MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Feyk site galiba ? http://www.namazim.com/forum/viewtopic.php?t=1584&start=0 Ben camdan atlıyorum brb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 islamic role playing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bir tane hırsız(cingöz diyelim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 aehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 3 N bir allah nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Bu gerçek mi? ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 namazım.com said: fkocer offline Çok Özel Kul Çok Özel Kulbu ne ya çok özel kul ahahahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 orcun FORUM MÜEZZİNİ adam yönetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 beni ailem eğitim görmem için verdi ,babam mumkale eşrafından imran, bende ailenin tek oğlu abraham... ben bir yarım elfim,elflerin zerafetini, insanların hırsını taşıyorum. Gece görüşüm var. Uyku/efsuna sınırlı bağışıklıklarım vardır.kendimi kadim kitaplara verdim, senelerce gizemli diller öğrendim,(su aralar ibranice ile bosnakca öğrenmeye çalışıyorum da ) gizli karanlık sırlar öğrendim, bir büyü-efsun-gözbağı bozucu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 başlık ayrı bişi MACERAYA 5 KALA euheuehuehuee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 said: Babam beni Kuran kursuna göndermiş (bu külliyedeki kurslardan biri.. tabi o zamanlar küçük yaşta gitmeye devlet izin veriyormuş... ) sonra ben burada HAFIZ olmuşum. bu ne ya elf Kuran kursun da euheuhuehue bide Hafız olmus uehuehuehuheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ee müslümanlık evrenseldir. Dünya'da olsun Middle Earth'de olsun heryerde vardır ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 yok yahu fake tir bu. nolur fake olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 bi fake için 26 sayfa RP yapılmaz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Öldüm gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Lachoria geldi aklıma çölde müslüman halflingler falan. Gerçi buranın konsepti bambaşkaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Bence sizin canınız megaloman olmak istiyor buda bahanesi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 karalis dikkat ettim de klasik pati gibi davranmak için çok çaba sarfediyosun laf sokayım rencide edeyim gibilerinden ama ı ıh olmuo başka bir taktik dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ayrıca o imza da tanıdık geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 said: karalis dikkat ettim de klasik pati gibi davranmak için çok çaba sarfediyosun laf sokayım rencide edeyim gibilerinden ama ı ıh olmuo başka bir taktik dene Benim böyle basit zevklerim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 orcun, RPG tipi oyunları Türkiye'de oynayabilen ve oynatabilen ender insanlardan biri. yani kıymetli bir "master" sayılır said: Hadi lennnn, sen al baldurs gateden çakma hikayeyi sonra nadir dm ol. said: Unutulmuş Diyarlar'da Kılıç Denizi kıyısında geçecek maceramız. Bu diyarda Kılıç Denizi sahili boyunca pek çok büyük ve önemli şehir vardır. Şehirler arasında ise macera dolu ormanlar, yollar, geçitler, mağaralar ve elbette belirli aralıklarla iyi korunmuş askeri kaleler bulunmakta, bu kaleler bölgenin güvenliği için çok önemli. Burdaki mekanlardan en önemlilerinden biri ise Candlekeep, Türkçe Mumkalesi diyebiliriz, bu çok büyük surlarla çevrili küçük bir şehir. Ana binası, hanı, keşişlerin ve askerlerin kaldığı mekanları, ibadet yerleri ve çok büyük bir kütüphanesi var. Burayı önemli yapan da devasa kütüphanesi zaten, bu yerin tam bir bilgi deposudur diyarların her yerinden gelen yazılı kaynaklar, kadim kitaplar, her konuda yazılmış en kapsamlı araştırmalar, bilim kültür adına nerdeyse her şey bu yerde depolanmış ve korunmaktadır. Diyarların dört bir yanından meraklı araştırmacılar, alimler ve büyücüler buraya gelir, ancak bu bilgi hazinesinden yararlanmak için çok büyük miktarda bağışlar yapmaları gerekir. Herşeye rağmen burası çok önemli bir bilim kültür merkezi yani, ve çok değerli bir yer. Sizin karakterleriniz de işte burda başlayacak, çocukluk ve ilk gençliklerini bu kalede eğitim görerek geçirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 karalis kusura bakma ama bu tarz basit zevklerim yok diyerek kendini tanımadığını , daha hala kişiliğinin gelişmekte olduğunu göstermiş oluyosun.Kendi yaptığın şeyi inkar ediyorsun resmen edit:fazla kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 OrÇun??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 diablotg said: karalis kusura bakma ama bu tarz basit zevklerim yok diyerek kendini tanımadığını , daha hala kişiliğinin gelişmekte olduğunu göstermiş oluyosun.Kendi yaptığın şeyi inkar ediyorsun resmen edit:fazla kelimeya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 eet aga o forumda da bi orçun var FORUM MÜEZZİNİ hatta her forumda bi orçun oluyo demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar