Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enteresan bir topik. (Hayır patiden değil, rencide etmeye de çalışmıyorum yanlış anlamayın.)


MADBOY

Öne çıkan mesajlar

beni ailem eğitim görmem için verdi ,babam mumkale eşrafından imran, bende ailenin tek oğlu abraham...
ben bir yarım elfim,elflerin zerafetini, insanların hırsını taşıyorum. Gece görüşüm var. Uyku/efsuna sınırlı bağışıklıklarım vardır.kendimi kadim kitaplara verdim, senelerce gizemli diller öğrendim,(su aralar ibranice ile bosnakca öğrenmeye çalışıyorum da ) gizli karanlık sırlar öğrendim, bir büyü-efsun-gözbağı bozucu oldum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

orcun, RPG tipi oyunları Türkiye'de oynayabilen ve oynatabilen ender insanlardan biri. yani kıymetli bir "master" sayılır said:


Hadi lennnn, sen al baldurs gateden çakma hikayeyi sonra nadir dm ol.

said:
Unutulmuş Diyarlar'da Kılıç Denizi kıyısında geçecek maceramız. Bu diyarda Kılıç Denizi sahili boyunca pek çok büyük ve önemli şehir vardır. Şehirler arasında ise macera dolu ormanlar, yollar, geçitler, mağaralar ve elbette belirli aralıklarla iyi korunmuş askeri kaleler bulunmakta, bu kaleler bölgenin güvenliği için çok önemli.

Burdaki mekanlardan en önemlilerinden biri ise Candlekeep, Türkçe Mumkalesi diyebiliriz, bu çok büyük surlarla çevrili küçük bir şehir. Ana binası, hanı, keşişlerin ve askerlerin kaldığı mekanları, ibadet yerleri ve çok büyük bir kütüphanesi var. Burayı önemli yapan da devasa kütüphanesi zaten, bu yerin tam bir bilgi deposudur diyarların her yerinden gelen yazılı kaynaklar, kadim kitaplar, her konuda yazılmış en kapsamlı araştırmalar, bilim kültür adına nerdeyse her şey bu yerde depolanmış ve korunmaktadır. Diyarların dört bir yanından meraklı araştırmacılar, alimler ve büyücüler buraya gelir, ancak bu bilgi hazinesinden yararlanmak için çok büyük miktarda bağışlar yapmaları gerekir. Herşeye rağmen burası çok önemli bir bilim kültür merkezi yani, ve çok değerli bir yer.

Sizin karakterleriniz de işte burda başlayacak, çocukluk ve ilk gençliklerini bu kalede eğitim görerek geçirmişler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...