklerini açıklamış fakat fanlardan tepki almışlardı. Nihayet taraflar anlaştı!

Peter Jackson öncelikle JRR Tolkien'in romanından uyarlanacak iki filmin yapımcılığını üstlenecek ve kendi seçtiği bir yönetmeni projenin başına getirecek. Sam Raimi şimdilik yönetmen koltuğuna oldukça yakın.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Hobbit:_There_and_Back_Again

Trailer: http://trailers.apple.com/trailers/wb/thehobbit/

14 Aralık'da gelecek bir de, dünya yok olmadan bir hafta önce izleriz =)
Sosyal ağlarda paylaş

Hobbit'te baya aksiyon var merak etme. Ejderha falan var. Ayrıca LOTR serisinde hak ettikleri yeri bulamayan cücelerin daha ön planda olduğu bir kitaptır. Cüce fanları için süper olacak. LOTR'a bakarsan orta dünyada bir tane cüce var gibi birşey. Sam Raimi'den hoşlanmıyorum pek ama Peter Jackson en doğrusunu bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

bencede umaım peter kafasına vura vura adam eder sam'i,

hoş lotr üclemesinden sonra kendine güveni tavan olmuştur diye düşünüyorum -haklı olarak ki sonradan yaptığı filmlerdede oldukca başarılı olduğunu düşünürsek- gerektiğinde bu konuda adam dövmekten cekinmez gibi geliyo bana
Sosyal ağlarda paylaş

LOTR u filme donusturulebilecek en guzel şekilde dönüştürmüş bir kişi olarak Peter bunu da muhteşem yapacaktır. LOTR çok daha edebi Hobit ise çok daha aksiyondur bu arada merak etmeyin hiç ;). DL için de elimizdekine şükredecegiz ne yazık ki, dikkat ederseniz wizards DL den çok FRcidir. O yuzden bir film çekilirse de bu FR uzerine olur kesin. Ne yazık ki DL için çok bekleyecegiz. Ben yine de sadece DVD için çekilen bir çizgi film de olsa razıyım :D. Az kaldı çıkmasına bakalım gorucez.
Bu arada bir iki referans soranlara:
derhobbit

the one ring
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Flameoffear said:
LOTR gibi kitabı katleden bir filmin yönetmeninin elini "Hobbit" den çekmesini istiyorum!

Katletmek?Fanatik frp görüşü bu sanırım...
ama lotr lar kötüydü be cnm ya :/ vallahi kötüydü. kitapları çok daha iyi çok daha kaliteli. filmler aşırı sığ kalmıştı. ellerinden geleni yapmışlar belki ama, o adamların o paralarla ellerinden gelen bunun çok daha üstünd bişey olmalıydı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...